OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Voltam a "The Floor" műsor castingján 16-án. Már nem sok esélyt látok így bekerülni.

Ez akár egy mondóka is lehetne!
:laugh:

Ááhh tesó, onnan tudom hogy öregszem tesó, hogy fordító kellene ehhez a videóhoz tesó. Úgy mondom tesó, hogy felét nem értem tesó, a másik fele meg a tesó.

https://www.tiktok.com/@stickyboi__/video/7341040528655519009

Ez most nekem is odavágott, pedig próbálnék szinten maradni valamennyire, de be kell látni ez lehetetlen ;D

Ez van, el kell fogadnunk. Most idevágna egy egészen érdekes cikk az Eurosporton, életkor + bizonyos sportok felé mutatott érdeklődés; csak most nem találom :) A cikk alapja az lenne, hogy a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kezdeményezi a belépés eltörlését a távolugró versenyszámban, mert a sok érvénytelen ugrás sok időt elvesz és a fiatalabb generáció ez nem bírja kivárni..

Nagy-Britanniában találták meg Gerhard Berger 29 éve ellopott Ferrariját

Londonban találták meg Gerhard Berger volt Forma-1-es autóversenyző csaknem 29 éve ellopott Ferrariját.


Az osztrák expilóta Ferrari F512M típusú személyautóját 1995 áprilisában, a San Marino-i Nagydíj első időmérő edzése után lopták el ismeretlen tettesek Berger imolai szállodájának parkolójából, a Ferrari-istálló akkori másik versenyzője, Jean Alesi ugyancsak Ferrari típusú autójával együtt.
   
A Scotland Yard hétfőn bejelentette, hogy Berger Ferrariját az autókhoz kapcsolódó szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyosztálya Nagy-Britanniában megtalálta.
   
A beszámoló szerint a londoni rendőrség januárban értesítést kapott a Ferrari autógyártól arról, hogy egy amerikai vásárló tavaly egy brit közvetítő révén kívánt megvásárolni egy Ferrari személyautót, ám a cég vizsgálatai kiderítették, hogy lopott kocsiról van szó.
   
A Scotland Yard ilyen ügyekre szakosodott részlege kiterjedt vizsgálatot indított, amelyből kiderült, hogy Berger ellopott autójáról van szó. Az ügyosztály kiderítette azt is, hogy a kocsit a 29 évvel ezelőtti lopás után nem sokkal Japánba szállítottak, és onnan érkezett 2023 végén Nagy-Britanniába.
   
Az ügyosztály négynapi vizsgálattal feltárta a kocsi múltját, és a Scotland Yard ezután lefoglalta a járművet, megakadályozva elszállítását Nagy-Britanniából - áll a londoni rendőrség hétfői beszámolójában.
   
A vizsgálatot vezető nyomozó, Mike Pilbeam közölte: szakértői becslések szerint a kocsi értéke megközelíti a 350 ezer fontot (162 millió forint).
   
Hozzátette: az ügyben egyelőre nem vettek őrizetbe senkit, de a vizsgálat folytatódik.
   
Pilbeam közölte azt is, hogy Alesi ellopott Ferrarija továbbra sem került elő.
   
A Scotland Yard hétfői tájékoztatásában hangsúlyozta: az autókra szakosodott szervezett bűnözés felderítésével foglalkozó ügyosztálya egyedül tavaly 418 járművet talált meg; ezek együttes értéke 31 millió font (14,3 milliárd forint) volt.
   
Az ügyosztálya által 2023-ban megtalált nagy értékű járművek közül 326-ot szervezett bűnözői csoportoktól foglaltak le, és ezek összértéke 21 millió font (9,7 milliárd forint) volt.

forrás: MTI

Na, csak ezért nem veszek Ferrarit!

#4851 március 05, 2024, 21:12:00, MessiÁs
Ezt itt hagyom azoknak akik bedolnek a mindig profitot termelo tippado szelhamosoknak. Ilyen konnyu manipulalni a kepet, hogy ugy tunjon ez egy valid fogadas..

Lassan az lesz a legegyszerűbb, ha konkrétan semmit sem hiszel el, amit az interneten látsz.


Kedves Uraim, újabb bejegyzés a topikban, ez a tökéletesség.

Idézetet írta: TiB Dátum március 21, 2024, 16:30:21Kedves Uraim, újabb bejegyzés a topikban, ez a tökéletesség.

Es tenyleg.

A legnagyobb bohóc, Cillian Murphy kapta az Oscar-díjat, miközben Vininek kellett volna...


Milyen ügyes trükk, rámegy Ronaldinho egójára és kivédi a büntetőt.


Még mielőtt bárki is lecserélné úti célját Amszterdamról Máltára:

https://444.hu/2024/04/04/nemetorszag-legalizalt-de-vajon-hol-es-hogyan-lehet-meg-fuvezni-az-eu-ban

Helyesen írják a cikkben a termesztésre, birtoklásra, fogyasztásra vonatkozó törvényeket. A kannabisz piacot összegző rész viszont pontatlanságot mutat. Nagyon kevés ilyen jellegű üzlet található, a legforgalmasabb 4-5 km hosszú partszakaszon is van talán 3. Más dologban nem tévedtek, azonban a kínálatot illetően érdemes lehet pontosítani néhány dolgot. Egyik az, hogy maximum 5%-os THC-ig árusíthatnak füvet (én egyébként sokáig úgy tudtam, hogy egyáltalán nem lehet). Valószínűleg nem is ez képezi az üzlet nagyobb részét, hanem inkább az édességek, kellékek, kiegészítők. Jó eséllyel feltételezhető, hogy az előtekert cigik egy jó része HHC, CBD hatóanyagú (ilyeneket egyébként kisboltokban is lehet forgalmazni). A magas THC tartalmú kannabiszok piacát a spanyolországihoz hasonlóan social club rendszerben tervezik megnyitni.

Mondanám, hogy adom a kontaktot, ha mentek Máltára, de már rács mögött a srác ;D csak viccelek.

Erről a témáról amúgy nagyon tuti filmeket lehetne forgatni, ahogy a pincében termesztő hirtelen azt mondja: végre legálisak lettünk. Aztán jön az adó, és hirtelen újra illegális akar lenni.

A párizsi párizsi vajon olyan, mint a magyarországi?