Vegas Sports

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem írja, milyen úton tett befizetéseknél adják a bónuszt.

Idézetet írta: Szigo Dátum július 05, 2023, 18:55:09Nem írja, milyen úton tett befizetéseknél adják a bónuszt.

De, közvetetten igen:

"Igénylés 2. felétele: Sikeres befizetés és megfelelő bónusz ('Befizetési sportfogadási bónusz') kiválasztása az igényléskor
Kivétel: Offline készpénzes befizetés, Skrill, Neteller és banki utalás."

Mivel a kivételek között ott van kb minden, abból nekem az következik, hogy csak kártyás befizetésnél jár.

Depo opcio kivalasztasanal is latszik mert amelyikre nem jar ott nem jelenik meg a bonusz a legordulo menuben.

Volt már köztetek olyan, aki a sportfogadási bónuszpénzt elbukta mielőtt kipörgette volna és a valódi egyenleg pedig plusszos volt?
Gondolom törlődik ilyenkor a bónusz ugye?

Idézetet írta: dgabesz Dátum július 06, 2023, 11:54:55Volt már köztetek olyan, aki a sportfogadási bónuszpénzt elbukta mielőtt kipörgette volna és a valódi egyenleg pedig plusszos volt?
Gondolom törlődik ilyenkor a bónusz ugye?
Igen. És csak a bónuszegyenglegből megtett fogadások számítanak bele a forgatásba. Ha azt elbukod, akkor törlődik a bónusz és kiveheted a befizetett pénzt. Nekem sikerült kiforgatni, most kértem kifizetést, Bettike 2-3 munkanapot mondott rá. Meglátjuk...

#35 július 06, 2023, 17:48:40, pestigabo
Idézetet írta: pestigabo Dátum július 03, 2023, 21:49:38Befizettem a 20.000-et.
Első fogadás vesztes volt, így a valódi egyenleg elfogyott, ezután jött a bónuszösszeg. Azóta tettem 3-4 élő fogadást teniszre, pingpongra (mindegyiket 20.000-es téttel) és 37.800 Ft-on van a bónuszösszegem. Eközben a 100.000 Ft-os megforgatandó összegből 80.000 Ft. van hátra.. Az utolsó fogadásaimnál nem mozdult semmit se lefele.
Kivizsgálták ezt a korábbi hibajegyemet, ami alapján arra jutottak, hogy hiába van 37.800 Ft. bónuszpénz a számlámon, csak a valód pénz egyenlegből megtett fogadások számítanak bele a forgatásba... :) Amiket írtok pont az ellenkezőjét látom, úgyhogy nem vágom mivan.  ;D És most az új bónusz feltételeknél sem látok ilyet és a régiben sem volt bent ezt tuti... Belinkeltek az e-mailben valamit, amire ha rámegyek akkor júli 3 és júli 4 közötti időszakra azt írják a feltételeknél, hogy a valódi egyenlegből tett tétek számítanak bele. Hát eddig vicc kategória, ami megy itt :D Ha benne lett volna, akkor nyilván a chates is látta volna ezt egyből... Nem kellett volna napokig vizsgálniuk.

Egy érdekes dologra lettem figyelmes a sportfogadási bónusszal kapcsolatban. Hétfői indulásnál ugyebár lehetett igényelni, aztán tegnap/tegnapelőtt láttam, h ideiglenesen felfüggesztették. Viszont ma újra látom a promóciók között. Ez eddig oké.
Viszont!
Ennél az újra megjelent bónusznál a részvételi feltételekben módosult az igénylés időablaka: 2023.07.05. 17:00 - 2023.07.11. 23:59. Vagyis ha szigorúan veszem a feltételeket, akkor ez már egy másik bónusz, vagy nem?
És akkor a kérdésem: Szerintetek, aki igényelte az indulásnál a bónuszt és már megforgatta/elbukta, az igényelheti ezt az újabbat is? A részvételi feltételekben az szerepel, hogy csak 1x lehet igényelni. Nálam ez azt jelenti, hogy a régit 1x és az újat is 1x. Valakinek szöget ütött ez a fejében?
Közben megnéztem, és ki tudom választani újra a bónuszt!  :laugh:

Engem ma már lekorlátoztak, 16.333 ft volt a feltehető max tétem a barátságos meccsekre....

Idézetet írta: Zzz Dátum július 06, 2023, 12:52:21Igen. És csak a bónuszegyenglegből megtett fogadások számítanak bele a forgatásba. Ha azt elbukod, akkor törlődik a bónusz és kiveheted a befizetett pénzt. Nekem sikerült kiforgatni, most kértem kifizetést, Bettike 2-3 munkanapot mondott rá. Meglátjuk...
Meg is kaptam a pénzt, gyorsabb volt a vártnál.

Rohadtul nem értem ezt a bónuszt!Egy hete rakom a téteket, de nem számol bele semmit a forgatásba. Ha meg akkora tétet rakok hogy a saját pénzemen kívül az 5000 bónuszt is beleszámolom, akkor azt írja nincs ennyi pénzem a számlán. Próbáltam azt is, hogy a saját pénzem felteszem mind és utána fogadok a bónuszból, azt sem engedi.

Nekem mukodott. Tettem sajatbol, tettem bonuszbol ugy hogy volt sajat. Volt bonuszom es a sajatbol kaszinoztam. Az utolso 12kt meg bonuszbol tettem es nyertem 25kt belole. Beszamolta es valodi penz lett belole..

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 07, 2023, 18:24:31Nekem mukodott. Tettem sajatbol, tettem bonuszbol ugy hogy volt sajat. Volt bonuszom es a sajatbol kaszinoztam. Az utolso 12kt meg bonuszbol tettem es nyertem 25kt belole. Beszamolta es valodi penz lett belole..
Idegből feltettem az összes saját pénzem. Elbuktam, most már enged fogadni a bonuszpénzel és innentől számolja a forgatást.

Idézetet írta: tsabigo Dátum július 07, 2023, 21:39:26Idegből feltettem az összes saját pénzem. Elbuktam, most már enged fogadni a bonuszpénzel és innentől számolja a forgatást.

Elhúztad jobbra a csúszkát minden esetben amikor bónusszal próbáltál fogadni hogy abból kivánod a tétet megtenni?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 07, 2023, 22:29:52Elhúztad jobbra a csúszkát minden esetben amikor bónusszal próbáltál fogadni hogy abból kivánod a tétet megtenni?
Csúszkát nem láttam sehol. Most már mindegy, így jártam. Amúgy elég átláthatatlan nekem az egész oldal.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 07, 2023, 22:29:52Elhúztad jobbra a csúszkát minden esetben amikor bónusszal próbáltál fogadni hogy abból kivánod a tétet megtenni?
nekem nincs csúszka.