Tour de France 2022 - 4. Szakasz (DUNKERQUE > CALAIS)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tour de France 2022 - július 5. - 4. Szakasz (DUNKERQUE > CALAIS)


Van egy tipped erre a Tour de France szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (2.000 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.



Tipp: Wout Van Aert nyeri a szakaszt
Odds: 4,50
Iroda: bet365

Hiába a sárga trikó, azért a 3 db második hely fájó lehet Van Aertnek. Holnap egy újabb összességében sík szakasz, de olyan 10 km-rel a cél előtt lesz egy trükkösnek tűnő 4. kategóriás emelkedő benne 11%-os részekkel. Itt a kaptatóra gyengébben 'közlekedő' riválisokból többet is leszakíthantak, megkönnyítve ezzel a befutót. Tippem szerint eljön a belga ideje.

Tipp:Fabio Jakobsen  nyeri a szakaszt
Odds: 4.75
Iroda: bet365

Jakobsen a második etap megnyerése után, most a negyedikben is kiemelkedőt alkothat. Azzal, hogy mezőnyszakaszt nyert már a legesélyesebbek között tartják számon a negyedik etap megnyerésére is. A szakasz tulajdonságai hasonlóak, mint 2 napja. Ismét jól belehúzhat a végén.


Sziasztok!

Tipp: (Van Aert Wout - Sagan Peter) (Párosítás Sagan Peter)
Odds: 3.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Két nagyon jó versenyző közül nehéz lesz eldönteni ki ér hamarább célba. Eddig lement három szakasz és Van Aert Wout áll jobban de a negyedik szakaszon nagy reményem van abban,hogy Sagan Peter ér hamarább a célba.

Tipp: Wout van Aert szakasz győzelem
Odds: 4,50
Iroda: Unibet
Indoklás: 3-szor is ott volt a siker küszöbén. Utolsó elselye a szünet előtt nyerni szakaszt aztán kezdődnek a hegyi részek.

van Aert top3
1,60
Unibet

Ahogy Latzka is boncolgatta mar, egy utazos "pihenonap" utan eljon az ideje a belganak es a sarga trikoja melle behuzhat egy szakaszt is. Reszemrol viszont eleg egy szoros 3. hely is akar, az meg azert csak benne lesz..


Tipp:    Legjobb végső helyezés: Jonas Vingegaard előrébb végez (vs Primoz Roglic)
Odds:    1.72
iroda:   Unibet

Tipp: H2H Philipsen vs Ewan - Philipsen végez előrébb
Odds: 1.57
Iroda: bet365

A belga meggyőzőbb eddig, mindig ott van a legjobbakkal elől. Ewant segítheti ugyan a céltól kb. 10 km-re lévő emelkedő, de eddig nem jönnek össze a dolgai, lemarad, nem helyezkedik jól stb. Remélem nem pont ma támad fel.

Mads Pedersen 1-3 helyen végez
4.00
Unibet

Már Dániában vártam tőle valami nagyot, de ott nem jött össze hazai terepen. Ma ahogy néztem én is, melós szakasz jöhet, ugyanis ez egy "kamusík" szakasz. Több kisebb 6% körüli rövid kitüremkedés, amely azért fáraszthatja a vádlit. Lehet, hogy néhány sprinter nem is lesz ott a végjátékban, ami jó esélyt teremthetne ehhez a tipphez. Jól kell helyzekednie, és akkor dobogós lehet Mads!

Különbség a Nyertes és a 2-ik helyezett között
Tipp:2 másodperc vagy több
Odds:7.00
Iroda:Unibet

4. szakasz, 2022. 07. 05., 13:30

Tipp: Pedersen Mads megnyeri a szakaszt

Odds: 13,00
Iroda: Unibet

Indoklás: Curpy82 megelőzött a tippel, így hát muszáj emelnem a tétet. Mindenesetre nem áll rosszul a dán (4. az összetettben), többször nagyon közel volt már a győzelemhez. Talán ma össze is jön végre.

tipp: Philipsen top3
odds 2,50
tippmixpro