Női Kézilabda EB 2016 - selejtező

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Női Kézilabda EB 2016 - selejtezők



Ebben a témában lehet beszélgetni a selejtező mérkőzésekről, továbbá várjuk az érdekes, s fontos információkat a csapatokról, játékosokról stb.

Ha van tippetek, ne habozzatok, írjátok le!

Sok sikert!  :beerchug:

Március 09., szerda:

17:00   Bulgaria W - Austria W   22.00   24.00   -
   
17:00   Russia W - Denmark W   1.23   12.00   4.70
   
17:30   Finland W - Slovakia W   16.50   23.00   1.01
   
18:00   Czech Republic W - Serbia W   1.81   8.00   2.29
   
18:00   Lithuania W - Belarus W   6.55   14.00   1.12
   
19:00   Netherlands W - Spain W   1.58   9.00   2.73
   
19:00   Romania W - Norway W   2.61   8.00   1.68
   
19:30   Germany W - France W   2.40   8.00   1.76
   
20:30   Poland W - Hungary W     2.99   9.00   1.51
   
Március 10., csütörtök:
                  
17:30   Slovenia W - FYR Macedonia W   1.04   16.00   11.25
   
19:00   Italy W - Ukraine W   12.25   17.00   1.03
   
20:00   Croatia W - Montenegro W   2.73  8.00   1.63
   
20:00   Switzerland W - Iceland W   4.70   12.00  1.23
   
21:00   Portugal W - Turkey W   1.58   9.00   2.73


Tippek, vélemények?

A magyar női válogatott kerete:

Kapusok: Bíró Blanka (Ipress Center-Vác), Janurik Kinga (Érd), Kiss Éva (Győri Audi ETO KC)
Jobbszélsők: Lukács Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria), Orbán Adrienn (Győri Audi ETO KC)
Jobbátlövők: Hornyák Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kovács Anna (Dunaújvárosi Kohász KA)
Irányítók: Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO KC), Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Beállók: Kisfaludy Anett (Érd), Mészáros Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szamoránsky Piroska (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: Klivinyi Kinga (Érd), Szekeres Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), Triscsuk Krisztina (Dunaújvárosi Kohász KA), Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balszélsők: Erdősi Ildikó (Siófok KC), Schatzl Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Sziasztok! Ki mit gondol? Lehet esélyünk Lengyelországban?  :angel: :police:

Nyerni fogunk. Hogy 2-3 góllal, vagy többel, azt nem tudom. De sokkal fontosabb nekünk ez a meccs, függetlenül attól, hogy ők vannak otthon. Finnország itt csak viccnek van, Szlovákiát majd még elverik egyszer, aztán kész.
A lengyelek márc. 18-án Oroszországban játszanak Olimpiai kvalifikációs tornán, szerintem nekik ez a meccs most másodlagos. Ott a svédekkel és az oroszokkal játszanak (Mexikóval is, de velük szó szerint  ;D) (Hárman vannak két helyre, Mexikó nem faktor...)
Nekik szerintem az az elsődleges, nekünk meg ugye nincs Olimpia, így minden dühünket, tudásunkat beleadhatjuk. Én biztos vagyok benne, hogy nyerünk!

Az persze megint más, van-e érték a mostani 1.33-as oddsban. Mert szerintem nincs. a Kezdeti 1.54-en még be lehetett húzni, így 1.33-ért én nem érzem kihagyhatatlan tippnek. Lehet máshol van jobb odds, nem néztem, de így 1.33-ért én nem tennék rá. De szerintem nyerünk.

Köszi szépen, én még hál'istennek elcsíptem őket 1,57-ért.  :) :)

hollandok szétalázták a spanyolokat
románok szétalázták a norvégokat, első féiidő csúnya volt
mi meg ímmel ámmal nyertünk :D
mondjuk kb értelme nincs ezeknek a meccseknek első 2 megy ebre sorrend meg olymind1

Március 12., szombat:

13:00   Spain W - Netherlands W   1.74   8.50   2.55
   
16:00   Slovakia W - Finland W   1.01   22.94   21.56
   
17:10   Denmark W - Russia W   2.66   9.22   1.67
   
20:00   France W - Germany W   1.23   12.38   5.20
   
20:25   Austria W - Bulgaria W   1.01   22.94   21.56
   
Március 13., vasárnap:
                  
15:00   Belarus W - Lithuania W     1.02   17.96   15.96
   
18:00   Norway W - Romania W   1.23   12.07   4.93
   
18:00   Serbia W - Czech Republic W   1.23   12.25  4.89
   
18:30   Hungary W - Poland W   1.15   13.79    6.16


Tippek, vélemények?


Nincs mit hozzátenni ehhez a 'teljesítményhez'. Két legjobbjuk nélkül itthon szopattak meg a lengyelek. Én örültem NA leváltásának. gondoltam, rosszabb nem jöhet. Nem a faszt... Szokjunk hozzá, mindig van lejjebb! Némethben csak azért nem csalódtam nagyot, mert vele szemben nem is volt elvárásom.

Persze OK, én elfogadom -sőt tudom- hogy igazából jelentősége ennek a meccsnek nem volt, mert ahogy Elek is mondta a meccs végén, az EB főtábla meglesz. E meccs előtt is tudtuk.

Jó, hogy azt nem mondta: Mindenki nyugodjon le a picsába, a finneket meg fogjuk verni! Vagy ha nem, majd játszunk barátságos meccset a Gibraltár B-vel  ;D

A lengyelországi meccset nem láttam, de a tegnapit megnéztem. Illetve egészen pontosan 53 percet, akkor szakadt el végleg a cérna (meg a futsal miatt kimentem kaját csinálni... ;D ) Nem írom le, hogyan alakult a meccs, mert akit érdekelt, biztosan látta... Ha nem, örüljön neki.

Szóval sosem gondoltam volna, hogy taktikát illetően NA-t alul lehet múlni, de lehet. NA egy vén farok, gondoltam jön ez a két fiatal mester, új lendület, erő, mégis fiatalabbak, jobban haladnak a korral, technika, ez-az, amaz, szóval hogy valamit fejlődünk. De bazdmeg. NEM!

Mondom meccs előtt fateromnak: Kíváncsi leszek, hány gólt dobunk szélről, és beállóból? Direkt így néztem a meccset. Hát félidőig lófasz, mert beálló mintha nem is lett volna (volt egyáltalán) szélső játék meg úgy látszik, nálunk nincs a szótárban. A 2. félidőben aztán egyszer emberelőnyben Kisfaludy ott maradt a beállós helyén, kegyetlenül egyedül, magára hagyatva. Valaki -egyébként tök okosan- meglátta, és odapasszolta neki. Senkitől sem zavartatva belebaszta a kapusba. Szélről is nagyjából a 45. perc környékén jött az első gólocska, Orbán kanyarodott fel, aztán betette a bőrbogyót a helyére. (Erdősinek volt gólja, de leindításból szerezte)

Nem értem, nem értem az egészet, mert a világ legbutább csapata is rájön előbb-utóbb, hogy ezek a barmok a tengelyben erőltetnek mindent, de úgy, hogy a beállót megjátszani sosem fogják... Hát csoda, hogy ha erre rájöttek, megfordították az állást? Egy faszt. Azért ezek a lengyel csajok az evolúciónál nem álltak meg a majom szintjén, bár lehet 30-35 perc után hat csinosabb majomlány is rájön, hogy középen kell tömörülni, szélre úgysem megy le soha labda

Elek és Ambros meg... Én örülök, hogy jó a hangulat, meg mosolygósak a csajok. De nekem így a magyar-lengyel után aggályaim vannak ezt a duót illetően, hogy miért is, nem mennék bele.

Értem én, hogy majd a finneket megverjük, meg van még 110 ország, melyektől jobbak vagyunk. Csak kérdem én, nekünk tényleg az az eredmény, ha megverjük az amatőr finneket? Vagy Bolíviát, Skóciát, Albániát, Burundit és Kirgizisztánt??? Ez lett a mi szintünk?

Örülök, hogy nincs Bulath és Planéta, erre jön Klivinyi, aki szegény annyira buta, mint a másik kettő együtt véve. Amikor bejött, csak négyből négy megoldása volt rossz. Hát persze, több nem lehetett. Akkor már miért nem válogatott a Tápai, ő legalább celeb. Vagy miért nem kérik meg Radulovicot, hogy térjen már vissza még így a nyugdíj előtt, lehet több haszna lenne, mint egy két jó játékosnak induló, de erősen középszerű sztárocskának. Klivinyi Kinga esetében is azt gondoltam, hogy nesze, meglátjátok, ebből a csajból klasszis átlövő lesz. Aztán most ott tartok, hogy nemhogy Győr, nemhogy FTC szint, de én már azt is megkérdőjelezem, hogy ÉRD szintű játékos-e. Talán. Persze azt is tudom, hogy egy meccsből nem szabad kiindulni, de ő évek óta megállt a fejlődésben, sőt inkább visszafelé fejlődik. És ez szomorú tény, még csak bele sem lehet kötni nagyon.

Sajnos én semmit nem láttam vasárnap, amitől optimista lennék, lehetnék. Szélső játékunk gyakorlatilag (még mindig) nincs, ez nemzetközi szinten elfogadhatatlan. Ha a nemzetközi elitre gondolunk, hány és hány klasszis szélsőt lehetne említeni. Rengeteget. Nálunk legalább egy lenne, legalább az egyik oldalra le lehetne húzni, de semmi. Senkit nem megbántva, de nemzetközi szinten jegyzett szélsőnk nincs. Nemhogy kettő, egy sem nagyon. De ha még lenne is, lenne, aki meg tudná játszani őket? Már ebben sem vagyok biztos. Van-e egyáltalán valami játékunk, vagy olyan kevés volt az együtt töltött idő, hogy odáig nem jutottak el, csak a faltörő kos figuráig... Lehet. Ahhoz meg mondjuk sok ész nem kell...

Emlékszem, pár éve -tényleg nem volt oly rég- azt emelték ki a magyar csapattal kapcsolatban, mennyire kreatív kézit játszik, és az esetleges fizikális (súly és magasság) hátrányt ezzel tudják ellensúlyozni. Most őszintén, ez a csapat kreatív?

Itt is elment mellettünk a világ, vagy ha a világ nem is, Európa eleje mindenképp. Aztán most ott tartunk, hogy nem tartunk sehol.

De mindenki nyugodjon le a picsába, Finnországot majd megverjük, és nekünk ennek kell majd örülni. Lehet bennem van a hiba, de én annak tudok igazán örülni, ha erősebb, vagy kb. azonos képességű csapatot verünk el. Ne haragudj Elek, de én egy Finnország elleni sikernek női kéziben nem tudok örülni. Tudok fociban, tudok hokiban, női kéziben speciel nem igazán.

Hogy nem volt elég idő? Keveset dolgoztak együtt? Gondolom én, ezek a csajok gimis koruk óta kéziznek, van mit tudom én 5-6 alap játék. Ismerik is egymást, nem létezik, hogy ennyi legyen a taktika, hogy menjetek neki középen a lengyel falnak, aztán mindent középen erőltessetek. Vagy ha ennyit tudunk, akkor mondjátok meg pacekba, és akkor átértékelem az elvárásaim...

Egyetértek :)
Igazándiból a tegnapi "gyalázat" után Mekk Elek interjújától kerültem padlóra: "Nincsen semmi baj..." Eszem megáll... Hazai pályán kikapnak "ettől" a lengyel csapattól.... mert ha full kerettel jönnek, azt mondom, hogy ám legyen, azért Kudlaczot mi is elfogadnánk.
Mondjuk nemigen értem Mekk mestert, hisz ha az nem baj, hogy kikapunk hazai pályán, akkor mi lehet? :D

Na ezt tippelje meg valaki mert érdekes meccs lesz:

Portugália - Oroszország Eb-selejtező ma 20:45-kor.
A Portugálok oddssza kezdeti 20.00-ról mostanra 2.80-3.00-ra esett, az oroszok már 1.60-ért is tehetőek néhol. Az oka: az oroszoknak kb. zéró tét van és a komplett junior csapattal mentek, lényegében egy az egyben azokkal akik tavaly a junior U19-es EB -n másodikok lettek, megnéztem a játékosokat név szerint. Amúgy orosz első ligás csapatokban játszanak, nagyrészt a Dinamo Sinarában és az Astrakhanochkában.
Kérdés, ezek a 19-20 éves játékosok képesek-e legyőzni a portugál felnőtt csapatot vagy éppen fordítva?:-)

portugáloknak is ugyan úgy tét nélküli, legjobb 3. hely elérésére sincs esélyük, én orosz wint mondok, fiatalok mindig motiváltabbak és harapósabbak.

#13 június 02, 2016, 13:04:19, oakland23
A portugál női válogatott is relatíve fiatal, 96-os 97-es születésű játékosoktól hemzseg. Van egy-két öregebb játékos, de semmi extra. Szóval a zöme fiatal, szóval nem lesz ott akkora különbség, mint az oddsesés, vagy emelkedés mutatja.

Én mondjuk csak abból indulok ki, hogy tavaly ősszel (vagy télen) a Siófok KC lányai az EHF-ben találkoztak portugál klubcsapattal, úgy agyonverték, mint a szart. A meccs végére a portugálok kb lépni sem bírtak, pedig a Siófoki csajok sem égtek ezer fokon.

Szóval én azt hiszem, ha az oroszok akarnak, akkor nyernek. Más kérdés persze, ha pont azért csökkent az odds, mert pont maguk ellen fogadtak, de ezt nem hiszem  ;D

Szóval nobet, de ha nem bunda, pár góllal az oroszok jobbak.

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 02, 2016, 13:02:00
A portugál női válogatott is relatíve fiatal, 96-os 97-es születésű játékosoktól hemzseg. Van egy-két öregebb játékos, de semmi extra. Szóval a zöme fiatal, szóval nem lesz ott akkora különbség, mint az oddsesés, vagy emelkedés mutatja.

Én mondjuk csak abból indulok ki, hogy tavaly ősszel (vagy télen) a Siófok KC lányai az EHF-ben találkoztak portugál klubcsapattal, úgy agyonverték, mint a szart. A meccs végére a portugálok kb lépni sem bírtak, pedig a Siófoki csajok sem égtek ezer fokon.

Szóval én azt hiszem, ha az oroszok akarnak, akkor nyernek. Más kérdés persze, ha pont azért csökkent az odds, mert pont maguk ellen fogadtak, de ezt nem hiszem  ;D

Szóval nobet, de ha nem bunda, pár góllal az oroszok jobbak.

Én is így gondolom nagyjából. Bekockáztattam az orosz line-t egy kombiba 1.50-ért. Max. tényleg tettek maguk ellen és bukik, de ha igen akkor még alighanem a 20x oddsszon. Hát az bizony szép pénzt hoz nekik ha jön  :D