Az eszrevetel

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hello Milan!

Szerintem a probaidok kora regen lejart, es mikor sportagakban szabalyt modositanak nincs adva lehetoseg az alkamaszkodasra.
De visszaterve az eszrevetelhez:
Adva vannak a sportagak a Sfstats.net oldalon ott csak csapatok nevvei vannak megadva tudomasom szerint,megis latok olyan tippeket hogy:Marion v Dallas Maver. vagy Ilgauskas     Washington Wiz.   ezekbol peldaul egyet sem lattam a SfStats ajanlataban.
Ha mar elkeszitettetek a sfstats oldalt akkor azokra lehessen tippelni, amik ott vannak beirva.Marion vagy Ilgauskas csapatokrol meg nem hallottam de jatekosokrol igen, van egy kis kulonbseg a ketto kozott.
Szoval ki hibazott vetlenul?
A szabalyzat  .....     vagy .....          en aki rosszzul ertelmezem    vagy aki megtette tippnek?


Lassan uj honap indul es a szabalyzatot meg mindeg szokni kell :icon_confused: :pimp:


Ez lenne.


Udv:Suvi







A speciális fogadások már régóta mennek, különösen Trunks használja az NBA-ben... néha egész jól néha kevésbé. ;)

HT/FT-ot is szoktunk játszani, pedig nincs a listán.

Szerintem ezekkel nincs semmi baj, legalább így többféleképpen lehet variálni ;)


#2 május 29, 2006, 20:12:51, Trunks
Ezt annyira bírom, hogy mindenki rám száll ("egyesek 20 pont előnnyel kezdik a hónapot???"), pedig nem is néznek utána, mi is történt valóban. :crazy:

Milantól direkt megkérdeztem, hogy az NBA specials-ök beszámítanak-e, és ő azt írta, hogy igen. Nincs az sfstats-on, de pl. van ott tenisz? Nincs. Akkor miért nem azokat cseszteted, akik teniszre tippelnek? :uglystupid2: Komolyan mondom, nem értem.

Idézetet írta: Trunks Dátum május 29, 2006, 20:00:12
Nincs az sfstats-on, de pl. van ott tenisz? Nincs. Akkor miért nem azokat cseszteted, akik teniszre tippelnek? :uglystupid2:

Nana :knuppel2:. A tenisz benne van a szabályzatban, azokat nem lehet csesztetni :D

Viszont jó lenne az új szabályzatba beírni a speciális fogadásokat is, főleg az új tagok miatt :yeah:

Hat igen!


Specialis fogadas mar megy egy ideje elvetve itt ott azt eszrevettem de valahogy kimaradt a szabalyzatbol.
8)
Trunks ne ugy vedd hogy a Te szemelyed ellen iranyul a cseszegetes, tavol alljon a reszemrol, de "specialis tippekel" kiskaput vagunk a szabalyzaton.  :pimp: es akkor megint ott leszunk hogy nem lesz szabaly a szabalyzatban leirtak es tovabbi  :tickedoff:"cseszegetesek "  maradnak, hogy szavaddal eljek. :topbet_125:

HA mar vannak megadva esemenyek amire tippelni akkor mert nem abbol valogat mindenki.Adot  esemenyekre tippelve ugy doljon el hogy ki a jobb es szerencsesebb tippelo nem hogy keressuk azt ami nem szerepel a kinalatban.

Azt hiszem ertettek sokan mire utalok.

Kosz, Viszlat.  Suvi

Ok. Tényleg nincs benne a szabályzatban, viszont mivel ezek NBA meccsekre vonatkoznak, gyakorlatilag ez is beleszámít. De ha úgy jobban tetszik, akkor legyen benne a szabályzatban.  :coolsmiley:

Hello Mindenki!

Meg 1 nap a mai napot nam szamitva es ujra ringbe szallhat mindenki.
Az Adminok kozzul senki sem reagalt az "eszrevetel" temara vagy most keresnek ra modositast a szabalyzatban?Valami csak lesz....marad minden es akkor OK.


Akkor kerdezem:
Ha arra tippelek mely csapat nyeri meg a Rajatszast az NHL-ben vagy az NBA-ben remelem nem lesznek a tippeim torolve vagy ha arra fogadok hogy valamelyik tenisz merkozes hany "Set"-bol fog allani?
:icon_smile:

:help:


Udv:Suvi


Véleményem szerint az NBA benne van a szabályzatban. Nem reagáltam korábban, mert csak most kerültem gépközelbe.
S ha már az NBA-re lehet tippelni, akkor olyasmire is lehet, hogy egy játékos az egyik csapatból hány pontig ér el a mérközés során.
Az is szerepel a szabályzatban, hogy bármire lehet tippelni, bármilyen fogadási tipus, igy ez is szerepel.
Persze, ahogy nonprofit irta be lehetne irni a szabályzatba is, mint speciális fogadás, de azt sokan félreértenék és mondjuk lehet olyasmire tippelnének, hogy szépségverseny.
Természetesen lehet tippelni olyasmire is, hogy ki nyeri az NHL rájátszást, mivel NHL létezik a szabályzatban.
:cya:

Idézetet írta: Milan Dátum május 30, 2006, 18:57:44
Persze, ahogy nonprofit irta be lehetne irni a szabályzatba is, mint speciális fogadás, de azt sokan félreértenék és mondjuk lehet olyasmire tippelnének, hogy szépségverseny.

Szerintem írd be a szabályzatba lassan és hangosan, hogy mindenki megértse:... a s-p-e-c. alatt nem szépségverseny vagy politikai fogadás értendő, hanem sportesemények (legtöbbször csapatsportágak) egyéni teljesítményei, pl. NBA-ban egyik játékos pontszáma v. assistja stb...

Hello adminok!


Megtettem a mai napra az utolso tippem, de viszont nem ugy hagyta magat az oldal megjatszani ahogy en szerettem volna, valami kodolasi malor lehet az oka.
A Spanyol - Egyiptom merkozest tippeltem meg.
Arra szerettem volna beallitani a szelvenyt hogy "Spain to keep a clean sheet"
vagyis hogy a spanyol "matadorok" nem kapnak golt a merkozesen de mikor a szelvenyt el akartam kuldeni valami kombinacios hibara hivatkozott ezert kenytelen voltam arra beallitani hogy Not To score Egypt vagyis ha jol ertelmeztem a "faraok kedvencei " nem rugnak ma golt.

Ha megtudod oldani a kodolasi malort akkor ugy szolan a tipp hogy a spanyolok nem kapnak ma golt azzal a szorzoval ahogy van a szelvenyen:1.83

Remelem nem volt nehez kihamozni amit akartam, irni. ::)

Udv:Suvi


Hello Adminok!


Uj jelensegre figyeltem fel par napja!!!
Lehet jart mar igy mas is, :police:
LEhet hogy nem vagyok eleg jozan? :redchug: :)  de ujabban, miutan bejelentkezem, par perc elteltevel azon veszem eszre magam hogy a rendszer keri hogy ujra jelentkezzem be, mert........ de kozben latom magam  a jelenlevok listajaban oldalt barna irassal a nevsorban mint aki elerheto.
Sokszor van hogy bejelentkezes utan megneznem a tippeimet, vagy a Toplistat es mire valt az oldal kidob hogy ujra jelentkezzem be de persze "bent is vagyok"   a listan. :icon_confused:   erre varjak gombot? ???


Varom valaszotokat!  Udv Suvi  :coolsmiley:










sztem az a reszt at kellene gondolnod a <LEhet hogy nem vagyok eleg jozan?>  :yeah: :great: :beerchug: :coolsmiley:

Lehetséges, hogy vannak valami gondok a bejelentkezéssel, hisz költöztetik a szervert, de az is meglehet, hogy a te böngésződdel van a gond...

Nálam sosem volt még ilyen gond ::)