Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Közben Jucus kirakta a kontrát :D  Könnyeket hullajtok, hogy szegénynek mit kellett kiállnia emellett az állat mellett :'(

Ami tök beszédes:
"Varga Judit korlátozza ki szólhat hozzá a bejegyzéshez"....

Az egészet próbálják átfordítani egy Varga Judit/Magyar Péter ellentétre konfliktusra, pedig....

Lehet en vagyok a naiv de azt hittem ennel komolyabb lesz a hanganyag..

Akkor megtörtént a "nagy atombomba". Sajnos az történt, amire számítottunk, fideszes bohózat, de sokan majd ezt felfújják, micsoda nagy bizonyíték, úgy tűnik, hogy tényleg készül valami a háttérben (hazaáruló törvény?), amit jobb ilyen módon elrejteni.

Mai napnak is volt legalább egy releváns híre: Bolsonarót bújtatta a brazíliai magyar nagykövetség.

Bolsonarónak bevonták az útlevelét, segítőit elkapták, ellene vádak tömkelege volt, amíg a magyar követségre menekült...

Szerintem azért gondoljátok, hogy nem elég "komoly" az ügy, mert fel van már baszva az ingerküszöbötök, valami giga magasságokba, és addig a közöny az úr.

Korrupt az ügyészség, kihúzzák a vádlottak nevét, a lehallgatási jegyzőkönyvből, belehelyeznek más terhelő bizonyítékokat...

Nekem sajanos most megy két db bírósági ügyem...senkinek sem kívánom, mert giga faszság az egész! De a dolgok nem így működnek se polgári, se büntetőperes ügyben! Ha beadvány érkezik egy bírósági ügyhöz, akkor azt csak az érintett felek alperes, felperes és az őket képviselők (pl ügyvéd) teheti meg. Az, hogy az ügyet vezető bíró és ügyész, vagy akárki emberünk módosít csak úgy a vádon, vagy a beadott dokumentumokon, az a legvadabb diktatúrákra volt jellemző: Sztalin, Rákosi-rendszerekben, kommunista/náci rendszerekben...

A társadalom ingerküszöbe fenn van az egekben, mert elhitették, hogy ez a norma.

Ennél az irányított egy perces beszélgetésnél komolyabb cuccot összerakhatunk már AI segítségével.

Amúgy olyan gyenge felvétel, hogy ehhez még a nőverő narratíva sem kell, hogy ne érjen semmit. Azért ahogy bepromózta a cuccot, az marketing szempontból profi. De ehhez képest Hadházy vagy a 444 tényfeltárásai sokkal mélyebbre mennek, és azok se értek célt. Amúgy aki lehallgatja Magyar Pétert, ő hallotta ahogy Magyar Péter lehallgatja a feleségét? :D


Idézetet írta: Sound Dátum március 26, 2024, 11:27:47Szerintem azért gondoljátok, hogy nem elég "komoly" az ügy, mert fel van már baszva az ingerküszöbötök, valami giga magasságokba, és addig a közöny az úr.

Korrupt az ügyészség, kihúzzák a vádlottak nevét, a lehallgatási jegyzőkönyvből, belehelyeznek más terhelő bizonyítékokat...

Egyfelől igazad van, másfelől viszont Magyar ezt úgy promózta be, mintha nagyobb dolog lenne, mint a csütörtöki akciós csirke a Sparban. Az több embert mozgat meg, mint ez, ha egy ennél jóval komolyabb dolog esetén sem történt semmi, akkor a "Magyar hanganyagnál" már pontosan látszik a valódi szándék: elhitetni a társadalommal, hogy Magyar valóban Fidesz-ellenes. Erre ez tökéletes volt, érdemben semmit sem mondott, de valamit mégis, ami elég pár teljesen elkeseredett hívőnek szinten tartani a Magyar-jelenséget.

A Fidesz érzi, hogy sok az elégedetlen, ezért készítenek elő egy nagyobb tervet (ez lehet majd a szuverenitásvédelemre épülő hazaárulózás), addig viszont valamivel el kell ütni az idő, le kell kötni a sok elégedetlent. Az ellenzék töketlen, ez a szerencséjük, ráadásul Magyarral a Fidesz két legyet ütött egy csapásra, ugyanis kivette a lendületet az influenszerek tüntetéséből is, amiben volt kraft. Egyelőre megint minden Orbánék kedve szerint alakul itthon, hiába veszítettek sok-sok szavazót, továbbra is bőven ők a legerősebbek.

Az azért "nem semmi", amikor Varga Judit saját maga vallja be, hogy manipulálták, zsarolták és terrorizálták Magyarország igazságügyi miniszterét.

A legnagyobb ellentmondás a kormány védekezésében:
- Varga Juditot ezzel a felvétellel zsarolták egy évig, és inkább eltűrte a megaláztatásokat Péterünktől..stb

...és az erre cáfoló másik állásfoglalás:

- ez a felvétel nem bizonyít semmit sem, össze van vágva, a neveket Magyar Péter mondja ki Varga Judit csak válaszol.

Összegezve: egy teljesen gagyi felvétellel (ami semmit sem bizonyít) egy évig zsarolták az igazságügy minisztert.

Na elmennek ezek a pics@ba! Ki az aki nem veszi észre, hogy kilóg a lóláb??? Milyen kérdések merülhetnek fel ezek után???

Kell ide egy kis lazaság ide, ami nem más, mint a Fidesz foci :beerchug:

Kósa Lajos kegyetlen ;D


Idézetet írta: Sound Dátum március 26, 2024, 23:29:10Milyen kérdések merülhetnek fel ezek után???
Érdemes tudni, hogy Magyarország igazságügyi minisztere védett személy és szinte mindig vannak a közelében testőrök. Most pedig Varga Judit azt próbálja hazudni az embereknek, hogy a környezetében senki sem látta azt, hogy őt terrorizálták.

Két felmerülő kérdés:
- 1.) Elképzelhető, hogy Varga Judit összes testőre vak volt?
- 2.) Esetleg inkább az lehetséges, hogy rájuk szóltak "fentről", hogy kussoljanak, mert a dolog még "jó lesz" valamikor?

Bennem az a kérdés merült fel, hogy ha az igazságügy miniszter a saját igazsága mellett sem állt ki, tegyük fel bántalmazták, akkor hogy állhatott ki egy ország igazsága mellett?

Illetve hogy ha tényleg agresszív volt a férje, akkor igazságügy miniszterként / anyaként / bántalmazottként / jogászként hogyan mehetett bele a gyerekek közös felügyeletébe a válás után?

Akármi is az igazság, pártkatonának lenni, nem olyan bulis. A kezdeti tündöklés egy pillanat alatt szomorú pünkösdi királyság lehet.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 26, 2024, 13:16:32Egyfelől igazad van, másfelől viszont Magyar ezt úgy promózta be, mintha nagyobb dolog lenne, mint a csütörtöki akciós csirke a Sparban. Az több embert mozgat meg, mint ez, ha egy ennél jóval komolyabb dolog esetén sem történt semmi, akkor a "Magyar hanganyagnál" már pontosan látszik a valódi szándék: elhitetni a társadalommal, hogy Magyar valóban Fidesz-ellenes. Erre ez tökéletes volt, érdemben semmit sem mondott, de valamit mégis, ami elég pár teljesen elkeseredett hívőnek szinten tartani a Magyar-jelenséget.

A Fidesz érzi, hogy sok az elégedetlen, ezért készítenek elő egy nagyobb tervet (ez lehet majd a szuverenitásvédelemre épülő hazaárulózás), addig viszont valamivel el kell ütni az idő, le kell kötni a sok elégedetlent. Az ellenzék töketlen, ez a szerencséjük, ráadásul Magyarral a Fidesz két legyet ütött egy csapásra, ugyanis kivette a lendületet az influenszerek tüntetéséből is, amiben volt kraft. Egyelőre megint minden Orbánék kedve szerint alakul itthon, hiába veszítettek sok-sok szavazót, továbbra is bőven ők a legerősebbek.

És nem lő öngólt a Fidesz a Magyar Péteres hadműveletükkel? Szerintem biztosan többen lesznek majd április 6-án a következő megmozduláson, mint egy sparos csirkefarhát akciónál a boltok előtt. Nem vagyok kampány-stratéga, de nem lett volna jobb nekik vagy egy békemenetet tartani vagy inkább valami kisebb csámcsognivalót adni a pár elégedetlenkedőnek, mondjuk egy Lölö jachtozást, ahol egy távoli képről az látszik, hogy gerincre vágja Andikát vagy ilyesmit? :D

"Köszönöm, Magyarország! Folytatjuk, április 6-án 15.00 órakor találkozzunk a nemzet főterén és tartsuk meg az utóbbi 14 év legnagyobb demonstrációját és üzenjük meg az uraknak, hogy elég volt, eddig és ne tovább!

Vigyük el az ország legtávolabbi településére is a reményt, hogy lehet változás, hogy együtt képesek vagyunk egy új hazát, egy független, szuverén, boldog, modern, európai Magyarországot építeni.
Segítsetek, mert csak együtt sikerülhet! De együtt sikerülni fog.
A haza minden előtt."

Tegnap reggel még 180 000 követője volt facebookon, most mikor ezt írom már 209 000.

Imádom azt a nénit 3:46-nál :smitten: "80 éves vagyok és ameddig lehet küzdök"



#2083 március 27, 2024, 11:39:44, Pozzato
Idézetet írta: Latzka Dátum március 27, 2024, 09:19:32És nem lő öngólt a Fidesz a Magyar Péteres hadműveletükkel? Szerintem biztosan többen lesznek majd április 6-án a következő megmozduláson, mint egy sparos csirkefarhát akciónál a boltok előtt. Nem vagyok kampány-stratéga, de nem lett volna jobb nekik vagy egy békemenetet tartani vagy inkább valami kisebb csámcsognivalót adni a pár elégedetlenkedőnek, mondjuk egy Lölö jachtozást, ahol egy távoli képről az látszik, hogy gerincre vágja Andikát vagy ilyesmit? :D

Nem lett volna jobb, azért nem, mert ez eléggé nagy falat volt, ezt egy "Lölő-balhé" nem ütötte volna el. Ha megfigyelted, mit mondott Magyar Péter eddig? Koalíciós partner szeretne lenni. Mikor rákérdeztek, válasza az volt, hogy ellenzékkel soha. Akkor csak egyetlen másik megoldás marad: Fidesz.

Ha valaki tényleg komolyan gondolja a kormányváltást, akkor nem nyilatkozik olyat, hogy az aktuális kormánypárt koalíciós partnere akar lenni. Mint írtam, sokan kiábrándultak, de ez a sok ember korábban Fidesz-szavazó volt (többségében). Te mit tennél ilyen esetben Orbán Viktor helyében?

Erővel rátolnád magad, esetleg dobnál egy csontot? Oroszországban ez kiválóan működik, itt is elkezdték ezt a Mi Hazánkkal és eléggé sok embert be tudott velük is rántani a Fidesz, de most lett egy "jobbközép értelmiség", akiknek kell egy személy, akire szavazhatnak.

Azt pedig azért ne becsüljük le, hogy Orbán Viktor támogatottsága folyamatosan 1-1,5 millió felett van. Lehet itt megszólítani Magyar Péternek 500 ezer embert is, kivinni az utcára tízezreket, semmi haszna. Amikor eljön az idő, ő pontosan azt fogja tenni, amit mondanak neki: beáll a Fidesz mellé.

Most nem azért, de Orbánék mindenben másolják Oroszországot, ott ezt meglépték sikerrel, itt is működni fog. Mert működik, mint látható, ezt is tövig benyélte az emberek egy jelentős része. Ezek, akik most odaálltak Magyar Péter mellé, el sem gondolkodnak alapvető dolgokon:
- hónapok óta ül ezen az "atombomba" hangfelvételen, de csak most vette elő?
- 20 éve a Fideszhez húz, mindenben segítette őket, eltusolt balhékat, majd 20 év után "kilép a fényre"?
- kik támogatják és hogyan lett profi egy hónap leforgása alatt?
- ha tud mindent, "kormányváltó bizonyítékai" vannak, akkor hol vannak ezek a bizonyítékok?

A faszi egy tökéletes marketing, jól írta TiB, ennyire tudatosan pedig tudjuk ki szokta megszervezni egy ember felépítését... Az ország, ahol tudatosan butítanak, ott bármilyen értelmiségi réteg kisebbségben lesz, szóval ez a Magyar Péter-jelenség is csak Orbánnak kedvez. A Fidesz stratégiája pedig bevállik, mert polarizált a politika, lett egy újabb párt, ez pedig megint kinek segít? Orbánnak és a Fidesznek.

Megvan a következő női áldozata a Fidesznek? :D

Mondjuk ő azért valószínűleg úgy készült, hogy eleve visszaléptetik.

https://telex.hu/belfold/2024/03/27/pulzus-kozvelemeny-kutatas-fopolgarmester-jelolt-budapest-onkormanyzati-valasztas