Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum december 08, 2012, 17:21:32
Tetves anyjukat, ezt min 7,8-0 ra kellett volna hozni. De még a telibe baszott over sem lett meg. :crazy: Férgek!

..és szállt a 2,5 gól felett.. Kurva anyátok!   :twak_125:

remélem az összes zalakerámiás játékost örökre száműzik a kosárpályákról.rohadt büdös fasszopók.sérültekkel teli sopron ellen így lebundázni a meccset.szégyenek vagytok

Most írhatnék nagyon sok mindent ide, de csak annyit kívánok az összes Rennes játékosnak, hogy kapják vissza 3x-osan azt az életbe, amit ma elvettek tőlem..

jó Isten megbassza a partjelzőt a city meccsen..elvettek egy tiszta gólt  amu-tól erre ellentámadásból ló gólt a city ...ez a bíró egy vicc..meg ez a meccs is.

Pozzato zte meccs bunda volt???????? ugye ezt nem gondolod komolyan

ahogy alakult a meccs és amilyen vége lett és amilyen előzmények voltak.....valaki nagyon jól járt aki a sopront játszotta meg félidőbe(már ha lehetett élőzni) vagy meccs előtt...(nem hiába esett  a zala oddsa)

Magyar kosármeccsen élőzni max bet365-ön lehet szökőévente. Amúgy szerintem Wise sérülésével a ZTE elhitte, hogy megnyerte a meccset aztán a Sopron triplái szépen beestek egymás után...

Marseille bazmeg!!!...a kurva anyját hogy megint piros lapos meccsbe nyúlok bele!!

Bassza szájba az összes tetves Kiel-i kézis a jó kurva anyját.
Hazai győzelemre 1.01 D-re 31.00 V-re 26.00 odds. Persze, hogy kikapnak otthon a gennyládák.
Szemetek!!!!!!!!!!

Dögöljön meg az összes Real és Estudiantes játékos, hogy 110 pontos félidő után sikerült a második félidőben összeszenvedni 51 pontot, így elbaszva az overt no comment  :fakk: :fakk2: :hanyas: :lehany:

Hogy szopassam meg az összes köcsög kozák kurvát, hogy nem bírtak még egy gólt bedobni meg a fritz ribancok is kinyalhatják a szaros seggem, hogy most meg persze bírtak játszani...baszódjon meg mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bash:

chalon a jó kurva anyátok!!! Hogy lehet az utolsótól kikapni mikor egy Sienát megvertek??? Basszátok meg a kurva anyátokat!!!  :bash: :bash:

Bet365 legalább egy mailt küldhetne, hogy "hé hülye gyerek ne akarj élőzni mert fél óra múlva karbantartás" vagy valami. Menjenek a picsába.

Német kézi és Olaj közt vaciláltam. Persze, hogy a szart választottam. Kalve ma földöntúlit játszott ( 32 pont) LOL, ha nincs ez a teljesítmény ma akkor 20 al kapunk ki.  :crazy:

Idézetet írta: andriska24 Dátum december 11, 2012, 07:18:11
Bet365 legalább egy mailt küldhetne, hogy "hé hülye gyerek ne akarj élőzni mert fél óra múlva karbantartás" vagy valami. Menjenek a picsába.
Szia, ki volt írva a főoldal tetejére, hogy karbantartás lesz... :)