Survivor tippjáték

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: csaby18 Dátum március 17, 2013, 09:02:05
Ezek szerint a tipped ervenytelen, minve nem szabad olyan tippeket tenni amelynek push is lehet a vege. Tehat meg kell ismeteld az 5. lepest.

Szerintem ennek a tippnek nem push lett volna a vége élesben megjátszva, hanem simán lost 0:0 esetén.
A bet-at-home szabályzatát így értelmezem a leírásuk alapján.
19.In the event of bets being placed on the "First goalscorer" and "Time of first goal", and no goals being scored (0:0), any bets placed shall be lost.
Most az ügyfélszolgálatukkal ez miatt nincs kedvem levelezni, de ha valaki játssza ezt a fogadási típust náluk élesben, akkor szívesen veszem a "bizonyítékait".  :)
(vagy ha van olyan pont a szabályzatukban, ami a push-t erősítené meg, én nem találtam mást)

ragadozo93 felvetése volt, hogy 0:0-nál mi van, de ez is csak egy sikertelen tipp után merült fel, ő is annak tudatában tippelt korábban, hogy ez nem lehet push. (tömegesen nem tett volna olyan tippeket, amelyek nem is számítanak bele a játékba...)

Most tehetnék egy 6. tippet is, de az jó eséllyel elmenne, így inkább kivárom a döntést.  :)

igen, szerintem is vesztes lenne. De nekem igazából nincs is nagy jelentősége, ha vesztes, én nullázok, ha push, akkor is csak egyes sorozatom marad. Inkább az a kérdés, hogy neked kell-e még egyet tippelni a győzelemért, vagy nem.
Szerintem így a tiéd a győzelem, de majd csaby eldönti.

ÁSZF

B. Fogadási feltételek

19. Ha a "Ki lövi az első gólt" vagy "Mikor lövik az első gólt" speciális fogadásoknál nem lesz gól (0:0), akkor az ezekre kötött fogadások vesztesnek számítanak. Esetleges hosszabbításoknak vagy 11-es rúgásoknak stb. nincs befolyása a fogadás kifizetésére.

Szóval Knapp nyerte a játékot. Gratulálok! :ok:

Knapp a nyertes, el is kuldtem a kupont.

Köszi Csaby, jó játék volt!

4,55 euróra árazta beváltáskor.

Ez egy "kinti" újságban volt benne?