Női Kézilabda VB 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#105 december 17, 2023, 20:16:44, csak1tomi
Grâce Zaadi hány gólt szerez ? - Rendes játékidő
Több mint 0,5
1.86

0/1  ;D

#106 december 17, 2023, 10:06:23, oakland23
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 09:52:04Grâce Zaadi hány gólt szerez ? - Rendes játékidő
Több mint 0,5
1.86


iroda? közben megvan, meg a hiba is :D Pro
(*na, gyorsan javították is a hibát most...)
köszi!

Skandináv háziasszonyok a legjobb 4 között: 4-ből 3.

Fracniáknak ggwp végig vezetve nyerni fognak.

2023 IHF Women's World Championship All-Star team

Goalkeeper: Laura Glauser (France)
Right wing: Nathalie Hagman (Sweden)
Right back: Louise Burgaard (Denmark)
Centre back: Stine Bredal Oftedal (Norway)
Left back: Estelle Nze Minko (France)
Left wing: Chloe Valentini (France)
Line player: Linn Blohm (Sweden)

MVP: Henny Reistad (Norway)
Top scorer: Marketa Jerabkova (Czechia)
Best young player: Viola Leuchter (Germany)


Milyen jó volt visszaolvasni a '21-es vébé kommenteket. Ahol "kutyaütő" franciáztak egyesek, ahol fényesre lett nyalva a norvégok segge, ahol az egyébként mélyen tisztelt @MessiÁs-sal vitába bonyolódok, hogy ki a jobb Márton vagy Hagman. Megjegyzem, Hagman megint ALL STAR team tag lett.
A norgéknál az olimpiai után átalakulás jön, ezek a franciák viszont még eléggé fiatalok. Kellene vissza majd az orosz, hogy legyen ellenfél...

nálam továbbra is kutyaütők  :laugh:  de hát ők nyertek ilyen ez :idiot2:

Idézetet írta: curpy82 Dátum december 17, 2023, 21:14:55Milyen jó volt visszaolvasni a '21-es vébé kommenteket. Ahol "kutyaütő" franciáztak egyesek, ahol fényesre lett nyalva a norvégok segge, ahol az egyébként mélyen tisztelt @MessiÁs-sal vitába bonyolódok, hogy ki a jobb Márton vagy Hagman. Megjegyzem, Hagman megint ALL STAR team tag lett.
A norgéknál az olimpiai után átalakulás jön, ezek a franciák viszont még eléggé fiatalok. Kellene vissza majd az orosz, hogy legyen ellenfél...

Én az összes svéd meccset néztem a vbn (mivel tettem Hagman gólokra). Hagmannak köze nem volt az AllStarhoz. Szerintem a legnagyobb vicc az ő neve. Főleg heteseknek köszönheti hogy csapat gólkirály lett. De heteseket is bőven rontott, sőt szélről is. Az tény hogy Márton is önmagához képest gyenge volt, de ennek inkább ahhoz van köze hogy a fradiban alig kap labdát és a vb első meccsén megsérült a bokája, és érthetetlen módon Schatzl volt favorizálva.

Az hogy a franciák kutyaütők voltak, azt tartom, de inkább a stílus miatt amit játszottak anno. Aminek a nyomát se lehetett idén vagy a döntőben látni. Gyors támadások, kevés hiba.
Anno igen perverz vágy kellett hogy valaki leüljön egy francia női meccset megnézni. A mostanit viszont élmény volt. Jobbak voltak mint a norvégok. Ha ezt a meccset 10szer újrajátsszák legalább 7szer nyernek a franciák.
Komplex csapat, van beállós játék,átlövés,betörés,szél. Védekezni is tudnak. És Glauserék is top.
A norgék csak akkor tudják verni a franciákat ha a védekezést összekapják. Hiába van egy Reistad,Oftedal,Mörk belső hármas.

(amúgy szerintem a többiek pl Breistol nagyon keveset játszott)