Olimpia, London 2012

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A londoni olimpián és az olimpiával kapcsolatban is van/lesz egy csomó, nem is szororsan sporttal összefüggö fogadás. Itt lehet véleményezni!

Idézetet írta: Lacapi Dátum február 02, 2012, 08:54:51
A londoni olimpián és az olimpiával kapcsolatban is van/lesz egy csomó, nem is szororsan sporttal összefüggö fogadás. Itt lehet véleményezni!

Ez így kezdetlegesen jó, majd lesz külön kategória is erre az eseményre.  ;)

Elsöre a BET365-nél találtam egy érdekes fogadást. Elirás, vagy ennyire tuti hogy a britek az elsö négyben végeznek az éremtáblázaton?

Elírás lesz. Egyik az 1-3, másik meg 4 vagy rosszabb akar lenni.

Igen, ha átállítod angolra, akkor ott már "4th or lower" szerepel.

#5 július 23, 2012, 17:03:00, Pisti1987
A Fortunawinen kívül tudtok még olyan irodát, ahol olyan hosszútávú fogadásokat is lehet kötni az olimpiára, ami nem csak a végső győztesre vonatkozik, hanem pl. olyanra is, hogy XY csapat vagy versenyző bejut-e a legjobb 4-be, 8-ba, érmes lesz, előrébb végez, mint YX csapat stb.
Mindenképpen akarok csinálni egy hosszú távú kombit, de előtte felmérném a terepet.

Egy kisebb segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Fortunawinen találtam egy olyan fogadást, hogy Magyarország érmeinek száma over 11.5 -> 1.45-ért... Egyszerűen esélyt se látok arra, hogy ez ne jöjjön be.
Így hát egy nagyobb összeggel gondoltam megjátszani. Jelenleg nincs pénzem az oldalon, de olyan 100 ezer forintot befizetnék rá. Ha bejönne, akkor ugyebár 145 ezer lenne a számlámon. De kiutalhatnám a pénzemet azonnal? Nem akarok másra, csak erre az egyre fogadni.
Valószínűleg a befizetés és a kifizetés is tranzakciós(utalási) költséggel járnak. Körülbelül mennyit vonna le a nyereményemből a be-és kifizetésből adódó költség?
Ja és.. már nagyon sok helyen játszottam és utalgattam, de mai világban azért megkérdezem... mennyi sansz van arra, hogy ellógnak a pénzemmel?

Figyelj, ha nem vagy multiaccos, nem szegted meg a szabályaikat,akkor a pénzeddel nem lépnek le. Viszont néhány irodánál tapasztalatom szerint ha befizetsz muszáj vagy játszani vele kifizetés előtt. Értem hogy a befizetésedet egy az egyben akarod felrakni, a kérdés az, elég nekik ha csak egyszer egy összegben rakod fel, Szerintem amúgy ez elég is nekik.De ezt majd egy fortunawinen fogadó megerősíti.

Szerintem bátran játssz, a tipped jónak tűnik. Cseh hoz két érmet, Gyurta is biztos, Hosszú is hozhat egyet, talán Kis Gergő is. Kajakosoknál 4-5 érem tuti,ott van meg a kalapácsvetés,torna ahol valószínű,öttusa,vízilabda és már meg is vagyunk. És még a cselgáncsot,bírkózást,vívást nem is mondtam.

Összedobhatnánk egy brutál jó szorzós hosszútávú szelót, olyan eseményekkel, ami azért nem lenne meglepetés, ha jönne.
Ilyenekre gondoltam:
időfutam kerékpár: Wiggins 1.7
röplabda nők: USA 2.1
kézilabda nők: Norvégia 2.25
torna lólengés: Berki erre nem találtam oddsot bet365ön

stb...

Meg egy tuti kettes oddsot is összehozhatnánk olyanokból, hogy:
kosárlabda női: USA 1,083

stb...

Kinek milyen tippjei vannak?

Janics K200 1-2,Magyar női K2 500 1-2,Cseh 400 vegyes 1-3, ffi 100m gyors James Magnussen nyer,200m vegyes Lochte nyer

Ki lesz az olimpiai bajnok a férfi triatlonban? Tipp: Alistair Brownlee (GBR)   1,55

Én főleg meglepikre vadásztam, és azokat tettem így előre néhány egységnyi téttel, de magas oddsokon (USA ffi póló aranyérem, Cseh Laci arany valamelyik számában, Allison Schmitt arany 200m gyorsúszásban, ilyesmi...).

Aztán van néhány tutim, nagyobb tétekkel (USA női póló arany, Zhang Jike ping-pong arany - idén eddig 143-0, szóval a forma mellette szól, Ryan Lochte 200 hát arany, Kovács-Janics dobogón végez stb.).

Végül még nyomtam éremtáblás fogadásokat is, igaz ezek egy része wishful thinking, de hát az olimpián mi nem az (megtettem, hogy a britek lenyomják aranyak számában a ruszkikat, a ruszkik nem szereznek legalább 78 érmet és a spanyolok meg 18 érem alatt végeznek.)

Plusz azért van pár kombim is, amit utólag kicsit bánok, mert majd mindegyikben van magyar kajak/kenu esemény is, és olvasva hogy a versenyek előtt mindössze 2 nappal utaznak ki a kajakosok (ami a repülő meg az elszállásolás miatt csak 1.5 lesz végül), nem tudom, hogy ilyen rövid idő alatt ideálisan hozzá lehet-e szokni a hőmérséklethez meg a pályához kinn.

Olimpia - triatlon, nők Ki szerez érmet? Tipp: Nicola Spirig (SUI) 1.90


Szerintem úgy lenne értelme, ha meg is lennének indokolva a tippek, mert ha csak bedobáljuk őket, akkor az senkinek nem segít, senki nem fogja emiatt megjátszani őket.
Nekem majd holnap este vagy szerda délután lesz időm ezzel foglalkozni részletesen, akkor majd írok be néhány tippet indoklással együtt. Még csak felületesen néztem át a menüt, de így elsőre vannak nagyon jónak tűnő fogadási ajánlatok.

A magyar kajakosokkal én is óvatosan bánnék.
200 méteren főleg, mert bár én is első helyre várom Natasát, de sprint számban bármi lehet.
Ezért nem tenném Boltot se pl. Elég egy kiugrás, mint a vb-n, és pápá money...


Pistinek osztom a véleményét!