BetClic - VIP Program

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 22, 2015, 09:54:46, SPF Ajánlatok
BetClic - VIP Program!

A VIP-játékosok számos előnyben részesülnek a BetClic-en!
A BetClic oldalán a VIP Program keretein belül nagy jutalmakat kapnak a hűséges ügyfelek. A BetClic VIP Club tagjai a professzionális szolgáltatás mellett különleges kiváltságokban részesülnek, bónuszokra, meccsjegyekre és belépőkre való jogosultságot szereznek, valamint részt vehetnek meghívásos promócióinkban és utazásainkon is!

Személyre szabott ajánlattal várják azokat a játékosokat is, akik csak most kezdenek el játszani a BetClic oldalán, de egy másik online szerencsejáték oldalon már VIP státuszt értek el.
Ha nincs még számlád, nyiss egyet ITT és használd ki a BetClic 11.000 HUF kockázatmentes fogadását!

Hogyan lehetsz VIP tag?
Mialatt kedvenceidre fogadsz, a Betclic izgalmas nyerőgépein játszol vagy rulettezel. könnyedén VIP ügyféllé válhatsz. Amint eléred a VIP státuszt, kapcsolatba lépnek veled! Nézd meg, hogy milyen kiváltságokban részesülhet mint VIP játékos:

1. Nagy összegű Belépési-, és Feltöltési-bónuszok, valamint Készpénzes bónuszok!
VIP játékosként gyakran kaphatsz bónuszokat. Minél többet játszol, annál több bónuszt kapsz!

2. Meghívások exkluzív eseményekre!
A legtöbbet játszó lojális ügyfeleik jutalomként exkluzív VIP eseményeken vehetnek részt. Álomutazásokra kaphatsz meghívást: tengerparti nyaraláson lazíthatsz, nagyvárosokat fedezhetsz fel, vagy pedig ott lehetsz kedvenceid következő mérkőzésén, és a pálya mellől szoríthatsz a győzelemért!

3. Saját VIP Account Manager!
VIP Account Managere speciális figyelmet fordít rád, és telefonon, vagy e-mailen keresztül is bármikor fel tudod venni vele a kapcsolatot ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged!

4. Gyors kifizetések!
Kifizetési kérelmed az elsők között dolgozzák fel, és gyorsan hozzájuthatsz nyereményedhez!

5. Születésnapi és évfordulós meglepetések!
Születésnapodon meglepetéssel kedveskednek hogy még különlegesebb legyen a napod. Azt a napot is megünnepelik amikor létrehoztad a számlád a Betclic-en, és bónuszt kapsz az évfordulódon!

Regisztrálj a BetClic-re IDE kattintva és légy VIP tag!