Számbá

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Foci VB 2014: melyik csapat lesz a végső győztes?

Németország
33 (71.7%)
Argentína
13 (28.3%)

Összes szavazó: 44

Szavazás lezárva: július 14, 2014, 00:13:36

Az komoly volt, hogy ívelgették be a labdákat szélről, miközben a 16-oson belül egyetlen párharcot sem nyertek az egész meccsen.

Nem lett volna rossz ez az Angol csapat, ha valami értelmesebb edző áll az élére. Wellbeck elhiszem, hogy szép gólokra képes, de már az első meccsen is látszott mennyire impotens a játéka. Elvileg Chamberlain felépült, szóval akkor mért nem őt kezdette? Esetleg Sterlinget is feljebb lehetett volna tolni és lett volna hely Wilshere, Barkley vagy Lallana számára. Henderson nálam szintén botrány és még is hétről hétre képesek dicsérni a játékát ezek a "szakkommentátorok". Johnson nálam szintén botrány, bár el ismerem angolok azon a poszton nem bővelkednek jó játékosokban. Legyen már végre valaki, aki észre veszi, hogy Gerrard NEM védekező középpályás. Az, hogy a Liverpoolba ilyen szezon produkált azon a poszton, az többek között a csapat munkának volt köszönhető nem saját magának. Köze nincs ennek az Angol válogatottnak a Liverpool játékához, akkor meg nem is értem mit keresett azon a poszton Gerrard. Hart szerintem a legrosszabb szezonján van túl, de még is bekerült a kapuba. Rooney meg hihetetlen, hogy a kihagyhatatlant is képes kihagyni... Már nem azért, de volt 4 olyan ziccere, amit a Mennyei Bajnokságban is belőnek a fiúk. Ráadásul sikerült olyan játékosokat kihagyni a keretből, mint Gibbs, Fraizer Campbell, Calum Chambers.

Spanyolország a VB-n:


Foci VB 2014: Olaszország - Costa Rica

A D csoport második mérkőzésén a két három pontos csapat találkozik. Az, hogy a Squadra Azzurri begyűjtötte ezt az értékes három pontot az angolok ellen, senkit sem lepett meg, azonban a közép-amerikai csapat győzelme Uruguay ellen mindenkit letaglózott. Recifében kiderül, egyszerű bomba, vagy egy félelmetes erős válogatott felemelkedésének lehetünk tanúi.

Mérkőzéstipp: Tippelj az előzetes alján a kimenetelre, az első gólszerzőre, illetve az első gól pontos idejére, s 1.500 forintos Unibet bónuszt nyerhetsz! Tippelj ITT!

Tippek? Vélemények? Bejöhet?  ;D

Foci VB 2014: Svájc - Franciaország

A pénteki játéknap főmérkőzése az E-csoport rangadója lesz. Franciaország halovány teljesítménnyel, jól mutató eredményt ért el Honduras-al szemben (3:0). Svájc küszködős, hullámzó találkozón verte Ecuadort. Mindkét európai csapat nyeregben érezheti magát. A helvétek helyzete talán kedvezőbb, mert Honduras vár rájuk az utolsó körben.

Mérkőzéstipp: Tippelj az előzetes alján a kimenetelre, az első gólszerzőre, illetve az első gól pontos idejére, s 1.500 forintos Unibet bónuszt nyerhetsz! Tippelj ITT!

Tippek? Vélemények? Bejöhet?  ;D

Foci VB 2014: Honduras - Ecuador

Az E csoportban Honduras és Ecuador is nulla ponttal várja a 2. csoportkört. Nincs mese, győzni kell, hogy maradjon sansz a továbbjutásra. Parázs csata lesz, ahol nem mindenki hagyja el saját lábán a gyepet. Ez nem az a meccs lesz, amikor leesik az állunk a gyönyörű cselektől.

Mérkőzéstipp: Tippelj az előzetes alján a kimenetelre, az első gólszerzőre, illetve az első gól pontos idejére, s 1.500 forintos Unibet bónuszt nyerhetsz! ]Tippelj ITT!

Tippek? Vélemények? Bejöhet?  ;D

Hát ez eddig nagyon tré az olaszoktól. Sokkal jobban felpörögtek az angolok ellen. Costa Rica csoportelső lesz, mert mindenki csak legyint rájuk?  :o

"Costa Rica mellett ki juthat még tovább?" :great:

Elnézve a Digók játékát...az Uruk

Idézetet írta: TiB Dátum június 20, 2014, 19:40:36
Meggyőződésem egyébként, hogy egy bundát láthatunk épp. ;)

Nekem is eszembe jutott, látva ezt az olasz nemtörödömséget, de az kinek lenne jó?  :D Vagy az olaszok haza akarnak menni? Mert arra pályázni hogy leikszelnek az urukkal, ezzel kiejtve azokat, hát az nem túl épeszű ötlet.  :)

He, hát ezek a costa ricai srácok a 91. percben nem kivágták a labdát, hanem tiki-takával hozták kifelé. Én nem tudom, hogy ezt a higgadtságot honnan szedték, de le a kalappal.  :ok:




Ez miért lett volna bunda?
Az olaszok azt játszották, amit a "kiscsapatok" ellen szoktak: reménykedtek, hogy hibázik egyet az ellenfél vagy beakad egy pontrúgás.
Futni sosem szerettek, most meg ráadásul 29 fokban játszottak, 13 órától ottani idő szerint.

Azt hittem azért, hogy nyögvenyelősen, de nyerni fognak.

Nem tudom, hogy bunda volt, vagy sem, de! 93:41 nél lefújta a bíró és a hosszabításban 2(!) olyan szitut se fújt be az olaszoknak ami lazán szabadrúgás lett volna nekik.. Elég sokat hibázott amugy a bíró lehet csak szimplán balfasz :crazy: :redchug:

Én ezt még mindig nem értem. Ilyen ötlettelen, leszarós játékot. Még ha első meccs lett volna, de az angolok ellen nagyon ott voltak.
Következő körben Uruguay szétszedi őket, meg szerintem az angolok is kapnak még egy pofont, ők még impotensebbek mint a mai olaszok.
Az viszont komoly hogy a vb előtt az volt a téma, hogy az jut tovább aki több gólt ver Keylor Navasnak.  ;) Az auszik is le lettek sajnálva előzetesen, de Chilét is majdnem elkapták, a hollandok ellen meg úgy hatvan percig jobbak is voltak. Akiket meg meglepetésnek gondoltak a szakik, azok csalódást keltenek. Belgák nagyon gyengék voltak (mondjuk én eddig és ezután sem látom hogy lehetnek ilyen nagyra verve), Japán már szinte elbukott, Ghánának már sikerült is.

Közben meg arra hogy megnyeri csoportját Costa Rica 1,06-ot ad a bet365  8)

Idézetet írta: TiB Dátum június 20, 2014, 19:40:36
Meggyőződésem egyébként, hogy egy bundát láthatunk épp. ;)

Nem tudom hogyan kalkuláltak, vagy mit akartak ezzel, de szerintem is. Annyira átlátszó volt, hogy kiverte az ember szemét... Egy darabig. Ugyanis én elaludtam a második félidő derekán. Most keltem fel...  :crazy:

Idézetet írta: davixxx Dátum június 20, 2014, 20:21:13
Nem tudom, hogy bunda volt, vagy sem, de! 93:41 nél lefújta a bíró és a hosszabításban 2(!) olyan szitut se fújt be az olaszoknak ami lazán szabadrúgás lett volna nekik.. Elég sokat hibázott amugy a bíró lehet csak szimplán balfasz :crazy: :redchug:

A bíró megint gyenge volt, de hibázott az ide is, oda is. Azt meg már csak zárójelben hogy ma még egy sorfal nélküli Pirlo szabi sem ment volna be a 16-os vonaláról. Balotelli is hova emelt? Vagy Insigne mellre veszi, erre kirúgja a stadionból. Nem értem...