Kosár-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Akkor nem egyre gondolunk... Mert én a yahoo-s alapú NBA-s játékra gondoltam, ahol az ember egy kreált csapatot állít össze egy draft sorrend alapján a játékos társaival együtt, és a játékosok valós statisztikái adódnak össze hetente.



Ugye mindenki tudja ki lesz a bajnok, ha csonkaszezon van?  ;) Legalább TD visszavonulhat egy gyűrűvel év végén. 8)

Idézetet írta: Lufu Dátum november 30, 2011, 16:33:31
Ugye mindenki tudja ki lesz a bajnok, ha csonkaszezon van?  ;) Legalább TD visszavonulhat egy gyűrűvel év végén. 8)

Én nem tudom, h ki lesz a bajnok, Lufu segítenél?  ::)

Szerintem Lufu a SAS-ra gondolt! Álmodozni azért lehet! ;) :angel:

Idézetet írta: gerry Dátum november 30, 2011, 17:05:24
Én nem tudom, h ki lesz a bajnok, Lufu segítenél?  ::)
A legutóbbi csonka szezont nyertük 99-ben(Spurs). 4-1 lett a döntő a Knicks ellen. Azok voltak a szép idők: Duncan-Robinson (Ikertornyok).  8)

Atomerőmű - Ventspils 1,85-1,85

Miért ilyen magas a vendég odds? A hosszú utazáson kívül nem tudom mi szól még ellenük. Valakinek valami infó?

Én is ezen gondolkodtam!

 J. Young és S. Willard is sérült úgy olvastam máshol... a 2 amcsi nélkülük nagyon akadozik a játékuk...J. Strelnieks  meg el hagyta a csapatot? Ezek való hírek? :crazy: Ase helyzete ismert ugye...




Magyarország rendezi a 2015-ös Európa-bajnokságot



A FIBA Europe elnöksége mai, müncheni ülésén döntött a négy év múlva esedékes Eb helyszínéről, és a döntéshozók szavazatai szerint Magyarország nyerte el a 2015-ös női kontinensviadal rendezési jogát.

A rendezésért folytatott versenyben Magyarország ellenfele Fehéroroszország volt.

A magyar prezentációban szerepelt imázsfilmben köszöntőt mondott Schmitt Pál köztársasági elnök és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. A Németországba utazott küldöttségben ott volt Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő, Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára, Szalay Ferenc jelenlegi és Berényi János előző MKOSZ-elnök is.

,,A prezentáció során az európai szövetség vezetőire különösen nagy hatással volt, hogy beszámolhattam arról, hogy a társasági adótörvényben történt változások nyomán jövőre a kosárlabda az ideihez képest százszor akkora állami forráshoz jut – mondta az MTI-nek a helyszínről Szijjártó Péter. – Mellettünk szólt az is, hogy a kormány pénzügyi garanciát vállalt az Eb megrendezéséhez, továbbá hogy sportot kedvelő vezetőink vannak, hiszen a köztársasági elnök és a sportért felelős államtitkár is olimpiai bajnok. Emellett öt kiváló helyszínnel készülünk a 2015-ös tornára, a női Euroligában pedig jelenleg is két csapat képviseli a magyar színeket."

Czene Attila a FIBA Europe helyszíni közvetítésében kijelentette: ,,Rendkívül boldog vagyok, az infrastrukturális fejlesztések menetrendje készen áll, ráadásul az egyik helyszín, Győr pályázik a 2017-es nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál lebonyolítására is. Jövőre sok pénz áramlik Magyarországon a csapatsportokba, a közönség szereti a női kosárlabdát, és a jó földrajzi elhelyezkedés, illetve a kis távolságok egyaránt remek Eb-t ígérnek. Válogatottunk lemarad ugyan a jövő évi, londoni olimpiáról, ám a 2016-oson már ott szeretnénk lenni Rióban, annak az egyik kvalifikációs eseménye pedig épp hazai földön lesz."

Olafur Rafnsson, a FIBA Europe elnöke gratulált a győztes pályázathoz: ,,Remek döntés született, Magyarországon nagy hagyományai vannak a kosárlabdának, a női szakág pedig különlegesen nagy elismertségnek örvend."

Hazánkban eddig négy alkalommal rendeztek kontinenstornát – legutóbb 1997-ben –, azaz 18 év után Magyarország ötödször adhat majd otthont a kétévenként megrendezett Európa-bajnokságnak.

A 2015-ös magyarországi Eb kvalifikációs torna lesz a 2016-os Rio de Janeiró-i
olimpiai játékokra. Az Eb csoportmérkőzéseit Sopronban és Győrben, középszakaszát Veszprémben és Szombathelyen, helyosztóit Budapesten bonyolítják le.

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum december 18, 2011, 14:09:35
Az Eb csoportmérkőzéseit Sopronban és Győrben, középszakaszát Veszprémben és Szombathelyen, helyosztóit Budapesten bonyolítják le.

Nehogy a keleti parasztoknak idehozzanak egy csoportkört Debrecenbe...

:noway: :noway: :noway: :noway:

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 18, 2011, 14:15:07
Nehogy a keleti parasztoknak idehozzanak egy csoportkört Debrecenbe...

:noway: :noway: :noway: :noway:

Kíváncsi lennék a döntés indokaira.

Nagyon egyszerű az indok. Most 10 évig a kettes villamos lesz a fő téma, így ebben az évtizedben minden jelentősebb esemény el fogja kerülni a várost. Hisz tudjátok, 2 seggel 1 lovat megülni... ;D

Jav.: 1 seggel 2 lovat :D:D:D