TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában


Idézetet írta: bitang Dátum december 01, 2023, 20:04:24Én sem kaptam. Alighanem figyelik a fórumot..  :segg:
Abban mondjuk igazad van.

Szerintem azért már a Pro is lehet olyan fejlett, hogy fogadástörténet, meg pénzügyi és bónusztörténet alapján egy algoritmus kiszűrje kinek érdemes, és kinek nem érdemes bónuszt adni.

Idézetet írta: Mehecske Dátum december 01, 2023, 20:10:28Jó ég se tudja mi alapján osztogatják. Mióta az új oldal indult, mindössze 2000-et fizettem be
Lehet az inaktívabbaknak adtak többet
az új oldalon nem fizettem be, de a régin is szerintem 1-2 éve ... akkor se fogadásra, hanem luxort játszottam online :D  nem is tudom hogy miért kértem hogy a tippmixpro számlára tegyék azt a pár ezret ami benn maradt... főleg ha azt hallom hogy bónuszokkal dobálóznak mindenkinek de egy alvó játékosnak nem ... azért régen ha pár hónapig nem fogadtam pl bet365-ön akkor ők megtaláltak valami fincsi kis feltöltés bonusszal

Szépen lenyúlta a pénzem a tippmixpro.Ez se jobb mint a többi....Elöbb játszották le a meccset és még a kiirt kezdés elött vesztesként lett elkönyvelve.Hiába reklamáltam.

Idézetet írta: samatto Dátum december 05, 2023, 19:06:47Szépen lenyúlta a pénzem a tippmixpro.Ez se jobb mint a többi....Elöbb játszották le a meccset és még a kiirt kezdés elött vesztesként lett elkönyvelve.Hiába reklamáltam.

 :o

Idézetet írta: samatto Dátum december 05, 2023, 19:06:47Szépen lenyúlta a pénzem a tippmixpro.Ez se jobb mint a többi....Elöbb játszották le a meccset és még a kiirt kezdés elött vesztesként lett elkönyvelve.Hiába reklamáltam.

Ha elobb kezdodik egy meccs, akkor csak azokat ervenytelenitik amik az uj idopontnutan lettek megteve..regen a teletextes tippmixen sokszor volt kiirva ez a reszlegesen ervenytelenitve x:x ido utan tett fogadasok.

Ha te reggel 6kor tettel egy meccsre ami eredetileg este 6kor kezdodik de vegul delutan 4kor lejatszak akkor azt miert kellene ervenyteleniteni?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 05, 2023, 20:29:40Ha elobb kezdodik egy meccs, akkor csak azokat ervenytelenitik amik az uj idopontnutan lettek megteve..regen a teletextes tippmixen sokszor volt kiirva ez a reszlegesen ervenytelenitve x:x ido utan tett fogadasok.

Ha te reggel 6kor tettel egy meccsre ami eredetileg este 6kor kezdodik de vegul delutan 4kor lejatszak akkor azt miert kellene ervenyteleniteni?
11kor tettem meg és 10kor kezdték....félegyre volt kiirva...már a kezdés elött vesztesnem láttam a naploban.Igy már érthetö?

Idézetet írta: samatto Dátum december 06, 2023, 10:53:5511kor tettem meg és 10kor kezdték....félegyre volt kiirva...már a kezdés elött vesztesnem láttam a naploban.Igy már érthetö?

Biztosan érvényteleníteni fogják. írtál nekik?

Szerintem akármilyen minőségű is a Tippmixpro, pénzt nem akar lenyúlni ilyen módon senkitől. Ahogy egyébként a többi iroda sem, szóval rendeződik ez, ha írsz nekik. Ezt a szándékos pénzlenyúlást időről-időre felhozza a fogadó közeg, de én teljesen elképzelhetetlennek tartom. Nincs olyan kaliberű összeg, amit ők csak úgy behúzzanak valami indokkal. Pörögnek amúgy is a milliárdok a bevételi oldalon.

Idézetet írta: samatto Dátum december 06, 2023, 10:53:5511kor tettem meg és 10kor kezdték....félegyre volt kiirva...már a kezdés elött vesztesnem láttam a naploban.Igy már érthetö?

Igen, ez nyilvan ervenytelen.

Próbálok ravaszul bónuszhoz jutni náluk.Mivel már évek óta nem játszottam itt,ezért többlépcsős tervet eszeltem ki:1.beléptem az oldalra és vagy másfél óráig "böngésztem",ami annyiból állt hogy tulajdonképpen más oldalakat olvastam és néha itt átléptem egy másik meccs kínálatra és görgettem lefele.2.be akartam fizetni egy kisebb összeget hogy noszogassam őket,de a tervem itt egyenlőre megrekedt mert az utolsó 5 percben tényleg megnéztem néhány oddsot és ez eltántorított.Lehet ha hosszú ideig belépek az oldalra az kevés lesz,mert eddig nem támadtak be bónusszal.Mire érdemes itt fogadni?

Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum december 07, 2023, 10:11:46Próbálok ravaszul bónuszhoz jutni náluk.Mivel már évek óta nem játszottam itt,ezért többlépcsős tervet eszeltem ki:1.beléptem az oldalra és vagy másfél óráig "böngésztem",ami annyiból állt hogy tulajdonképpen más oldalakat olvastam és néha itt átléptem egy másik meccs kínálatra és görgettem lefele.2.be akartam fizetni egy kisebb összeget hogy noszogassam őket,de a tervem itt egyenlőre megrekedt mert az utolsó 5 percben tényleg megnéztem néhány oddsot és ez eltántorított.Lehet ha hosszú ideig belépek az oldalra az kevés lesz,mert eddig nem támadtak be bónusszal.Mire érdemes itt fogadni?

"ravaszul bónuszhoz jutni"
??? ?

#1947 december 07, 2023, 11:52:01, Nyuszika10
Gondoltam ha tapasztalnak némi aktivitást akkor jutalmazzák.Nézegetni az oldalukat,befizetni és talán valamire fogadni volt a terv.De az oddsok eltántorítottak a harmadik lépéstől,így egyenlőre a másodikat sem teszem meg.Megpróbálom kideríteni hogy érdemes-e néha valamire fogadni.

Elképzelem, ahogy Mágerék az irodában átbeszélik mit lépjenek Nyuszika ravasz tervére  ;D

Idézetet írta: TiB Dátum december 06, 2023, 11:07:43Szerintem akármilyen minőségű is a Tippmixpro, pénzt nem akar lenyúlni ilyen módon senkitől. Ahogy egyébként a többi iroda sem, szóval rendeződik ez, ha írsz nekik. Ezt a szándékos pénzlenyúlást időről-időre felhozza a fogadó közeg, de én teljesen elképzelhetetlennek tartom. Nincs olyan kaliberű összeg, amit ők csak úgy behúzzanak valami indokkal. Pörögnek amúgy is a milliárdok a bevételi oldalon.
A belső levelezésban azt mondta szolgáltató hogy jo volt minden....felvettek egy panaszt 30nap a kifutási idö...kiváncsi leszek ,ugyanannak küldik a panaszt is.Persze arra nem kaptam választ ,hogy lett a kiirt kezdés elött vesztes a tétem,,,de a szolgáltató szerint minden jo volt.Szerinted?