csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 118 vendég van a témában


#2910 november 07, 2012, 22:35:29, csabax
FC Bayern München - OSC Lille Tipp: FC Bayern München 1.17  :great:
Juventus - FC Nordsjælland Tipp: Juventus 1.13  :great:

Szorzó: 1.32

#2911 november 07, 2012, 22:34:40, csabax
Chelsea - Sahtar Doneck

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.70
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


Egy sérült nem akadályozhatja meg a csapatokat abban, hogy nagyon élvezetes meccsen szórakoztassák a nagyérdeműt. Csak Lampard fog hiányozni, ám akkor sem biztos, hogy kezdőként lépne pályára, ha egészséges lenne. A londoniak védelméből David Luiz és Cole is kisebb sérüléssel bajlódik, de nekem egyáltalán nem okoz majd meglepetést, ha mindketten az első perctől ott lesznek a pályán. A hírek szerint Mata sincs teljesen rendben, de esetében sem néznék furcsán, ha a kezdőcsapatban látnám viszont. A vendégeknél elvileg mindenki játékra kész állapotban van (nem baj, majd ők is bejelentenek néhány maródit). Az ukránok veretlenül állnak az E-csoport élén, két győzelem, egy döntetlen, 5-2-es gólarány és 7 pont a mérlegük. Otthonukban mindkét mérkőzésüket megnyerték és játszottak egy döntetlent a Torinóban. A BL címvédője donyecki vereségének köszönhetően csoportmásodik és minden bizonnyal vissza akar vágni az ukránoknak. A hazai csapat szurkolói örülhetnek, a játékostársak feleségei és/vagy barátnői pedig búslakodhatnak: Terry játszani fog. Nem nézne ki rosszul egy ilyen Chelsea kezdőcsapat: Cech, Cole, Terry, Luiz, Ivanovic, Mikel, Ramires, Hazard, Oscar, Mata, Torres. Ez összeállítás összejöhet, hiszen nem tűnik rossz felállásnak, ráadásul az angliai gárda számára fontos a győzelem. Az ukrán csapat jó helyzetben van és egyáltalán nem kell nyomás alatt játszania Londonban. Pontot szerzett Torinóban, legyőzte a Chelseat, hét pontja van, játszik még a BL-újonc Nordsjaellanddal és minden bizonnyal tavasszal is érdekelt lesz a BL-ben. Nem tűnik rossz választásnak egy Pjatov, Rat, Rakickij, Kucher, Srna, Hübschman, Fernandinho, Willian, Mkhitaryan, Teixeira, Adriano összeállítású ukrán kezdőcsapat és az sem elképzelhetetlen, hogy Londonban gólt szerez a Sahtar. Kecsegtető opciónak vélem a mindkét csapat gólt szerez fogadást, de mivel abban bízom, hogy nem csak egy-egy gólt, hanem többet is szereznek majd a csapatok, az over 3,5 gól mellett döntöttem.

UPDATE: Köszi, Pjatov!  :)

#2912 november 07, 2012, 22:34:08, csabax
FC Bayern München - OSC Lille

Tipp: Bayern hendikep -1
Odds: 1.58
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


Mario Gomez továbbra is, Arjen Robben pedig ismét sérült, de rajtuk kívül Badstuber sem játszhat a bajoroknál. A vendégeknél hosszabb a lista: Mendes, Debuchy, Basa, Gueye, Soumaoro és Mavuba fog hiányozni. Nem kell túlragozni a dolgokat: a bajoroknak győzniük kell. Schluss, punktum. Az F-csoportban három 6 pontos (BATE, Bayern, Valencia) és egy 0 pontos (Lille) csapat van. Három csapat küzd a továbbjutást jelentő két helyért és elképzelhetőnek tartom, hogy az előző BL-döntős jövő tavaszi BL-szereplésben gondolkodik. A Bayern sorsa saját kezében van, hiszen még két hazai mérkőzése (Lille, BATE) és egy idegenbeli találkozója (Valencia) van hátra. Mindkét hazai mérkőzést meg kell nyerni. A Lille ellen a bajorok valószínűleg a Hamburg elleni kezdőcsapatot fogják szerepeltetni (Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Schweinsteiger, Gustavo, Ribéry, Kroos, Müller, Mandzukic), talán a győztes csapaton ne változtass elv miatt is. A vendégekből kinézek egy Landreau, Beria, Chedjou, Rozehnal, Sidibe, Balmont, Pedretti, Payet, Martin, Kalou, Roux kezdőt. És természetesen egy újabb vereséget. A bajorok szekere nagyon megy mostanában, győzelmet győzelemre halmoznak és - leszámítva a BATE és a Leverkusen elleni vereségeket - semmi jel nem utal arra, hogy lassítani óhajtanak az iramon. Újabban a Bayern legalább két gólt (de inkább többet) szerez meccsenként, a Lille pedig nem a jó védelméről híres. Ráadásul a francia csapat sérülések miatt messze nem a legjobb összeállításában lép majd pályára. Úgy vélem, hogy a hazai gárda számára nem lesz nagy erőfeszítés a hendikepes győzelem. Tipp: 3-0, 4-0, rosszabb esetben pedig 2-0 a Bayern javára.

#2913 november 07, 2012, 22:34:55, csabax
Braga - Manchester United

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.58
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Kagawa sérült, így az is elképzelhető, hogy a MU a Rooney, van Persie, Hernandez trióval kezdi el rohamozni a portugálok kapuját. Hazai oldalon nincs sérült vagy eltiltott játékos, míg a másikon a japán karmester mellett Vidics, Welbeck és Phil Jones szolgálataira sem számíthat a manchesteriek skót mestere. A hiányzók mellett Smallingról is olyan híreket lehet olvasni, miszerint az ő játéka is apróbb sérülés miatt bizonytalan. Legalábbis egyelőre az. A H-csoport 3. helyezettje fogadja az éllovast. Az angol csapat nagyon jó helyzetben van: mindhárom BL-meccsét megnyerte, 6-3-as a gólkülönbsége és 9 pontja van. A továbbjutás küszöbén áll, s a hátralévő három csoportmeccsen már nem kell különösebben megerőltetnie magát. Összpontosíthat tehát a bajnokságra. A Braga nehéz helyzetben van, mert a kolozsváriak elleni hazai veresége miatt egyelőre távolinak tűnik a továbbjutást jelentő 2. hely. Az előző fordulóban hiába vezetett két góllal Manchesterben, végül 3-2-re kikapott. Ezúttal hazai pályán esik neki MU-nak. Mivel számára nagyon fontos ez a mérkőzés, minden bizonnyal motiváltabb lesz ellenfelénél. Az angoloknál pihenőre gyanakszok és nem elképzelhetetlen például Büttner vagy Fletcher - esetleg mindkettejük - szerepeltetése. Arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez, mert a hazaiak szerzett gól nélkül nem fognak győzni, márpedig számukra fontos a három pont, míg a túloldalon több olyan játékos is van, aki félgőzzel játszva is gólt szerezhet.

#2914 november 08, 2012, 22:29:51, csabax
Hannover - Helsingborgs IF

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.29
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Az Európa Liga L-csoportjának első helyezett csapata otthonában játszik az utolsó ellen. A hazai győzelemmel a Hannover továbbjutónak tudhatja majd magát. Érdemes tehát nyernie. Nagy fegyvertett lesz a Hannovertől, ha első helyezettként kerül be a kiesés szakaszba. Ismét fel lehet majd hívni a figyelmet arra, hogy nemzetközi szinten nem csak Bayernből és Dortmundból áll a német foci. Három forduló után a hazai gárda veretlen csoportjában, kétszer nyert, egyszer pedig döntetlent játszott. Legutóbbi hét EL meccséből egyet sem veszített el: hatot megnyert, egyszer ikszelt. Ezeken a találkozókon mindig szerzett két gólt, de voltak olyan mérkőzések, ahol 5 gólnál állt meg a német csapat. Mivel a bajnokságban is többgólos mérkőzések jellemzik Husztiékat, lehet reménykedni abban, hogy folytatják az idény elején megkezdett gólgazdag sorozatot. A hannoveriek a 6. helyen állnak a Bundesligában, ottani meccseiken 3,6 gólt láthatnak a nézők. A svédek még nem nyertek az idei EL-ben: két otthoni mérkőzésükön 2-2-es döntetlent játszottak a holland Twente együttesével és 2-1-re kikaptak a Hannovertől, míg idegenben 1-0-ás vereséget szenvedtek a Levante otthonában. A svéd bajnokságban a 6. helyen végeztek és harminc meccsükön átlagban 2,8 gól esett. Ők sem mennek szomszédba a gólokért. Én is sok gólt várok ezen a mérkőzésen, így tehát gólokra fogadok. Reményeim szerint Haggui, Sakai, Schmiedebach, Abdellaoue, Diouf, Schlaudraff vagy Ya Konan közül hárman-négyen gólt szereznek majd (természetesen zömében Huszti gólpasszaiból), az pedig hab lesz a tortán, ha a svédek brazilja, Alvaro Santos is gólt szerez.

#2915 november 08, 2012, 22:39:56, csabax
Tottenham - NK Maribor

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.63
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Tudom, hogy az angol csapatok nem igazán erőltetik meg magukat a második számú európai kupasorozatban. A korai kiesést elnézik nekik, ám az angol focira nézve eléggé ciki, ha egy jónak elkönyvelt képviselője nyeretlenül zárja a nemzetközi megmérettetést. A Tottenham esetében pedig az a helyzet, hogy a csapat eddig három mérkőzést játszott a sorozatban, de nyerni még nem bírt. Igaz, hogy vereséget sem szenvedett (három döntetlenje van), de egy angol csapattól ez kevés. Olyan angol csapattól, melynek hallatán sokszor BL-szereplést szoktak említeni, különösen gázos a lesajnált kistestvér kupasorozatból győzelem nélkül kizúgni. Az még kimagyarázható, hogy a Maribor véletlenül végzett az angol csapat előtt, de az már kevésbé, hogy győzelem nélkül zár a Tottenham. Egy szó, mint száz: hazai győzelmet várok. Valamint azt, hogy a mérkőzés elején a szlovénok szereznek egy gólt. Néhány keveset játszó Spurs-játékos számára jó esélynek számíthat ez a meccs. Friedel helyett Lloris védhet, míg középen Sigurdsson, elöl pedig a visszatérő Adebayor gyűjtheti a kilométereket. Főleg annak tudatában játszhatnak a tartalékok, hogy Dembélé, Assou-Ekotto, Kaboul, Parker és Livermore sem állhat Villas Boas edző rendelkezésére. A vendégcsapatból csak Rep fog hiányozni. A szlovének meccshez való hozzáállása nyilván defenzív lesz, s nekem nem okozna meglepetést, ha végig 9-10 emberrel védekeznének. Hazai győzelmet várok, de a fogadott over 3,5 gólnak nagyon jót tenne, ha a vendégek a mérkőzés elején találnának egy gólt és ezzel alaposan felpaprikáznák a házigazdákat. Szlovén gól nélkül abban kell majd reménykednem, hogy az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutott hazai játékosok jó bizonyítási lehetőséget látnak az összecsapásban.

#2916 november 08, 2012, 22:17:12, csabax
Athletic Bilbao - Lyon

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.80
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, tavaly, egy látványosan és stílusosan focizó baszk csapat. Ebben az idényben már csak emlék az előzőben nyújtott szép játék. Ma este az Európa Liga I-csoportjában veretlenül és döntetlen nélkül listavezető Lyon látogat a San Mamés stadionba. A franciák három győzelme 8-5-ös gólaránnyal párosul és 9 szerzett ponttal a csoportkör felénél már a továbbjutás küszöbén állnak. A házigazdák nyeretlenek eddig, van egy hazai pályán elért döntetlenjük az izraeli Shmona ellen, valamint kikaptak Prágában és Lyonban. Az előző EL-kiírásban döntőt játszottak a baszkok, most pedig ott tartanak, hogy a továbbjutási esélyeiket jobbára csak egy győzelem tudja életben tartani. Ekiza és Inigo Perez hiányozhat majd a hazai csapatból, Grenier pedig a vendégekéből, de ezeket a hiányzásokat csak akkor lesz érdemes komolyan venni, ha már lefújták a mérkőzést és az említett játékosok nem léptek pályára. Manapság nagy divat a dezinformáció. Amúgy a Bilbao a legjobb csapatával veheti fel a harcot a franciákkal. Nálam ezen annyi lenne a változás, hogy Aduriz helyett Llorente játszana, ám mivel nem ért véget a világbajnok csatár körüli hercehurca, ezen a meccsen is valószínűleg nem Llorente, hanem Aduriz fog kezdeni. Vagyis ilyen összeállításban kezdhet a Bilbao: Iraizoz - Aurtenetxe, Gurpegi, Amorebieta, Iraola, Marcos, Iturraspe, Muniain, Ander Herrera, Susaeta, Aduriz. Nagyon remélem, hogy a hazaiak egyik gólját a zsebcsatár (vagy inkább szélső) Muniain fogja szerezni. A franciáknál eléggé valószínű, hogy megint Lacazette, Gourcuff és Lopez fog játszani Gomis mögött és a Bastia elleni meccsen kiállított Lovren is szerephez jut majd. Mindkét csapat többgólos meccseket játszik mostanában, s ez az EL-re hatványozottan igaz: a hazaiknál például a legutóbbi több mint egy tucat EL-mérkőzésen volt legalább három gólt, de gyakran több is. A Lyon 4-3-ra nyert Izraelben, de a Prága és a Bilbao elleni meccsén is volt három gól, legutóbb pedig francia bajnokin 5-2-re verte a Bastia együttesét. Legalább négy gólt várok a Bilbao-Lyon mérkőzésen. Talán nyernek egy góllal a hazaiak (3-2 vagy 4-3), de azt sem bánom, ha döntetlen (2-2, 3-3) lesz a végeredmény vagy ha a vendégek távoznak a három ponttal.

#2917 november 08, 2012, 22:55:51, csabax
Twente - Levante

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.80
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Nem lesz jó ma este spanyolnak lenni Enschedében. Na jó, pontosabban: nem lesz jó a spanyol Levante játékosának lenni. Landzaat beadásából Castaignos szerzett gólt! - fogja éterbe kiáltani a holland szpíker egyszer, de talán kétszer is. Jó esetben ilyesminek is fog örömködni: Braafheid lövése után Chadli lőtte hálóba a labdát. Undzovájter. A Twente egy vereséggel és egy döntetlennel, valamint 9 győzelemmel első a holland bajnokságban. Nem semmi bravúrt jelent, hogy a kitűnőformában lévő PSV Eindhovent is maga mögé bírja utasítani. Kész életveszély ez a Twente, s a PSV mellett jelenleg egyértelműen a legszebben és legeredményesebben focizó holland csapat. A hazai gárda legutóbbi öt bajnokijából hármat megnyert, egyet döntetlenre zárt és az Ajax otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget. A hollandok sokgólos meccseket szoktak játszani az Európa Ligában, legutóbbi öt találkozójukon csak az előző, Levante elleni mérkőzés végződött három góllal. A többi összecsapáson négy vagy öt gól volt. Ma este van miért visszavágni, hiszen az előző fordulóban a Levante 3-0-ra legyőzte a Twentét. A Levante 6 ponttal második, a Twente pedig nyeretlenül és 2 ponttal harmadik az Európa Liga L csoportjában. Ha a hollandok továbbjutni akarnak, akkor nyerniük kell a rivális ellen. A vendégcsapatról elmondható, hogy nincs rossz formában: ugyan a 6. helyen áll a spanyol bajnokságban, de negatív gólaránya arról árulkodik, hogy a csapat védelme nem nevezhető hatékonynak. A vendégek részéről elsősorban Martins és Barkero okozhat gondot a hazaiaknak. A túloldalon Castaignos, Chadli, Cabral és Brama szerepel a gólszerzői kívánságlistámon. Úgy vélem, hogy a hollandok visszaadják a kölcsönt és 3-1-re vagy 4-1-re legyőzik a Levante együttesét.

Érdemes volt ide "betérni", és elhozni néhány tippet!
Köszönöm, és gratulálok!

Idézetet írta: csabax Dátum november 08, 2012, 17:43:34
Hannover - Helsingborgs IF

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.29


Idézetet írta: csabax Dátum november 08, 2012, 17:44:04
Tottenham - NK Maribor

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.63


Idézetet írta: csabax Dátum november 08, 2012, 17:44:34
Athletic Bilbao - Lyon

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.80


A Hotspurs-nél nem hittem a 4 gólban, de a háromra azért kisebb szívfájdalommal rámentem. A másik kettőt így hagytam, meg a Twente-re is elnyomtam egy 2,5 gól felettet, de igazából ennyit a bookie-m is megérdemel ;) :beerchug:

Idézetet írta: Jaaas Dátum november 08, 2012, 22:54:01
Érdemes volt ide "betérni", és elhozni néhány tippet!
Köszönöm, és gratulálok!

A Hotspurs-nél nem hittem a 4 gólban, de a háromra azért kisebb szívfájdalommal rámentem. A másik kettőt így hagytam, meg a Twente-re is elnyomtam egy 2,5 gól felettet, de igazából ennyit a bookie-m is megérdemel ;) :beerchug:

Köszi. A Twente nagyon gyengén muzsikált. Nem ezt vártam tőlük.

#2920 november 08, 2012, 23:25:50, csabax
Ma egyáltalán nem voltak velem a hollandok: 15.79 volt a szorzója annak a szelvényemnek, mely egyetlen gól miatt nem nyert. A szelvényt nem volt időm feltenni ide, mert a Twente-Levante mérkőzésre gyűjtöttem infókat és írtam előzetest. Utólag mondhatom, hogy kár volt erőlködni, mert ez volt a másik holland érdekeltségű rossz tippem ma. A 15.79-es szorzóval rendelkező szelvényt most megörökítem a naplómban. Hülye hollandok!  >:(

#2921 november 09, 2012, 19:53:08, csabax
FC Erzgebirge Aue - Eintracht Braunschweig Az 1-es csapat nyer 0-ra? Tipp: nem 1.12  :great:
1. FC Köln - MSV Duisburg A 2-es csapat nyer 0-ra? Tipp: nem 1.06  :great:
SV Sandhausen - Hertha BSC Az 1-es csapat nyer 0-ra? Tipp: nem 1.04  :great:

Szorzó: 1.23

#2922 november 09, 2012, 19:51:56, csabax
SCR Altach - First Vienna FC Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:
SC Austria Lustenau - FC Blau-Weiss Linz Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.12  :great:

Szorzó: 1.28

#2923 november 09, 2012, 20:34:16, csabax
Le Havre - Clermont Foot A 2-es csapat nyer 0-ra? Tipp: nem 1.08  :great:
FC Istres - Le Mans FC Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.30  :noway:

Szorzó: 1.40

#2924 november 09, 2012, 21:55:06, csabax
SCR Altach - First Vienna FC Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 2,5 1.45  :great:
Cambuur - AGOVV Apeldoorn Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 2,5 1.35  :noway:
MVV Maastricht - FC Den Bosch Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 2,5 1.55  :great:

Szorzó: 3.03