Skrill Mastercard

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: lulu65bj Dátum május 30, 2015, 11:20:08
Hali!  Akkor a pin kódot is megkaptad hozzá?

itt lehet még néhány dolgot olvasni : http://internetes-fizetes-magyarul.info/skrill/skrill_mastercard_bankkartya.html

Persze, de nem tudom használni a kártyát, még internetes fizetésre sem. Köszi, átolvasom és az igazolványaim nincsenek feltöltve, de nem is találok erre linket sehol.

Idézetet írta: Larsson Dátum május 30, 2015, 19:18:31


Az Erste-atm nem szereti a Skrill kártyát,inkább Unicredit-atm.Mastercard elfogadó helyen vásárolni vele.

Sehol nem fogadja el, még internetes vásárlásnál sem.

Hali!
Talán még megnézhetnéd : Skrill fiók - Settings -  Limits &  verification
Your identity has been verified ez ki van pipálva?

#377 június 01, 2015, 15:54:00, zsoltyy
Thank you for verifying your identity.

Rejtély, hogy mitől. Semmit nem csináltam. Dokumentumot nem töltöttem fel. Mindjárt kipróbálom a kártyát.

Semmi nem változott: A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó elutasította bankkártyád adatait. Üzenet a Steamről.

Sajnos kell küldeni nekik emailt, hogy nem tudod használni a kártyádat.

Mikor bent vagy Skrill fiókodban, jobbra fent Help - My Money Help with money transactions

My payment status appears as failed. What does this mean?

majd alul kérdezi, hogy sikeres volt a tájékoztató, vagy nem  Ha a nem-re katt. akkor beadja a belső üzenetpanelt és itt lehet képet is feltölteni, és üzenetet is írni a panaszról.

Köszönöm mindenkinek!

Úgy látszik megoldódott a dolog. A Steam-es vásárlás sikeres volt. Pénzt felvenni még nem próbáltam.
Volt valami régebbi már zárt accountom ha jól értelmeztem a mailt a kevéske angolommal.
A megoldás pedig az volt, hogy feltöltöttem a személyi elejét és hátlapját vasárnap. Még aznap el is fogadták, de csak ma teszteltem.
Tehát az online fizetéssel már nincs gond feltételezem, hogy a többivel se lesz.

Sziasztok tud valaki segíteni abban hogy tudom igazolni a lakcímem?

Idézetet írta: koistvan Dátum augusztus 12, 2015, 17:38:58
Sziasztok tud valaki segíteni abban hogy tudom igazolni a lakcímem?
Mondjuk igényelj egy Skrill Mastercardot.  :)

Sziasztok kártyás vásárlásnál,ha utólag ellenörzöm az árfolyamot az aznapi hivatalos mastercard árfolyamnál mindig 7-9 forintal kevesebre jön ki az árfolyam! A számla és a kártya is euros .





Hello. Az lenne a kérdésem hogy a skrill fiókom forintban van azt hittem a kártya is lehet forint alapos de látom nem. Tehát ha forint alapú számlám van és eurós kártyám akkor ugye minden kivételnél felszámolja azt a 2.xx%ot plusz a bank váltja euróról?  Ha viszont törlöm az accountom és egy eur-eur komót választok akkor ugye a skrill nem von semmit és a bank a saját napi árfolyamán váltja. Melyikkel járok jobban? Már teljesen elvesztettem a fonalat. Unibetről forintban szeretnék utalni skrillre amit skrilles bankkártyával felvenni kp-ben.

Azt tudom, hogyha eurós Skrill számla - eurós Mastercard kombód van, akkor a pénzfelvételnél választhatsz, hogy a banki vagy a Mastercard által meghatározott árfolyamon váltsák az eurót forintra. Utóbbival jársz jobban, ha jól emlékszem fél % alatti csak az átváltási költség. Az Unibet is elég korrekten vált, szóval ha nagyobb összegekről van szó, akkor én ezt a változatot ajánlom. Ha viszont csak pár tízezer Ft, akkor kérd ki simán az Unibettől bankszámlára, ilyen kis összegnél nem kell félni a NAV-tól.

Irtis, Mi az az összeg ami felett félni kellene a banktól? A te javaslatod mi? Pl. Heti és havi bontásban. Köszi

400.000ről van szó konkrétan, és nem merem ezt bankszámlára küldeni ezért jött a képbe a skrill.  Oksa. Én hülye mód zároltam az accountom mindegy felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal hogy nyissák meg és töröljék hogy eur számlát csinálhassak.

Már csak egy kérdés. Az unibetről vagy unibetre való utalásokkor nem számit hogy a skrill az euróban van? Ilyenkor milyen váltással kell számolni? Meg ugye így is 2szer lesz váltva egyszer mikor skrillre utalok meg egyszer mikor felveszem de ez azt hiszem mégis jobb mint a nav mély zsebe :P

400 ezret én is Skrillen keresztül vennék ki. A Skrill ügyfélszolgálata nagyon lassú, akár több mint 1 hónap is lehet, mire elintézed, hogy legyen eurós Skrilled (ha egyáltalán lehet, mert lehet, hogy nem engedik a mostani accountod törlését vagy a pénznem módosítását). A Skrill és az Unibet közötti utalásokkor is van veszteség, de nem olyan nagy. A kiutaláskor biztos csak elenyésző, mert az Unibet középárfolyamon vált. A befizetés meg mehet banki átutalással, azzal nincs gond. Igen, ez az ára, hogy radar alatt maradj.

Idézetet írta: FrappansNev Dátum május 26, 2016, 18:09:39

Már csak egy kérdés. Az unibetről vagy unibetre való utalásokkor nem számit hogy a skrill az euróban van? Ilyenkor milyen váltással kell számolni? Meg ugye így is 2szer lesz váltva egyszer mikor skrillre utalok meg egyszer mikor felveszem de ez azt hiszem mégis jobb mint a nav mély zsebe :P

Alapesetben a különböző devizanemes utalásoknál a fogadó fél vált, a skrill nagyrészt ebből él, tehát rossz üzlet rájuk bízni a dolgot.  :)
Szerencsére az unibetnél kiutalás előtt rákérdeznek arra, hogy a skrill számlád milyen devizanemben van és így - tudtommal - elvégzik ők az átváltást még a kiutalás előtt.
Nincs ezzel kaapcsolatban tapasztalatom, de régebben befizetésnél biztosan középárfolyamot hazsnáltak, ahogyan Irtis is írja.
Viszont most már befizetéshez nem is használhatsz skrillt az unibetnél (vagy nálad még van ilyen opció?!), így ezzel költséged sem lehet.   :P


Az unibet meg a magyarországi bankátutalásokhoz egy közvetítő cég magyar bankszámláját használja, tehát még csak az sem látszik az összeg beérkeztekor, hogy egy fogadóirodától jön a pénz vagy hogy valójában külföldről érkezett.

Még annyi, hogy ha a skrillt közbeiktatod, akkor az esetleges árfolyamveszteség mellett a bankkártyás készpénzfelvétel költségeivel is számolhatsz, ami ekkora összegnél kb. 7000 ft lesz. (1.75%)
Ez ugye akkor is megvan, ha euró számlád és euró kártyád van és ha csak ezért csináltatsz bankkártyát, akkor ugye éves 10 eurós kártyadíjjal is számolhatsz.

#389 május 27, 2016, 10:05:27, FrappansNev
Skrill kifizetés van, ahol azt írja csak akkor fizetnek ki rá ha volt befizetésem róla,  de valóban befizetéskor nincs skrilles opció hacsak nem skrillen belül átutalom és úgy értik de ezt ma meg is kérdezem az ügyfélszolgálattól csak most nem elérhetőek.

Valóban. Azt hittem unibettől jön az utalás de most rápillamtottam és látom hogy Earthport payment network-től jött az utalás. Szóval akár a külföldön élő Joe bácsikám is küldhette aki nagyon szeret és végre feltudta venni velem a kapcsolatot?  :P

De még mindig valahogy a skrillben jobban bízok tuti tudják hogy erről a számlaszámról  sportfogadási irodáktól jön a pénz.  Már persze ha valóban nem szűnt meg a skrill kifizetés. De ha meg is szűnt akkor is tudok oda kiutalni ahogy egy k&h-s számlára is tudtam nem? Max nem két kattintás és bejelentkezés lesz hanem mindenféle iban számlaszám etc. megadását követően