Számbá

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Foci VB 2014: melyik csapat lesz a végső győztes?

Németország
33 (71.7%)
Argentína
13 (28.3%)

Összes szavazó: 44

Szavazás lezárva: július 14, 2014, 00:13:36

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 01, 2014, 17:23:35
Mikor alszok el a Belgium-USA meccsen?
Még az első félidőben: 3.20
A második félidőben: 1.25
Nem alszok el: 4.50

:redchug:

Lesz mit mesélnünk reggel...

Látva a nyolcaddöntőket még mindig túlértékelt belgák, meg mákos sorsolás? A 0-0 ellenére is kibaszott meggyőzőek voltak, remek meccs volt. Kár, hogy az USA ezen az ágon volt, a sportágnak jót tett volna egy komolyabb eredmény tőlük is.

Azért 0-0 és 0-0 között is van különbség.Míg az argentínok igencsak feledhető meccset játszottak a svájciakkal,addig a belga meccsen a gól nélküli eredmény ellenére nagyon jó iramú,lüktető és ami nem mellékes helyzetekben gazdag mérkőzést vívtak.Le a kalappal előttük,egyikük sem a túlélésre(csak ki ne kapjunk) játszott,hanem fantasztikus iramot diktálva mentek előre,a támadó foci szépségeit bemutatva.Ha már iram-bele-belenézegettem a Fradi meccsbe és hát...Egyébként a zöldek számára igencsak hízelgő eredmény született.

Hát nem történt meglepetés.Ennyit értek hozzá  :-X
És abban is igazat kell adnom Knappnak hogy ezek meccsek jobbak voltak mint a németeké.Mindegyik csapat tudta hogy mit csinál és sok helyzet is volt.
Viszont mindkét meccset döntetlenre vettem a rendes játékidőben és ha egy csomó pénzt kapok az engem mindig vigasztal  :D

Az komoly hogy pont az lett a torna legjobb meccse amit az egyik leggyengébb nyolcaddöntőnek gondoltunk. Marha jó meccs volt. Az valami brutálisan emberfeletti volt amit az amcsik bemutattak. És a végén még meg is nyerhették volna, a legnagyobb ziccer talán előtük adódott. Végre a belgák is azt mutatták amit jó egy éve nem, remélem nem csak egy meccsig tart a joba bonito, és akkor mehetnek az argentínok is haza.

A VB legjobb meccse volt, le a kalappal mindkét csapat előtt! :ok:

A fradikát ne keverjük bele ebbe, az egy másik sport...

Idézetet írta: stdavid Dátum július 02, 2014, 01:51:03
Látva a nyolcaddöntőket még mindig túlértékelt belgák, meg mákos sorsolás? A 0-0 ellenére is kibaszott meggyőzőek voltak, remek meccs volt. Kár, hogy az USA ezen az ágon volt, a sportágnak jót tett volna egy komolyabb eredmény tőlük is.

A belgák nagyon jól játszottak, ehhez persze kellett egy olyan ellenfél is, amely játszani akart, de annyira azért nem tud. 

Viszont ez a meccs utólag sem változtat a belgák eddigi sorsolásán, még mindig nem találkoztak olyan csapattal, amelyet a 8-ba vártunk volna, szerencsére ez már csak napok kérdése.  :)

Közben már Európa - Amerika 4:4 a továbbjutók számát tekintve és a most látott belga játék alapján idén is lehet 3 európai a legjobb négyben.


Brazília 2014: Az én világbajnokságom (5.)

Régen láttam ennyire jó gólnélküli 90 percet, mint amilyen a belga-amcsi mérkőzésen volt. Ahol - mintegy ráadásként - a hosszabbítás kifejezetten pazarra sikeredett. Nem kizárt, hogy amennyiben a németek vagy az argentin focisták látták a Vörös Ördögöket, akkor azon nyomban nekiálltak imádkozni. Ám ne felejtsük el az amerikaiakat sem, hiszen nem érdemlik meg. Említettem már, hogy egy jó meccshez két jól teljesítő csapat szükséges, ebből kaptunk ismét ízelítőt a Belgium - USA találkozón.

Tovább: http://vb2014.com/brazilia-2014-az-en-vilagbajnoksagom-5/

Bár ha Amerikát hallom, akkor kiráz a hideg, viszont őszintén megmondom, sajnálom, hogy haza kellett utazzanak. Le a kalappal mindkét csapat előtt.

S még én is azt gondoltam, hogy egy jót szundítok meccs közben, erre meg.... :o

A tegnap esti meccs volt a legjobb iramú nyolcaddöntő persze ehhez kellett mind a két csapat!
Az európaiak közül is a belgák jelenleg a legmeggyőzőbbek decsak akkor lesznek igazán nagyok a szemembe ha túljutnak Argentínán ha kiesnek elmondhatják, hogy volt egy jó Vb-jük de semmi extra! A francia-német duó meg örülhet, hogy nem egy Chilét, Kolumbiát, Mexikót, Uruguayt kaptak.
A két fogatlan afrikai csapattal szemben kötelező volt a továbbjutás, ezt várta mindenki..
Talán a negyeddöntőben már mernek játszani mert azért itt kiesni már nem "szégyen" és felszabadultabban játszhatnak.

Azoknak ajánlom akik a sok unalom után egy kis színvonalas,penge focira vágynak:Diósgyőr -Birkirkara ma este 20.30-tól!

A sárga lapokkal mi a helyzet?A negyeddöntőktől indulnak tiszta lappal a játékosok?Mert akkor lehet pakolni az overt!

Franciaország - Németország

Foci VB 2014 - Negyeddöntők
Időpont: Július 4, 18:00 (magyar idő szerint)
Helyszín: Maracana (Rio de Janeiro)
Közvetítés: m1
Egymás elleni mérleg (győzelem – döntetlen – vereség):  11 – 6 – 8
Játékvezető: Nestor Pitana (argentin)

Legendás múltra tekint vissza a világbajnokságok történetében a francia-német párharc. Első találkozásukon 1958-ban a gallok 6:3-ra győzték le az akkor regnáló világbajnok nyugat-német válogatottat a bronzmérkőzésen. Hosszú szünet után 1982-ben, és '86-ban is világbajnoki elődöntőt vívott egymással a két együttes. Az akkori ,,béketábor" egy emberként szorított a francia válogatottnak, de drámai csatákban mindkétszer az NSZK győzött. Most egy körrel előbb, a negyeddöntőben feszül egymásnak a két sztárcsapat.

Olvasd el a mérkőzés beharangozóját, illetve tippelj a mérkőzésre, s 6.000 forintot nyerhetsz:


Vélemények? Tippek?

Brazília - Kolumbia

Foci VB 2014 - Negyeddöntők
Időpont: Július 4, 22:00 (magyar idő szerint)
Helyszín: Estadio Castelao (Fortaleza)
Közvetítés: m1
Egymás elleni mérleg (győzelem – döntetlen – vereség):  15 – 8 – 2
Játékvezető: Carlos Velasco Carballo (spanyol)

A házigazda egy lépésre van attól, hogy az aranyért, vagy a bronzért küzdhessen majd a világbajnokság utolsó napjaiban, de ez a lépés igazán nehéz lesz. Kolumbia jó formába lendült, a nyolcaddöntős továbbjutók közül talán a legbiztosabb teljesítménnyel vívta ki a negyeddöntős szereplést.

Olvasd el a mérkőzés beharangozóját, illetve tippelj a mérkőzésre, s 6.000 forintot nyerhetsz:


Vélemények? Tippek?

Carlos Velasco Carballo szerintem megkapja a döntőt is, ha 6-7 sárga alatt sikerül maradnia.