OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: borgosh Dátum augusztus 22, 2013, 11:40:11
A Bwin szerint ez a ket teniszezo most focizik ;D ;D (kep a csatolmanyban)

Szép sorjában váltogatod a bwint és a bet365 a böngészősávban ;D

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 22, 2013, 12:16:38
Szép sorjában váltogatod a bwint és a bet365 a böngészősávban ;D

Szeretem ha van osszhang  ;D ;D

Ettől a manhattantől már akkor is rosszul voltam és érdekes módon láttukra most is igyekszik fölfelé a frissen beburkolt hagymásbab..

Tegnap le akartam tölteni egy játékot simán böngészőből, és a játék helyett egyrészt a delta search és társai települtek, meg valami fasza program, ami minden oldalra reklámot rak ki, de nem az oldal reklámját. Meg bizonyos szavakat kizöldít, ami fogadásnál nem is lenne baj, de így simán nagyon zavaró. Mit kellene tennem, hogy ezek a reklámok meg a zöld kijelölések eltűnjenek? Azt hiszem, ilyenben vmlinuz a jártas, de mindenkitől szeretettel várom a segítséget.

A mellékelt képen látszik az org-on szereplő nem kért reklám, meg igaz, h nagyon lent, a lap alján, de látszik ez zölddel kijelölt szó is.

Spybot-tal próbálkozz: http://www.safer-networking.org/mirrors/

Ezzel remélhetőleg el tudod távolitani.

Safer-Networking Ltd. #1 ezt leszedtem, telepítettem, és használtam is, de semmi. Már CCleanerrel meg Malwarebytes Anti-Malware-t is használtam, de semmi eredmény. Vagy az általad belinkelt oldalon mást próbáljak ki?

Köszönöm a segítséget vmlinuz. A linkedből kiindulva sikerült megoldani a problémát. Végre eltűnt minden ads. Millió köszönet.


Sziasztok!
Firefoxot használok, egy pár napja időnként magától megnyílik egy új lap, ami egy oldalra akar irányítani. Az Avast azonnal blokkolja, mielőtt teljesen betöltene az oldal, de nagyon idegesítő.Mivel tudnám kilőni?

Ezek egyre érdekesebbek, nekem most egy Qvo6 nevű kereső ült be minden böngészőbe - pedig csak chromet használok, de mindbe beírta magát, ami telepítve van. A program eltávolítása után még minden böngészőből külön el kellett távolítani, sőt, még a parancsikonok hivatkozásait is egyesével kellett törölni, de még a regisztrációs adatbázisból is külön kellett kitörölgetni minden beírását, elsz*ptam vele vagy 2 órát. Szóval csak megbízható forrásból töltsetek le, és telepítsetek, mert egyre inkább tele van minden követő és nyomozó programokkal. De amíg egy hivatalos szoftver ezt - a jobbitó szándékon túl - nagyobb károkozás nélkül teszi, addig egy ilyen böngészőbe beépülő büdös k*cs*g minden adatodat, jelszavadat, pénzedet viheti! És ez elég sokszor netes játéknak van álcázva, nálunk is ez a hiba, a gyerek játszik velük, valamelyik cimbi mond valamit, ő meg tölti le és telepíti fel. A babylon eszköztárat pl. már nem tudom hányszor töröltem. Szóval vigyázzatok!

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 30, 2013, 22:52:29
Nem! Nem néztem végig az összes videóját háromszor...ez aljas rágalom! És mi az, hogy nem csak a hangjára figyelek? A gitárját is figyelem mert jOOféle... ;D

Seven Nation Army - The White Stripes (cover) Jess Greenberg
A gitár rossz helyen van ;D Sőt lehetne inkább anélkül is ;D

Én vártam hogy leveszi a végére a pólót, de nem. Így uncsi. :)

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 30, 2013, 23:19:45
Nemár, uncsi? :D Ha full meztelen lenne az közönséges lenne, így sokkal jobb szerintem :) Gondolom azt is elvárnátok, hogy miután lenyomta a számot ruha nélkül, ballagjon be egy benga néger és...ez a mai porntube nemzedék...semmi romantika ;D
Én azt hittem a gitározás a romantika és utána rátérnek a lényegre ;D ;D

Sziasztok!

A következő problémám akadt: elindítok a Youtube-on egy akármilyen videót,utána megnyitok egy új fület,lapot a böngészőbe,mindegy mi az,ott elkezdek böngészni(egeret görgetem) és a Youtube videó hangja,elkezd akadozni.

Miért van ez?  ???

Flash player szarakszik. Videokártya driverek frissek?