Skrill Mastercard

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Igen!!De én a lakcimkártyámat is elküldtem/biztos ami biztos../!

Elöbb Milan azt mondta,hogy csak az első oldalt kell elküldeni.Én már elküldtem csak az elsőt,ez most baj?


Sziasztok!
Én is rendeltem egy ilyen kártyát, de én úgy értelmezem, hogy csak akkor von le 1.99% tranzakciónál, ha a MB számládon pl dollárba vagy, a kártyád meg euroba! Ha viszont ez egyezik mint ahogy írta itt valaki, hogy neki nem vont, mert euros a kártya és euros a MB számlád is, akkor neki azért nem vont le! Lehet, hogy ezért?

Utána olvastam egy magyar oldalon ott ez volt!

A legördülő menüből válaszd ki, hogy milyen pénznemet szeretnél a kártyádnak. A választás során a következőket tartsd szem előtt: a kártyád pénzneme lehet euró (EUR), amerikai dollár (USD), angol font (GBP) vagy lengyel zloty (PLN). Ha más pénznemben vezeted a Moneybookers számládat, mint amilyen a kártyád pénzneme lesz, akkor minden kártyás tranzakciónál konverziós díjat fog felszámítani a Moneybookers, melynek mértéke a tranzakció 1,99%-a a Moneybookers által használt átváltási árfolyamon felül

Szerintetek?

Jah még annyit kérdeznék, hogy  nektek a kártyán a név ékezetes vagy nem? Mert még nem rendeltem meg a 2 dik lépésnél vagyok, de ott a nevem nem ékezetes, mármint ahol írja hogy ez lesz a kártyámon, és az most akkor baj, ha nem ékezetes? Mert írtam nekik egy levelet, hogy miért nem ékezetes?  :)

Nem hiszem, hogy lehetne ekezetes kartyat kerni. Egyaltalan letezik ekezetes bankkartya valamelyik banknal?

Fater és tesóm kártyája is ékezetes, de akkor ez nem lesz az, és nem gond? És az előző hozzászólásomról tudsz valamit, szerintem neked azért nem vontak le 1.99% , nem?

Igen, ezért nem vontak le valószinűleg. A legjobb opció mindenképp az eurós számla és eurós kártya, mivel a tranzakciók akkor mind euróban mennek, akárhol fizetsz a kártyáddal. A dollár-dollár kombináció pl. nem olyan jó, mert ha a kártyával fizetsz, akkor előbb átváltja a forintot euróra majd az eurót dollárba (egyiket a mastercard árfolyamán, a másikat a moneybookers árfolyamán + 1.99%).

Idézetet írta: Biaggi Dátum szeptember 08, 2010, 22:30:44
Fater és tesóm kártyája is ékezetes
Ez amúgy érdekes (offtopic), de akkor ha neten fizetsz vele ott is ékezetesen kell beirni a rajta levő nevet? Már csak azért is furcsálom, mert ugyebár az ékezetes betűket többféle kódolással tárolhatják és problémás lehet a névegyezés ellenőrzése. De ennek nincs köze az mb-hez, csak nekem tűnik kicsit érdekesnek, mint programozó.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 09, 2010, 00:29:13
Igen, ezért nem vontak le valószinűleg. A legjobb opció mindenképp az eurós számla és eurós kártya, mivel a tranzakciók akkor mind euróban mennek, akárhol fizetsz a kártyáddal. A dollár-dollár kombináció pl. nem olyan jó, mert ha a kártyával fizetsz, akkor előbb átváltja a forintot euróra majd az eurót dollárba (egyiket a mastercard árfolyamán, a másikat a moneybookers árfolyamán + 1.99%).

Ebben teljesen biztos vagy? Mert ép pont dollár, és dollárba vagyok, mivel a pénzt a MB re dollárba kapom, gondoltam akkor dollár a jó. Nem értem ha dollár van a kártyámon és fizetek a boltba miért váltaná euroba meg össze vissza, miért nem von simán dollárba és kész?

#85 szeptember 09, 2010, 15:50:03, vmlinuz
Elvileg azért, mert az euró a nemzetközi fizetések valutája. Lehet, hogy megy dollárban is, de nem vagyok biztos benne.

Na srácok írtam levelet a MB-nek, hogy mikor von le 1.99%-ot.

Annyi a lényeg, hogy a kártya amit rendelsz, és a MB számládnak meg kell egyeznie! Akkor nem von ilyen díjat!

Olvassátok el a válaszukat, remélem segítettem másnak is.



We appreciate your kind interest in our new product. Please, be kindly notified that Moneybookers will perform currency exchange only in case the Moneybookers MasterCard is denominated in a currency different than the currency of the respective Moneybookers account. In this relation, your card will  be denominated in USD and your e-wallet in USD . Hence, if you would like to withdraw funds in USD, the payment will not become a subject to currency conversion fees. Yet, if your e-wallet is denominated in EUR and your card is in USD, then the currency conversion is inevitable. For transactions involving currency conversion Moneybookers adds 1.99% to our wholesale exchange rates for foreign currency. This charge serves as a protection against the volatility and risk associated with FX markets. The Moneybookers exchange rates are updated on a regular basis throughout the day and therefore minor fluctuations are possible to occur.

Next, we would like to bring to your kind attention that if you would like to process a transaction in NOK, for instance, the authorized amount in USD from your e-wallet is converted to NOK /merchant's debit request/ on the basis of the issuer's exchange rates for foreign currency and the latter is beyond our control, because they depend on the card processor.

We hope that you may find the above information useful. Should you have further questions or concerns, do not hesitate to contact us, we will be glad to assist you.

Best Regards,

Ani
The Moneybookers team


Idézetet írta: Biaggi Dátum szeptember 11, 2010, 09:24:38
Annyi a lényeg, hogy a kártya amit rendelsz, és a MB számládnak meg kell egyeznie! Akkor nem von ilyen díjat!

Na ezt nem értem,vagy a pénznemnek kell egyeznie?  :D

Idézetet írta: igalj Dátum szeptember 11, 2010, 10:05:54
Na ezt nem értem,vagy a pénznemnek kell egyeznie?  :D

Nem a pénznemnek! Amit rendelsz kártyát annak is pl dollárnak kell lennie, meg a Mb számládnak is Dollárnak kell lennie! Ennyi a lényeg, és akkor nem von 1.99%-ot!