Sportvilág és nem csak > Olimpiai játékok - Tokió 2021

Magyarország a 2021-es nyári olimpián

(1/12) > >>

Admin:
Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Hány érmet fog szerezni Magyarország a tokiói olimpián? Ebből hány lesz a legértékesebb (arany)? Magyar sportolók esélyeiről beszélgethetünk e fórumtémában.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Admin:
Magyar sportolók a 2021-es tokiói olimpián:

Magyar hivatalos oldal

Wikipédia

zsiraf111:
10-12 érem , abból vagy 4  arany. De , ha több lesz, nem fogok megharagudni   ;D

SPF Infó:
Tokió 2020 - Fucsovics Márton érmet remél

Érmet szeretne nyerni Fucsovics Márton a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpia tenisztornáján.

A wimbledoni negyeddöntőjével a világranglista 48. helyéről a 39-edikre ugrott magyar játékos az M1 aktuális csatornának szerdán elmondta, a héten idehaza készül az ötkarikás szereplésre.
   
"A londoni Grand Slam-torna után jól jött öt-hat nap pihenő, de mától már keménypályán edzek életem első olimpiájára" - jelentette ki a 29 éves teniszező. "Hétfőn utazom Japánba, ott néhány nap akklimatizálódás következik, majd jövő szombaton rajtol a verseny. A távol maradó sztárok nélkül is erős mezőnyt várok, lesznek ott top 10-esek is, és remélem, sikerül érmet szereznem, de ahhoz nagyon jól kell játszanom."
   
Ami a vegyes párost illeti, Fucsovics közölte, a helyszíni nevezésnél derül majd ki, hogy felférnek-e Babos Tímeával a főtáblára.
   
Babos - aki női párosban indul Tokióban, Jani Réka oldalán - kedden csípősérülés miatt feladta egyes mérkőzését a budapesti tornán, és egyelőre bizonytalan, hogy vállalja-e az olimpiai részvételt.

forrás: MTI

grof19:
Szerintem összességében lehet olyan (16) érem és ebből legalább (6) aranyérem. Számítani kell úszás,vízilabda és ott van még a kajak - kenu részünkről és van még egy pár sportág (vívás,női súlylökés) ahol érem várható.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése