Számbá

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Foci VB 2014: melyik csapat lesz a végső győztes?

Németország
33 (71.7%)
Argentína
13 (28.3%)

Összes szavazó: 44

Szavazás lezárva: július 14, 2014, 00:13:36

Teniszben most lenne vége.

5.5 gól felett 22,00 is lejött.

Hát ez Brazília Irapuato-ja...... :bash:




Kurva anyád te suta Oezil..   ;D ;D

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum július 08, 2014, 23:27:15
Teniszben most lenne vége.

5.5 gól felett 22,00 is lejött.
Nekem az over 4.5 (11.00)


elhitették ezekkel a válogatottakkal meg a világgal hogy jók : spanyol, brazil, portugál, olasz ... ezek a mediterrán meg dél-amerikai népségek tudnak focizni, de realitásérzékük, eszük az nem sok van. emberkedni, pofázni, nagyokat imádkozni meg bőgni a stadion közepén, na azt tudnak.

A tegnapi nappal ismét a világ élvonalába emelkedett a magyar labdarúgás!

1:7 vs. 1:8. Nem nagy a különbség, higgyétek el nem nagy.  ;D

A döntőbe nehogy visszaüssön ez a simázás a németeknek. Emlékezhetünk a portugálok elleni meccs után is Ghánával nem bírtak és elég langyosan kezdtek. Meg arra is kíváncsi leszek, hogy a brazilok fel tudnak-e állni a bronzmeccsre.

Eddig nem annyira a magyar közvetítést hanem inkább az osztrákot néztem, a félidőbeli és a meccs utáni értékelést pedig még egyszer sem.Így csak most tűnt fel hogy milyen "színvonalú".Gundel Takács mondatai quizbe illőek voltak olyan nehéz volt őket megérteni és sorolta a statisztikákat nemigen foglalkozott a pályán történtekkel.De a csúcsot a stúdióban lévő szakértők(?)jelentették-szerencsére egyiket sem ismerem-mit összenyafogtak hogy a németeknek sikerül ma minden és azt szinte szégyellték kimondani hogy a németek milyen jók voltak.Nekem cseppet sem tűntek a góljaik talált góloknak (inkább sakk-matt helyzetnek,némelyikből több játékos is gólt rúghatott volna) és szerintem fél óra után a németek erősen visszavettek,ha végig hajtanak akkor erősen kétszámjegyű lett volna a különbség.Ami a második félidő elején volt az meg burleszkbe illett,vagy besöröztek a szünetben vagy akartak engedni egyet a braziloknak is.

Annyiban igazuk volt a szakértőknek, hogy a németeknek minden összejött. Olyan lazán tették-vették, mintha tényleg a grundon lennének. Ilyen gólokat azért edzésen szoktak rúgni  :) Megérdemelten nyertek ilyen különbséggel is, de életük meccse volt, kiváncsi vagyok mennyire marad a jó forma a döntőre. Ilyenre szokták mondani a nagy okosok hogy ellőtték a puskaporukat, de én remélem nem. A németek végre megérdemelnének egy vb-t. Végig altattak és úgy tűnik hogy a formaidőzítés is tökéletesen lett belőve.

A mai meccs szerintem dögunalom lesz 120 percig, aztán jöhet az izgalom és Krul  :D Mindkét csapat elég esetleges támadásban. Az argentín tizenegy amúgy rémgyenge, de eddig még gyengébbekkel találkoztak szóval ez nem ütközött ki. Egyedül Messi és Di Maria villanásaiban bízhatnak, de a hollandok nagyon jól tömörülnek, szóval pokol lesz a törpe élete. A hollandok meg gyakorlatilag egyenlőek Robbennel. Ha őt kiveszik Rojoék, gólt nem kapnak. Ha nem jön a kontra, nem kell izgulni. Tehát szépen megfojtja majd egymást a két csapat, hogy aztán a döntőben elvérezzen a győztes  :)

A németek nem görcsöltek és nagyon higgadt, jó döntéseket hoztak a 16-oson belül, mint ha csak edzésen lettek volna. Nem toltak feleslegesen a labdán, nem rúgták bele a blokkba, inkább ment tovább a bogyó az üres embereknek. Jó volt nézni.
Fejben nagyon ott voltak, futni és küzdeni meg eddig is tudtak.

A brazilok meg tényleg elhitték magukról, hogy jók, annyira pörögtek az elején, már a himnuszt is izomból tolták.  ;D
Gyengébb csapatok ellen is voltak gondjaik, erre belementek a nyílt támadó fociba, amit (majdnem) semleges nézőként köszönök nekik! 

Azért ez a Diego Costa mégsem buta gyerek hogy a brazil helyett a spanyol válogatottat választotta  ;D