Kosár-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Csak egy véleményt mondanék a meccsel kapcsolatban hogy az a csapat amelyik otthon nembírja legyőzni a mentálisan padlón lévő ellenfelét és ezzel kivívni a bajnoki címet az idegenben sem fogja pláne úgy hogy most Llullék vannak padlón.Pascual fiai meg vannak annyira rutinosak hogy hazai pályán ekkora lélektani előnyről behúzzák a bajnoki címet pláne úgy hogy előző meccsen Lorbek-Mickeal duó visszatalált a régi formájához és Huertas sem 3pontot szórt hanem 15öt.(bár az a három az első meccsen aranyat ért).Szóval én most lelkileg erősebbnek érzem a katalánokat pláne úgy hogy előző meccsen már formájukhoz mérten játszottak.Én amire fogadnék az Lorbek-Mickeal pont over asszem Lorbekre 15,5pont van míg Mickealra 12,5pont vagy hogy Llull hogy 13pont alatt marad.

Idézetet írta: Suugger Dátum június 16, 2012, 15:43:51
Én a Luxemburg-Letto. -32.5 és a Portugál-Fehérorosz -24.5  meccs hendijeit nézegettem azon agyalok hogy ezt a kettőt megtolom kombiba de én nem vagyok egy nagy kosárszaki így ha valameilyk kosárguru leírná ezekről a véleményét annak nagyon örülnék.

Ezt a litván hendit mennyire érzed erősnek?  Egy pár ezres mehet rá?

Na ezek jöttek is.  :beerchug:

Idézetet írta: Szurki Dátum június 16, 2012, 18:23:58
Kosár szakikat kérdezném, hogy a mai Barca-Real 5. mindent eldöntő meccsen meg lehet húzni egy vendég győzelmet? Képes a felszabadultabb Real az ősi rivális otthonában begyűjteni a bajnoki címet?

Barca lett a bajnok! Real nem volt képes még egy bravurra  :(

Szinte végig vezetett a Barca, de a Real mindig vissza tudott kapaszkodni, a legvégén már nem....
Mit szólnátok ma egy Oklahoma győzelemhez? :D
Durva lenne ha rögtön visszavennék az előnyt, de sztem egyáltalán nincs kizárva.. :)
Jamesék legutóbb csapatként múlták őket felül, de sztem erre érkezni fog a válasz is :)

#244 június 18, 2012, 16:16:39, Suugger
Ma este indul a dél-amerikai bajnokság,kinéztem a brazil-paraguay -21.5 hendit.Ez nekem vállalhatónak tűnik bár nem tudom a brazilok milyen kerettel nyomják.
Kosár szakik szerint milyen a tipp?

Mai női eb selejtezőkről vélemény? Magyarok megcsinálhatják a -36,5-ös hendit? Kicsit nagynak érzem, bár a statisztika kb. ezt mutatja. Szemezek még a montenegrói hendivel, illetve a spanyol hendivel (illetve ezen meccsek hendi nélküli szorzóival is). Továbbá tetszik a szlovén lányok hendije Hollandia ellen, szerintem lendületből behúzzák és megcsinálják a 20 pontos határt.

Amit én jónak gondolok, az egy
Litvánia-Szlovákia Szlovákia +8 1.85
Olasz-Luxemburg 151.5 alatt  1.85

Játszani az utóbbit fogom.
Luxemburg dobott 54-et a finneknek, és 60-at a letteknek. Mondjuk a letteknek dobott 60 szerintem nem reális, ott túlteljesítették a vártat. Én oda max. 50-et saccoltam volna, azért a lettek is tudnak védekezni. Szerintem ma a luxemburgiak olyan 50-53 között végeznek. Egész egyszerűen az olaszok otthon nem fognak többet engedni, piócavédekezésük van, mocskosul kellemetlen csapat.
Viszont gyenge, átfutva a névsoron, szerintem az utóbbi évek leggyengébb csapata ez a jelenlegi olasz női válogatott. 100-at kne kb szórniuk, hogy meglegyen az over. A finnek114-et dobtak, ami megint egy olyan szám, ami rondítja a képet. A lettek 95 pontja már közelebb áll ahhoz,amit ma az olaszok fognak szórni, de szerintem 90 alatt maradnak.
Nem egy rohanós csapat, egy védekezésre építő válogatott az olasz, nem is játszanak gyorsan. Végig kontroll alatt tartják majd a meccset, a végén jönnek majd a kiegészítők, és nem fogják kihajtani a belüket. Egy jó kis edzés 80-90 között megállnak, Luxemburg meg 50-55 közt dob. Én azt hiszem, ehhez az overhez az olaszoknak kéne egy 100-as, de a talján csajoknak nem sok köze lesz hozzá.
151.5 under a tippem.

Sziasztok!
Mi a véleményétek a mai női Eb selejtezőkről?
Én mindenképpen játszottam volna a magyar lányokat Ukrajna ellen, de kicsit elbizonytalanított, hogy a magyar siker 1,09-ről felugrott 1,25 re a bwinen...

Idézetet írta: Szurki Dátum június 27, 2012, 12:14:10
Sziasztok!
Mi a véleményétek a mai női Eb selejtezőkről?
Én mindenképpen játszottam volna a magyar lányokat Ukrajna ellen, de kicsit elbizonytalanított, hogy a magyar siker 1,09-ről felugrott 1,25 re a bwinen...

Ki is kaptunk  :noway: :noway: :noway:

azért ez egy elég nagy pofon idehaza, a vendégeknek kijött a lépés, majd nyerünk Ukrainában!

Én végül nem játszottam, ez az egész napos odds hullámzás inkább távol tartott...úgy látszik nem véletlenül... :S

Azért a csoport másik meccs se volt semmi, Portugália kis híján elkapta az Ukrajnát simán verő Izraelt (60-62).

Magyarország - Fehéroroszország nagyon kell a győzelem, mit gondoltok sikerülni fog????

Idézetet írta: gerry Dátum június 29, 2012, 20:19:31
Magyarország - Fehéroroszország nagyon kell a győzelem, mit gondoltok sikerülni fog????

Én nem bízom bennük.

Viszont van egy ilyen fortunawinen, amin megakadt a szemem
Hollandia-Litvánia
Tipp: Litvánia (háromesély)
Odds: 1.22!

Jó, nem a világ, de két héttel ez előtt Litvániában 88-47-et játszottak. Ennyit nem számít a hazai pálya  ;)


MAGYARORSZÁG–FEHÉROROSZORSZÁG 62–59 (16–11, 17–16, 13–17, 16–15)
Sopron, 400 néző. V: Mazics (szerb), Dragojevic (montenegrói), Yilmaz (török)

MAGYARORSZÁG: HONTI 12, Simon 2, Raksányi 2, Nagy-Bujdosó 3/3, HORTI 15. Cs: QUGLEY 14, Vajda 6/3, Vida 2, Szécsi 4, Czank, Zsovár 2. Szövetségi kapitány: Stefan Svitek

FEHÉROROSZORSZÁG: TARASZOVA 15/6, Lihtarovics 4, TROÍNA 20/3, Trafimova 3, VERAMEJENKA 12. Cs: Kressz, Anufrijenka 3, Gorodgyeczkaja 2, Guszper. Szövetségi kapitány: Grigas Rimantas


Most lehet igazán sajnálni az ukránok elleni vereséget, mert ha őket is vertük volna, akkor most már gyakorlatilag EB résztvevők lennénk. Így meg minden bizonnyal nyerni kell Ukrajnában, ami egyáltalán nem lehetetlen, de nem lehet tudni, hogy éppen melyik arcunkat mutatjuk majd.