NBA Playoff 2010/11, május 23-29.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NBA 2010/11 - Május 23-29:



Ide írhatjátok az aktuális heti meccsekkel kapcsolatos hozzászólásokat! :ok:

Hétfő, Május 23:

02:30    Miami Heat - Chicago Bulls     [ex]1.48[/ex]    [ex]2.72[/ex]

Kedd, Május 24:

03:00    Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks     [ex]1.56[/ex]     [ex]2.50[/ex]

Ha a Chicago nem hozza el a következő meccset Miamiból, akkor ebből nem lesz döntő a Bikáknak. >:(

Szerda, Május 25:

02:30    Miami Heat - Chicago Bulls     [lb]1.46[/lb]     [lb]2.83[/lb]

#5 május 25, 2011, 02:59:48, csacsa44
Csütörtök, Május 26:

03:00    Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder     [ex]1.34[/ex]     [ex]3.43[/ex]

Hihetetlen, a Bulls saját magát készül megverni. Amit eddig olyan jól csináltak, abból elég sokat elfelejtettek. Boozer nem próbálkozik eleget, a cserék nem teszik oda úgy magukat, Rose nem támadja úgy a palánkot ráadásul mindezek egy borzalmas dobóformával párosulnak. Ez így kevés lesz. Mondjuk azért a Miami is megmutatta, hogy mekkora "csapat". Anthony meg Haslem szerzett 2-2 pontot, mondjuk utóbbi azért magasságát kihasználva legalább szedte a lepattanókat, Bibby megint alkotott egy parádés 5 pontos meccset hozzá méltó játékkal, Wade most nem élt annyira, Bosh elvolt a pályán, James meg megint játszotta az egy személyes csapat szerepét. Nevetséges továbbra is ez a Miami. A játék: elzárást kap James, betör, és megy, ameddig tud, ha meg nem tud, akkor faultot erőszakol ki. És még ígyis meg tudják verni a Chicagot....nem baj, majd a Dallas jól elp.csázza őket. Remélem.

Péntek, Május 27:

02:30    Chicago Bulls - Miami Heat       [ex]1.63[/ex]     [ex]2.35[/ex]

szegény Rose, nem ezt érdemelte... :'(
mostantól hajrá Dirkules s bandája

Jó ez a Bulls, csak szólhattak volna nekik, hogy a Miami ellen is 4 negyedből állnak meccsek nem háromból.

Idézetet írta: rosco Dátum május 27, 2011, 12:48:43
Jó ez a Bulls, csak szólhattak volna nekik, hogy a Miami ellen is 4 negyedből állnak meccsek nem háromból.

Már megint az a kurv@ 4. negyed. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy otthon ne tudjanak szépíteni... A dobószázalék megint odab@szott. Kicsit azért elfújták ezt a meccset is. De amúgy sem érdemelték volna meg a győzelmet.
"My turnover to assist ratio was higher than 50% this series, but it's all on Boozer"
- D. Rose
;D ;D

Vicc az egész.... nem tudom, melyik csapatot szidjam. A Chicago-t, aki 1.40-nel a vége előtt még 7 ponttal vezetett, vagy a Miamit, aki megmutatta, hogy miért is lehet utálni a kosárlabdát, esetleg a bírókat, akik igen szépen megfújták a két királykisasszonyt.
Végignéztem éjszaka a meccset. Hát a Bulls nem volt a topon, de harcoltak, küzdöttek minden labdáért, időnként kosárlabdára emlékeztető dolgokat is műveltek a pályán. Ezzel szemben a Heat mindent csinált, csak éppen nem játszott. Bibby megint hozta, amit tud, a nagy büdös semmit, Anthony megint világát nem tudta, észre sem lehetett venni, egy normális csapatban a cserék cseréjeként számítanának rá, Wade megint nem csinált semmit, egyedül az utolsó negyedben szedte össze magát, bár ott megbújik egy vállsérülés is. Nem tudom, hogy új dolog-e, de az biztos, hogy fájdogált a válla. Jamesről nem is akarnék írni, mert akkor Gumiszoba 2.0-vá alakulna a topic neve. Mérhetetlenül egoista, semmi csapatszellem nincs benne. Az első negyedben még ment is a játék neki, szerzett 9 pontot, aztán a következő kettőben valami 1/11 lett a mutatója mezőnyből. Szóval így értékeljétek a nagy King James-t...Bosh meg megint szürke egér volt, próbálkozott, de neki se ment annyira a dobás, de legalább azért ott volt, és igyekezett védekezni. Cserék közül Haslem észrevehetetlen volt, Miller úgy ahogy hozta az elvárhatót, Chalmers meg valahol elsétálgatott a pályán, de semmi újat nem tett hozzá. És akkor a nagy Miami játéka...számoltam a meccsen. 2 olyan támadás volt, amire azt mondom, hogy ez igen, ezt várom a Miamitól. Egyiket James adta még az első negyedben Boshnak, a másikat pedig a 2. negyedben kapta valakitől Miller. Mindkét akció nagyon szép volt, kosárszerető embereknek csemege. De ennyi. Ezen túl semmi. A maradék 46 percben a játék az az volt, hogy felviszi James/Wade, megáll a hármasnál, elindul, felgyorsít, visszalép, és dob. Vagy passz-passz-passz (ugyanott vannak, ahol az elején, az egész támadás egy nagy statikus sz@r), odakerül Jameshez/Wadehez a labda, aki a.) betör és kapja a fújást, b.) eldobja, és jó eséllyel kihagyja. Sok sikert kívánok a Heat játékosainak, de a Dallas ellen ez kevés lesz.
A Chicagoban viszont csalódtam. Rosenak nem nagyon ment a Miami ellen a dobás, szerintem fejben nem volt ott 100%-osan, vagyis túl izgulta a dolgokat, nagy tétje volt ennek a sorozatnak. De azért továbbra is szépen osztogatott labdákat, igazából ő volt az, aki a mai napon a kosárlabdát játszotta. Bogans egész jó meccset fogott ki önmagához képest, még ha ez a mutatóin nem is látszik, de mindenképpen hatékonyan játszott, és a védekezésben is odatette magát. Dengnek megint nem ment annyira a dobás, önbizalma valahogy visszaesett, időnként azt éreztem, hogy amikor dobnia kellene, ő inkább még egy passzt bevállal, ezzel megszabadulva a felelősségtől, nehéz helyzetbe hozva a csapattársait. És akkor elérkeztünk Noahhoz meg Boozerhez. Noahval mi történt? Az egész sorozat alatt alig vállalt valamit támadásban. Védekezésben ment hajtott, támadásban max a lepattanókért ment, de semmi mezőnykísérlet. Pedig azért nem egyszer volt olyan, hogy nem lett volna lehetetlen kosarat dobni abban a szituban, amilyenben a Heat védők hagyták. De nem tudom, nála is a teher lehetett a gond? Ugyanez van Boozerrel, bár nem ennyire szembetűnően. Atlanta ellen még ment, dobálta helyből a pontokat, egész szép százalékkal sikerültek a dobásai, így önbizalma is megvolt hozzá, erre jön a Miami, és támadásban meghal. Alig lehetett látni tőlük valamit. A két csatár a tegnapi meccset ÖSSZESEN 10-szer dobtak kosárra. Igen, Noah és Boozer együttesen. Ha mindegyik ül, akkor is csak 20 pont. 2 kezdő bajnokaspiráns játékosnál ez nagyon kevés...így nem lehet ligát nyerni.
A játékvezetés meg más dimenzió. Betör James és Wade, már jön is a sípszó. Betör Rose, ugyanúgy test vs test mint amit Jameséknél lefújnak, érdekes módon itt néma marad a síp. De mindegy, így akarta a sors.
És akkor hogy mit várhatunk a Nagydöntőtől? Reményeim szerintem Dallas győzelmet. A nyugati csapat van annyira tapasztalt, hogy nem rogy össze a teher súlya alatt. Nowa-Kidd-Terry-Stoja mindenhájjal megkent tapasztalt fickók. Kidd nem lehet gyenge pont, egy ilyen Bibbyt nevetve játszanak át. Bareára ez hatványozottabban igaz, 2 méteren 3-at ver Bibbyre. Nála a betörések is nagyon fontosak, nagyon jól csinálta az OKC ellen is Perkins és Ibaka között. Terrytől várok legalább 2 parádés meccset, amikor 20-25 pont körül fog dobálni, Chandlernek a palánk alatt kell majd küzdeni a mamlasz Anthonyval. Nálam nem kérdés, hogy szét kell aláznia a Heat centerét. Ott van még Nowa meg Bosh párharca. Ott egyértelműen a támadójáték fog dominálni, egyik sem szeret annyira harcosan védekezni, de azért Bosh ott fog majd loholni Nowitzki képében, de szerintem ha zavaró is lesz, de attól függetlenül lesz itt 30 pontos meccs a némettől. Stojára is figyelnie kell a Miaminak, mert ha üresen hagyják, szórja a triplákat, és akkor még nem beszéltem Marionról, akitől szintén nagy meccseket várok, de azért elsődleges dolga a nagy King levédekezése lesz. Persze azért palánk alatt is fog dolgozni a cimborám.
Na ennyit erről, hajrá srácok, hajrá Mavs!!!

Eldobom az agyam. Most, hogy megnéztem a CHI-MIA meccs végét magyar kommentárral is, majdnem rosszul lettem. A "szak"kommentátor olyat mond, hogy szezon végére összeállt a Miami. Mi van??? Mi állt össze? Hogy dolgozták le a 7 pontot a végén? Wade felviszi majd dob, James felviszi, majd dob. Ehhez aztán tényleg össze kell állni. Nevetséges. Két ilyen játékossal bármelyik csapat megcsinálná ezt. Szánalmas az egész Miami.

Idézetet írta: Lord Dátum május 27, 2011, 23:58:49
Eldobom az agyam. Most, hogy megnéztem a CHI-MIA meccs végét magyar kommentárral is, majdnem rosszul lettem. A "szak"kommentátor olyat mond, hogy szezon végére összeállt a Miami. Mi van??? Mi állt össze? Hogy dolgozták le a 7 pontot a végén? Wade felviszi majd dob, James felviszi, majd dob. Ehhez aztán tényleg össze kell állni. Nevetséges. Két ilyen játékossal bármelyik csapat megcsinálná ezt. Szánalmas az egész Miami.
Mert a Bulls, mivel jobb? Ha Rosenak nem megy, akkor annyi. Teljesen közömbös mondjuk a Heat nekem, de a Bulls szerintem kicsit túl van hypeolva.. Remélem Nyugat nyeri a döntőt.

Még annyit, hogy azért lenne jó, ha nem a Heat nyerné a döntőt, mert, akkor nem hiszik majd azt a szurkolók, tulajdonosok stb., hogy elég összerakni 2,5 sztárt és mellé pár töltelékembert aztán megvan a bajnoki cím.