La Vuelta 2022 - 21. Szakasz (Las Rozas > Madrid. Paisaje de la Luz)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


La Vuelta 2022 - szeptember 11. - 21. Szakasz (Las Rozas > Madrid. Paisaje de la Luz)

Van egy tipped erre a Vuelta szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (1.500 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.


tipp: F. Wright 1-3. helyen végez
odds: 10.00
iroda: unibet

Elég jó formában van, több jó helyezést is elért már ezen a Vueltán, nyerni nem fog holnap sem szerintem mert ez egy sík szakasz, amikor emelkedik a vége az neki jobban fekszik ( bár 1.7 % az utolsó 1 km, de hát az kevés nagyon ),
azért tegnapelőtt nagyon jól ment, igaz két nagyobb emelkedő is volt a programban akkor ami már előzőleg megrostálta a mezőnyt így több klasszikus sprinterrel nem kellett számolnia, de akárhogy is, így verseny vége felé már az is számít hogy ki milyen erőben van a nagy hegyek után és ő elég jóban szerintem. Nagy meglepi lenne persze a dobogója, de nem kizárt.

Merlier nyeri a szakaszt
3.75
Unibet

Ha jól hallottam a mai közvetítésben, ez lesz az első háromhetese amit egészében teljesít. Biztos szeretne szakaszgyőztesként búcsúzni, hiszen eddig nagyon keserű lehet neki a pirula. A szakasz elején megy majd a pezsgőzés, de Madridba beérve már megkezdődik  az ádáz harc a sprinter-vonatok(már ami maradt belőlük) között. Pedersennek megvan a zöld, akár le is győzhető a 21.szakaszon. Remélem ezt Merlier fogja megvalósítani.

Tipp: João Almeida (1-3) helyen végez.
Odds: 126.00
Iroda: Unibet
Indoklás:

João Almeida egy kiváló fiatal versenyző és összetettben ötödik helyen áll ami igen kiváló eredmény. Nagyon szoros a mezőny az összetett (5-6-7) versenyző között és amennyiben João Almeida bejön az első három hely egyikére akkor megőrzi az összetett helyezését ami egy (24 éves) versenyző számára kiváló helyezés lesz. Nem fogja elengedni és ott lesz a dobogón.




Tipp: Mike Teunissen nyeri a szakaszt

Odds: 21,00

Iroda: unibet

Indoklás: Mióta Roglic-ot elvesztette a Jumbo próbált mnindig rámenni a szakaszra, hogy legyenek egyéni sikereik, ha már az összetett elúszott. Valami olyasmi trükkre számítok, mint a Tour-on Laporte szakaszgyőzelménél és Teunissen képes is megoldani ezt nekik. Bőven túlárazott szerintem 21-es oddsal, de persze úgyis a favoritokat rakja mindenki, ezért alacsonyan kell tartani az ő oddsaikat, és ez feljebb tolja az outsiderek szorzóját.

Kerékpár, Vuelta A España, 21. szakaszok, 2022. 09. 11., 17:25

Tipp: McLay,  Daniel az 1-3. helyen végez

Odds: 4,50
Iroda: Unibet

Tipp:   Pascal Ackermann nyeri a szakaszt
Odds:   6.50
Iroda:  Unibet