Ezekből nem leszel milliomos -> hege "tuti" tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kinek fogsz szurkoni a VB-n?

Brazília
Németország
Hollandia
Portugália
Spanyolország
Argentína
Magyarország!
Franciaország
Olaszország
Anglia
más
Alcaide G. v Brzezicki J.P.         2 @1.45    :crazy:
Zemlja G. v Belyaev I.              1 @1.22   :ok:


Berdych T. v Youzhny M.                                                                                 1 @1.48   :ok:
Panathinaikos A. v Olympiakos BC [~Final Playoff(best of 5). Current Score: 1-1.~]    1 @1.20    :ok:

Clement A. v Ebden M.                                    1 @1.35   :crazy:
Peschke/Srebotnik v Llagostera Vives/Mar           2 @1.55   :crazy:

Real Madrid v Caja Laboral Baskonia                 Real Madrid (1.35)    :ok:
Panathinaikos v Olympiacos                            Panathinaikos (1.222)    :ok:

Na mindkét nap jött a fő szelvény, habár a 3. harmad közepén kissé (?!) ideges voltam, de utólag szerencse, hogy felbasztam magam délután és megtettem újra a real, pana kombót

Egy kis baseball estére

Cleveland Indians @ Detroit Tigers            Detroit Tigers [Galarraga,Armando] (1.666)    :ok:

Santos P. v Greul S.               2 @1.15    :ok:
Viola M. v Kamke T.                2 @1.30    :ok:

Na ha ez sem jön ,akkor befejeztem a tenisszel ezeken a kis tornákon.

Greul egy picit rámijesztett az első szettben, de aztán (írd és mond) 3 (!!) fogadó pontot engedélyezett a maradék 2 szettben....

Los Angeles Lakers - Boston Celtics         1 (1.40)    :ok:
Eldo Juve Caserta - Armani Milano           1 (1.55)    :ok:

Nizhny Novgorod v Salyut Belgorod            Döntetlen (2.95)    :crazy:
Mordovya v Avangard                              Döntetlen (3.50)    :crazy:


Brahiból tettem egy ilyen szelvényt (külön-külön és kombinálva is), mivel az előző hónapban a tippjátékban elég szépen jövögettek a döntetlenek a kiválasztási szempontom alapján így most megpróbálom élesben (legfőképpen azért, mivel ezeket nem lehet megrakni a tippjátékban és jobban idegelne, ha jönnének és nem tettem volna rá, mintha bukna).

Jut eszembe valaki próbálkozott már itt ilyen döntetlenes fogadásokkal?

Hát ez nem jött be...

Kamke, T - Millot, V             Kamke, T (1.50)   :ok:

Gyenge kezdés után sima siker!

Mai extra light szelvény:

Hollandia - Magyarország           1 (1.20)    :ok:
S. Stosur - F. Schiavone           1 (1.20)    :crazy:

Azért élőbe toltam egy második szett schiavone-t, de így is deficites lett ez a meccs

Egy kis Campeonato a tegnapi nap kozmetikázásaként (legalábbis nagyon remélem):

Atletico GO v Cruzeiro                   Team 2 Wins or Match Drawn (1.285)    :crazy:
Botafogo RJ v Corinthians               Team 2 Wins or Match Drawn (1.45)    :ok:

Nem kicsit rezgett a léc a Corinthians tippnél, de jött! De minek....

Na én is megtettem a magam hosszú távú VB szelvényét

Group D - To QualifyTo Qualify          Germany (1.20)
Group E - To QualifyTo Qualify          Netherlands (1.142)
Group H - To QualifyTo Qualify          Spain (1.03)

Szarakodott a netem, ezért nem tudtam időbe beírni a következő tippet (talán a jó idő, megérezték t-éknél, hogy ez mégse Anglia, hanem Magyarország akkor legyen egy kicsit magyar módi az internet):

Llodra, M - Golubev, A       1 (1,44)    :ok:
Navarro, I - Koellerer, D     1 (1,11)    :ok:

F.C. Barcelona - Caja Laboral (Finals - Game 1) (Hendikep)       F.C. Barcelona -10,5

Alapból nem szeretem a sógorok legfelkapottabb irodáját, de itt adtak a legjobb szorzót és legjobb határt (valószínűleg nem sokáig...). Láttam a Real Madrid elleni első fővárosi meccsét a Caja-nak és ha akkor ott kikaptak 13 ponttal, akkor itt nem lehet kérdéses a sima hazai.

Plusz megdobott a bet-and-lost egy 2500 Ft-s bónusszal..... Biztos vagy 73-szor kell megforgatni minimum 5-ös szorzón.

Na egy kis VB előzetes tőlem (nehogy megjátsszátok, csak az irodák járnának jól  ;) ) Szívesen várok minden észrevételt!

A csoport

Érdekes csoport, számomra ez a kvartett a no bet jelzést kapta, hiszen sem kiemelkedően jó (a franciákat jelenleg nem sorolnám ide, aztán ki tudja), sem kimondottan gyenge csapat sincsen. A gallok valami elképesztően elszomorító (persze engem nem zavart) selejtezősorozaton és felkészülési meccseken vannak túl, a szurkolók arra várnak mikor tűzhetik ki Domenech fejét valami csinos árbócra, amit már ki is hegyeztek. Ezek után benne van egy csúnya bukás lehetősége is, viszont a de már pedig csak azért is. Utóbbira viszont nem látok túl sok esélyt, így kínkeserves 3 meccsel kezdenek (lehet ez lesz a vég is?) majd. Dél-Afrika rendező ezeket a gárdákat soha sem lehet leírni (lásd a Dél-Korea, Japán kombó a messzi 2002-ből). Uruguay Luis Suarez tuti dobbantani akar, hogy minél jobb csapatba kerüljön és nem utolsó sorban ez a jövő évi számla egyenlegére is jótékony hatással legyen. Kérdés a társak mennyire tudnak ehhez felnőni. A felkészülési meccsek alapján erre jó esély van, de azért a védelmük elég ingatag, viszont, ha ez első meccsen elkapják a gallokat akkor lehet itt ne mulass. Szerintem nem most jön el az az idő, hogy az uruk ismét bejegyezzék magukat a a világfutball históriás könyvébe. A negyedik résztvevő Mexikó számára jó esély lenne ez a VB a kiugrásra, de valahogy nem érzem a játékoskeretükben a lehetőséget. Javier Aguirre játékosainak nagy része a saját pontvadászatukban koptatja a gyepet, akiknek pedig a nyakába kellene venni a csapatot, mint pl. Rafa Marquez egész idényben sérült volt, Vela alig-alig játszott, a hatalmas sebbel-lobbal beharangozott dos Santos pedig az effendiknél ruhangál a bőr után. Ebben így benne van az is, hogy jók lesznek, de az is, hogy bűn rosszak. Az első meccs itt is kulcsfontosságú lesz és én ott úgy érzem, hogy inkább kikapnak, mint nyernek a házigazdák ellen.

Tipp:
1. Franciaország
2. Dél-Afrika
3. Uruguay
4. Mexikó




B csoport

Minden világeseménynek van meglepő kiesője, aki korán fog búcsúzni. Szerintem ezek most az argentínok lehetnek. Az edzőjük tapasztalatlan (mint kapitány természetesen), a középpályán olyan játékos van a keretbe, mint a 35 éves hazájában levezető Juan Sebastian Veron, nincs itt a BL győztes Zanetti (pedig simán beférne) ezeket pedig nem fogja tudni kompenzálni (legalábbis szerintem) a bivalyerős csatársor. Ebben a csoportban viszont még hazánk se lenne teljesen esélytelen, az argentínok helyén (enyhe túlzás...), így Maradonát akármennyire tisztelik otthon biztosan kiutálnák ha nem mennének legalább tovább. Ez azért nem jelenthet komoly akadályt Messiék számára. Az ellenfelek közül Dél-Korea és Görögország dönt majd a második helyről. Majd egyik lő Nigériának egy gólt oszt szevasz, vagy a Rehhagel derék legényei letarolják a Messi által vezetett támadógépezetet. A Nigériaikat esélytelennek tartom a továbbjutásra (habár a pókfocisták ellen...) és náluk inkább azt várom, hogy az ifjú titánról kiderül az, hogy azért nem fut a találkozó végén olyan jól, mert nem 17, hanem 37 éves. Plusz Obi Mikel pótlása megoldhatatlan feladat elé állítja majd a gyorsan lezuhanó Szuper Sasokat. Lehet egyik gyengébb pillanatomba be is játszom azt, hogy a csoportból se mennek tovább.

Tipp:
1. Argentína
2. Görögország
3. Dél-Korea
4. Nigéria




C csoport

Nem lesz ez olyan egyszerű csoport, mint ahogy azt első pillantásra gondolnánk. Az angolokat senkinek sem kell bemutatni jó csapatuk van, USA azért megvillantotta az oroszlánkörmeit a Konföderációs Kupán, hisz döntőztek, ahol sokáig nem is álltak rosszul. A szlovénok azért csak Arshavinékat ütötték ki, Algéria meg sötét ló. Azért ennyire nem is lesz komplikált, az angol korona gyöngyszemeinek továbbjutása. Bivaly védelem (még Ferdinand nélkül is talán a legerősebb, de mindenképpen az egyik ezek közül) egyben robosztus és kreatív középpálya. Ami az egyedüli probléma az a kapus poszt, hiszen, ha a bajnokságból simán kizúgó csapat kapus védi a nemzeti csapat hálóját akkor az nem sok jóval kecsegtet (ha tudjuk, hogy ez talán Jamesen múlott a legkevésbé). Plusz ami még kockázati tényező, az az egy szem épkézláb csatár Rooney sérülése, hiszen a robo dancer nem lesz VB gólkirály, Heskey meg inkább egy kiöregedett pankrátor benyomását kelti, Defoe meg nem hiszem, hogy egy igazán jó védelem ellen döntő szituciókban ne hibázna. Szóval ez a csoportban nem jelent majd problémát, de később... Ha viszont Wayne végig egészséges lesz, akkor sokáig is elroboghatnak a háromoroszlánosok. Az amerikai válogatott mint már említettem megmutatta, hogy képes jól játszani és vannak olyan játékosaik, akikkel nem szívesen találkoznék éjszaka egy sötét sikátorban (Altidore, Onyewu) és vannak olyanok is akiknek nem akad össze a lábuk, ha trükközni kell (Dempsey). Szóval adva van minden a sikerhez, már "csak" végre kell hajtani. A jelenkori szlovén labdarúgásról nem tudok sokat, de még 2000-ben rémlik, hogy egy szimpatikus kis csapat volt, ha nem változott sokat azóta a játékfelfogásuk (10 év.... atya világ) akkor még szurkolok is nekik. Szóval a jelen, nagyjából csak a kapusukat ismerem, de biztosan fantasztikus a csapategység lenne olyan csoport, ahonnan továbbjutattatnám őket, de az sajnos nem ez, így hősies csatában elvéreznek. Az algérokról semmit nem tudok, de ez a csoport szerintem egy náluk rutinosabbnak is kemény falat lenne így korán búcsúzunk majd tőlük.

Tipp:
1. Anglia
2. USA
3. Szlovénia
4. Algéria




D csoport

"A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek." Lineker nem járt messze az igazságtól, hiszen csapódjon be atombomba legyenek lábnélküli focisták a Nationalelf mindíg ott van a végelszámolásnál. Most is lesz egy nagyon komoly hiányzó, hiszen Ballackot még az FA kupa döntőjében lerúgták. Viszont ott van a középpályán Mesut Özil, akit én személy szerint még nem igazán láttam, de akinek hiszek és nagy német rajongó azt mondja, hogy elég penge a srác. Apropó Özil, néhai megboldogult Hitler tuti nem nyugszik rendesen, hiszen nem ezt a német válogatottat képzelte el: Cacau, Boateng, Khedira, stb. Meg hát a híres német küzdőszellem nem engedi, hogy  a fekete-fehérek alább adjanak a VB győzelemnél. A kapusok körüli herce hurca (nyugodjék békében Enke) nem hinném, hogy nagy befolyással lenne a végső eredményre, hiszen a tartalékok között is kiemelkedő képességű hálóőrök vannak. Nem volt túl kegyes a sors Joachim Löwékhez, hiszen nem lesz sétagalopp ez a csoport, de vannak "könnyítések", hiszen Ghánában nincsen ott a csapat legjobbja Essien, akit hihetetlen nehéz lesz pótolni (nem is sikerül majd). Így a fekete csillagok arról a játékosról kénytelek lemondani aki a taktikájukban a legfontosabb szerepet tölti be, nekik meg nincsen Özilük... A szerbek impozáns produktummal jutottak ki Dél-Afrikába, a felkészülési meccseken viszont azért szolgáltak meglepetéssel. Vereség a hol volt hol nem volt válogatottól (Új-Zéland). Ennek ellenére, ha nem lesz nagyobb kilengésük, akkor odaérhetnek a második helyre. A negyedik fél sem az a tipikus "utolsó kalapos" pofozógép. Az auszik megmutattak az előző VB-n, hogy jó csapatuk van, hiszen a három sárgalap ellenére továbbmentek a csoportból a most pihenő horvátok kárára. Most viszont ez a csoport erős lesz nekik és meglepetés kellene, hogy továbbmenjenek.

Tipp:
1. Németország
2. Szerbia
3. Ausztrália
4. Ghána


folyt köv., mert menni kell most már sörözni egyet, mégiscsak sörfesztivál van!

helló. szerintem a görögök simán kiesnek (86%), már öregek meg semmi jó játékosuk nincs, egyszer volt szerencséjük... dél-koreának szurkolok a csoportban, de a nigériaiak is odaérhetnek.