NBA Playoff 2010/11, április 18-24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NBA 2010/11 - Április 18-24:



Ide írhatjátok az aktuális heti meccsekkel kapcsolatos hozzászólásokat! :ok:

Mára egy Boozer 17,5 underen gondolkozok. Az előző meccsen nem nagyon ment neki, főleg védekezésben-Hansbrough megette-, de egyébként is kilóg a Bullsból véleményem szerint. Nem hiszem tehát, hogy ma 25 percnél többet kapna. Ja és egy Hansbrough over 13,5 nevetve meglehet, hacsak Thibodeau ki nem talál rá valamit.

A másik az Brand over 13,5. Szinte az egyetlen fegyvere a Sixersnek egy jól védekező Heat ellen. 14 pontot össze tud hozni, bár függ attól is, hogy mennyire lesznek meccsben. Szerintem ma átgázolnak rajtuk Jamesék. Úgyhogy cinkes.


Na csak most keveredtem erre.
Lufu: Boozert annyira nem becsülném le,  annyira nem rossz játékos ő. Főleg Noahval karöltve. Bár utóbbit nem kedvelem, de tudom, hogy nagyon nagy akarással bír, ami lényegében a legjobbak közé emeli őt. Nagyon harcos játékos. Így aztán minden csapatnak meg kell küzdenie a CHI ellen a lepattanókért, illetve a könnyű kosarakért. És jól mondtad: Thibodeau a kulcs ott. Nagy stratéga, véleményem szerint az NBA egyik legjobb edzője. A MIA ellen meg player special overt tenni...hát nagy merészség. Ha tényleg neki állnak védekezni, akkor 85 körül meg is áll az ellenfél. És hogy ki dobja ott a pontokat, az meg teljesen változó. Jó, mondjuk utólag - az eredmények ismeretében - könnyen pofázok, de legközelebb igyekszem észrevenni, ha van hozzászólás itt.

Mára amúgy egy ATL +9.5 öt néztem. Szoros meccsre számítok, akár ahol az ATL nyerhet is. De mindenféleképpen 10-en belülre várom őket. Azon kívül a DAL szerintem behúzza a meccset a POR ellen. Rutinos csapat ez a DAL. SportTv-n azt jósolják, hogy kiveri a POR őket, de én nem vagyok ennyire biztos benne. Szerintem képesek kiverni a POR-t.

ORL-ATL: az 2. negyed elején már 11-gyel is ment az ATL, ahol aztán Superman elkezdett alkotni, és néhány perc alatt felhozta a a csapatát. Utána fej-fej melletti meccs volt, majd a 3. negyedben megint kisebb előnyt szedett össze az ORL, és így játszotta végig a meccs hátralevő részét. Megérdemelt győzelem, ma ennyivel jobbak voltak a hazaiak. Mindenesetre vicces, hogy mennyire emberfüggő ez a Magic. Dwight volt a legeredményesebb 33 ponttal, őt követte Nelson és Türkoglu 13 illetve 10 ponttal. Ez azért sok mindent elmond az ORL játékáról. Az edző, aki Dwightra kitalál valami jó védekezést, lényegében ki is ejti a PO-ból a Magicet.
BOS-NKY: Meccs elején kicsit elhúztak a hazaiak, de a negyed végére aztán magukra találtak a Nagy Alma játékosai. Feljöttek, közel x-re, félidőre át is vették a vezetést. 3. harmadban jobb volt a BOS, majd az utolsó negyedben megint nagyon szoros eredmény alakult ki. Megint az utolsó másodpercekben dőlt el a találkozó. 19 mp-cel a vége előtt, még a vendégek mentek 1 ponttal, de aztán Garnett tolt egy horgott, ami beakadt. Aztán 1 pontos hátrányba végig támadhatta volna a hátralévő időt a NYK, ám a bostoni palánk alatt sikerült eladniuk a labdát, ezzel megpecsételve a meccs végkimenetelét. Nagyon szoros eredmény ez, főleg hogy ha hozzátesszük, hogy Billups egész meccsen nem játszott sérülés miatt, Amar'e meg csak 1 félidőt tolt végig hasonló problémák miatt. Így Carmelon volt a feladat, hogy a hátán vigye a csapatát, amit igen jól teljesített is. Már az első félidő végére megvolt a DD-je.
DAL-POR: A meccs elejétől kezdve hátrányban volt a DAL, futottak a POR után, csak a 3. negyedben sikerült a lehető legminimálisabb előnyt megszerezniük. Aztán a 4. negyedben már győzött a rutin: nem ültek a dobások, jöttek a TO-k, miközben a DAL begyújtotta a rakétákat, és a végére egy a meccs képét nem tükröző, PO-hoz képest sima végeredmény született.

hello,

ma OKC Thunder   -1.5   3.00 Denverben
ekkora oddson símán megéri

GL

Idézetet írta: gomes66 Dátum április 23, 2011, 18:32:12
hello,

ma OKC Thunder   -1.5   3.00 Denverben
ekkora oddson símán megéri

GL

97-94