Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Gonzon 20Euró amit sikeresen megforgattam a Frankensteinen és 32Euró átment a sportfogadásra :)

Így most rámegyek a 35k-s freebetre.

Hogy a francba jön ki nektek 20€, nekem 1€ nal többet még sose dobott.

0.11€ :great: :ok:

5.re beadott 10ingyenpörit ahol  15szörös szorzón nyertem 3szor egymás után ami eléggé megnyomta a nyereményt. Frankensteinen is 300pörgetésből 3szor kaptam 10ingyen pörgetést ahol összesen 30Euró jött..

Melyik játékon van ma ingyen pöri? :)


25 ingyen pörit kaptam a betclicen, 5eurót nyertem 60szor kellett megforgatni és ezt is sikerült.. :) kicsit Jack Hammeren a többségét hi-lo switch pro-n.. 26Euró :)

Szoktad írni papírra ,hol jársz a forgatásban?
Mert 60x megforgatni nem semmi ...
Azért:
Grat :great:

Idézetet írta: ncis88 Dátum december 24, 2012, 15:27:08
25 ingyen pörit kaptam a betclicen, 5eurót nyertem 60szor kellett megforgatni és ezt is sikerült.. :) kicsit Jack Hammeren a többségét hi-lo switch pro-n.. 26Euró :)

Ha ilyen jól megy az igyen pöri ,mehetssz tovább az unibetre ,ma ott is van 5ingyen  :cya:

Nem. Ilyenkor azt szoktam h megnyitom kétszer a kaszinót és az egyiken elindítom a játékot a másikat meg a kaszinó oldalán hagyom.. és akkor ha úgy érzem rányomok az átutalásra és kiírja hol tartok.. vagy kilépegetek a játékból és úgy frissítem..

Durva a 60szoros forgatás a sportingbetes 3hoz képest.. Csak akkor van esély kiforgatni, ha túl nagy összeget nem nyerünk a freespinsekből max 5-10Euro(ekkor 300 a forgatás ami rengeteg, pláne hogy vannak játékok amik nem 1005ban számítanak bele,mint pl néhány slot csak 80 vagy 70%kal) Ebből a pár Euróból kell öt-tízszerest csinálni valahogy és akkor van egy kellemes méretű BR a forgatáshoz. Én mindig hi-lo switch prozok (ez 60%ban számít bele..) 15Euroval kezdtem 2euros téttel 30perc alatt megvolt a 300euros forgatás ( 500euro forgalom a 60% miatt)


Az unibeten nem sikerült.. ott amúgy 30szrors a forgatás.

Aha ,értem nagyon profi vagy  :ok:
Nekem se jött össze az unibetes ,pedig volt amikor 10$felett jártam..

hi-lo switch pro játéknak mi a lényege, valaki leírná tömören a szabályát ? Köszi! :cya:

Idézetet írta: davixxx Dátum december 24, 2012, 16:03:26
hi-lo switch pro játéknak mi a lényege, valaki leírná tömören a szabályát ? Köszi! :cya:

Ledob lapokat, és ki kell választanod, h a következő alacsonyabb vagy magasabb lesz-e. A tétet te adod meg, ha eltalálod a kártya értékétől függően nő a lóvéd, ha nem veszted. (pl ha 7esnél választasz magasat többet fizet mint 2esnél) az ász 1-nek számít.

Indítsd el és rájössz szerintem. :)

Ásztól (kicsinek számít) növekvő sorrendben a Királyig van a laptartomány. Gyakorlatilag fogadnod kell, hogy kisebb vagy nagyobb jön. Az esélynek megfelelő a nyeremény.

Utánna már leesett..:D Köszi a válaszokat srácok!! Jelenleg 2€ indulva 1€ alap tétte 4€ nal tartok és 20€ forgattam.. Hosszú lesz, de van időm. :P

Mennyit kell forgatnod?