Fogadás politikára

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában



Én éjszaka ránéztem az oddsokra(bwin,bet365),akkor még Trump oddsa volt ilyen 1,20-1,30. Azóta durván átfordultak az esélyek. Aki 3-4-es oddson Bidenre fogadott,most szép profittal szállhat ki belőle.

Kaliforniat Biden vitte.

Egyebkent erdemes az allamok eredmenyei moge nézni. A nagyvárosokban Biden nyer tobbsegben, de a kulteruketeken meg Trump.

Azok alapján amit mondtok, innen sima Biden győzelem kéne, hogy legyen, ennek ellenére a győzelmére 1,30ról megint felugrott a szorzója 1,50re, vajon miért lehet?

Most megint 1,30


Amugy azert mert Michigan es Pennsylvania szoros lesz. Hatranybol fordit Biden a levélszavazatok miatt, es a tendencia szerint fog nyerni. Mar akkor is 1,30korul volt 1oraja amikor meg Pennsylvaniaban Trump vezetett, de Biden folyamatosan jott fel.


Volt valamelyik allam, talan Michigan, ahol 200k elonye volt Trumpnak majd a level szavazatok számolása kozben 40kra csokkent 1 2 óra alatt. Es meg boven volt vissza szavazat.

Én annyira nem vagyok képben, de feldolgozottsági szintektől függően módosul a szorzó.

De javítson ki, aki jobban érti a helyzetet :)

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum november 04, 2020, 15:06:37
Azok alapján amit mondtok, innen sima Biden győzelem kéne, hogy legyen, ennek ellenére a győzelmére 1,30ról megint felugrott a szorzója 1,50re, vajon miért lehet?
Hegyi befutó?

Bri is szavazott, annyit árult el, hogy öregemberre voksolt. Fárasztó volt a döntés, szóval most jégkrémet szopogat.


Engem csak az érdekelne, hogy Trump miért jelentette be a győzelmét, amikor Biden helyzete sokkal kedvezőbb? Illetve az is, hogy miért lehet azt olvasni több helyen is, hogy Trumpnak van nagyobb esélye.

Trump egy idiota. Jol mutatja hogy ha kikap birosagon tamadja meg az erermenyt. Ha nyer akkor meg kussol..

Inkompetensek dolgoznak a legtobb medianal. Mit varunk olyanoktop akik egy cikket nem tudnak kiadni a kezukbol ordito helyesirasi hiba nelkul?

Igaza van Messiasnak, komoly hiányosságok voltak a szavazás mikéntjéről a magyar politikai elemzők részéről. Trump esetében egyrészt idiotizmus, másrészt nyomásgyakorlás. Hergelés, hogy tuti csalás, ha nem ő nyer, ahogyan a követőit is erre buzdítja. Ezzel volt tele a média előtte. Michiganben fordult a kocka, ahogyan jósoltuk, szóval Biden valószínűleg behúzta, ha nagy csoda nem történik (fordít valahol a levélszavazatokkal Trump, amire kevés az esély).

Idézetet írta: csabax Dátum november 04, 2020, 15:33:08
Hegyi befutó?

@csabax , ezt a trollkodást megkérlek gyorsan fejezd be. Ez egy fórum, s nem chatként használjuk. Ha van mondanivalód akkor hajrá, ellenkező esetben meg nem látom értelmét ezeknek a hozzászólásaidnak.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 04, 2020, 16:32:48
@csabax , ezt a trollkodást megkérlek gyorsan fejezd be. Ez egy fórum, s nem chatként használjuk. Ha van mondanivalód akkor hajrá, ellenkező esetben meg nem látom értelmét ezeknek a hozzászólásaidnak.
Nos:

Véleményem szerint várni kell a végeredményre még legalább néhány hetet. Talán a decemberi ünnepek előtt lesz végeredmény. Talán. Addig pedig akár naponta többször is hullámvölgyszerűen fog le-fel ugrálni a szorzó, éppen a mindenkori pillanatnyi részeredmény szerint.

Egyébként érdemes tudni, hogy az a hibbant Trump nem képes különbséget tenni igazság és hazugság között. És azért van legalább egy-két hazugság majdnem minden mondatában, mert észre sem veszi, hogy nem igazat mond, hanem hazudik. Például már fapofával benyögte a mai nap folyamán, hogy ő nyert. Egyáltalán nem zavartatta magát azzal, hogy még javában számolják a szavazatokat és még nagyon messze lesz vége ennek a dolognak. Nyilván az a feledékeny Biden is be akarta jelenteni, hogy ő győzött, de, ugyebár, mire mikrofonhoz ért, addigra már elfelejtette, hogy mit akart mondani.

Trump próbált erőből nyerni, ahogyan tette azt 4 éve, akkor kiválóan működött a taktikája, most viszont - ha minden így marad - okosan döntöttek a demokraták, amikor Arizonára fektették a hangsúlyt, illetve a 4 éve "meglepetésre" elbukott államaikra (Wisconsin és Michigan). Ha megnézitek az elmúlt két választást, kirajzolódnak bázisok, felesleges lett volna az ország középső részével vagy a dél-keleti parttal foglalkozni. Egyszerűen nem alakult úgy a demográfia az elmúlt években, hogy komolyabb munkát feccöljenek bele. Florida ugyan fontos helyszín, de máshol is meg lehet nyerni a választást.

Mike O'Neil írt róla, hogy Arizona az új Virginia, amit figyelembe is vettek Bidenék: Virginia sokáig republikánus volt, majd jött a "városiasodás", emberek nagyobb része városokban él, ahogyan Arizonában is (80% felett a külvárosokkal együtt). Volt erről egy elemzés az ABC-n (is) a választások előtt, miszerint megváltozik az állam lakossága által preferált politikai vonal. Kiemelték, hogy Maricopa megye kulcsfontosságú lehet (Phoenix és Scottsdale, mint az állam 1. és 5. legnépesebb városa), mert ugyan Trump nyert 2016-ban, de 4 év alatt óriási változások voltak a megyében, illetve az államban is. Doug Ducey, helyi republikánus képviselőt nagyon sokat kritizálták, mert túl korán engedte "szabadjára" az embereket, így nagyon sok lett a koronavírus okozta halálos áldozat. Az is a demokratáknak kedvezett, hogy a térségben nőtt a latinó népesség, akik ráadásul a járvány okozta helyzetben elvesztették a munkájukat. Segítséget nem kaptak, miközben elérte őket a koronavírus is.

Elővettek egy ismert arcot (helyi szinten), bevették a választásokon Mark Kelly űrhajóst. Meg is nyerte, novemberben iktatják be, mint szenátort. Kelly stratégiája az volt, hogy független jelöltként aposztrofálta magát, mérsékelt politikát folytatott, ahogyan a demokraták is. Engedték, hogy a népharag fokozatosan erősödjön a republikánusok ellen. Biden győzelme esetén sokat köszönhet ennek az államnak, ahogyan Wisconsinnak és Michigannek. is. Ezek azok a nüanszok, amik döntenek egy ilyen eseményen, hogy jól monitorozod az adott terület sajátosságait. Nem kell minden egyes részre figyelni, mert ezzel megosztod a saját energiáidat is.

Még szerencse, hogy Magyarországon nincs probléma a levélszavazatokkal.