Gumiszoba 2.0!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: hubika88 Dátum május 11, 2017, 18:05:12
dögölj meg mörri

Nekem meg Coriccal van ki a tököm. A selejtezőben kikap, amikor rá fogadok, azóta meg nyer hármat szettveszteség nélkül, Murray-t is legyőzve... A franc se érti ezt

Barcelona kosárlabda=  :idiot2: :uglystupid2:

lepcse a telibwe vert kikúrt hülyefaszkurvanyátokat basszátok teherbe ti szakadtfaszú majmok

Remélem a celta-real meccsen hazafelé menet valamelyik celtas fejbebassza ezt a rohadt nyomorek birot...fuuuuu

Baszódjon meg KUZNETSOVA, WARWRINKA és az AMERIKAI HOKIVÁLOGATOTT!!!! Rohadékok!!!!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Ide se írtam még, de mindent el kell kezdeni egyszer.

Te gyökér Györe a világ legnagyobb balfasza vagy te nyomorult féreg. Azt még elnézem, hogy ilyen Gálfi, Stollár féle kurvák nyert helyzetből leadják, de hogy te is dupla brékelőnyből meccslabdáról kiszopsz az a világ szégyene. Egy nyomorult Otte ellen te... Nem érdekel, hogy magyar vagy felőlem rokonom is lehetnél, akkor is elküldenélek az apád faszára...
Ezt még Fucsovics sem tudná überelni te faszkalap, amilyen szervákat lenyomtál a döntő szettben az a tenisz megcsúfolása a sport legalja, büdös női itf rangsorolás nélküli nők is jobban nyomják. Ha még bundáztál akkor még jobban rohadj meg.  :bash: :bash: :bash: :bash:

Több mint gyanús, a Bet365 nem is adta élőben a fogadások között.  :bash:

Idézetet írta: p22 Dátum május 24, 2017, 17:24:34
Több mint gyanús, a Bet365 nem is adta élőben a fogadások között.  :bash:

Igen, és általában csak az ilyen Gerasimov, Gabashvili féle bundások meccseit nem adja. Igaz azt is olvastam meccs előtt, hogy sérült a bal lába, de aki döntőszettben eljut 1-4 duplabrékig kizárt, hogy amiatt kapjon ki. Le volt ez bundázva, csak azt nem értem miért ilyen látványos módon. 5-6 *40-0 után visszajött 40-A, meccslabdára, és fél perc alatt 6-6 lett belőle  :laugh:
Utána még TB mini is volt nála, majd elbukta az összes szerváját  :crazy:

Röhejes vagy Djoko, a római 6-1 6-0 után ez mégis micsoda? Meg úgy egyáltalán... A harmadik szettben még a streamet is bezártam inkább, ezt nézni is kínos  :bash:

Megint oda az egész havi keresetem :'( Mocskos Sandgren! :bash:



Sousára raktam meccs előtt, és nyilván én vagyok a hülye, hogy nem teljesen cash outoltam, mikor szett- és brékelőnyben volt és 1.05 volt a szorzója, oké. De olyan boldog lennék, ha megérteném, hogy hogyan képes egy teniszezőnek nevezett gyökér ilyen produkcióra hazai közönség előtt. Én a helyében azonnal felkeresnék egy sportpszichológust, mert az, hogy 40-0-ról lebrékelik, majd rögtön utána 0-40-ről nem tud brékelni (és akkor a meccs további "szépségeiről" ne is beszéljünk), az elég árulkodó, hogy agyilag rottyon van az ember.
Ja még annyit, hogy Pedro Sousa, a ragya cifrázza ki a pofádat!  :2guns:

Nyaljátok ki anyátokat szemét ruszki kosaras qrvák. Félidőben szoptok tizennéggyel!

Idézetet írta: corsica Dátum június 17, 2017, 15:39:28
Nyaljátok ki anyátokat szemét ruszki kosaras qrvák. Félidőben szoptok tizennéggyel!

Valahogy éreztem, hogy ezek bundáznak és döntetlenre hozzák ki. Bejött.

Schick elmész te a büdös kurva anyádba mindent kihagysz te állat!

Szemét Raonic! Kényeztesd a dákódat anyáddal, meg azt a ranglistán 700. helyezett Kokkinakist is, aki szopatott. A picsának kellet fogadni rád, te buzi?