csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 94 vendég van a témában


#10485 augusztus 21, 2015, 21:13:19, csabax
ÉLŐ 0-1-nél (közvetlenül azelőtt, hogy egyenlített a hazai csapat):

ASA Marosvásárhely - FC Voluntari 1  :great:

#10486 augusztus 21, 2015, 21:55:25, csabax
Talán:

ASA Marosvásárhely - FC Voluntari 1  :great:
Radnicki Nis - FK Radnik Surdulica 1  :noway:

Nyereményszorzó 2,67


2-1
1-1

#10487 augusztus 22, 2015, 11:12:04, csabax
Hingis/Mirza - McHale/Vandeweghe 1  :great:
Bryan/Bryan - Nestor/Roger-Vasselin 1  :noway:

Nyereményszorzó 1,54


2-0
0-2

Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 21, 2015, 17:37:48
Hingis/Mirza - McHale/Vandeweghe 1  :great:
Novak Djokovic - Stan Wawrinka 1  :great:

Nyereményszorzó 1,50

2-0
2-0


Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 21, 2015, 17:40:55
ÉLŐ 0-1-nél (közvetlenül azelőtt, hogy egyenlített a hazai csapat):

ASA Marosvásárhely - FC Voluntari 1  :great:
2-1

#10491 augusztus 22, 2015, 15:38:01, csabax
Manchester United - Newcastle

Tipp: Manchester United -1 gól hendikep  :noway:
Odds: 2.05
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Rojo továbbra sem bevethető, David de Gea kapus pedig már régebben felmászott a ,,pofonfára" és ahelyett, hogy csendben maradt volna, jól megrázta és keresett magának egy ,,szopóágat", így minden bizonnyal ezen a mérkőzésen sem fog játszani. Továbbá Fellaini eltiltását tölti, de Phil Jones és Lindegaard játékára sem számíthat a hazaiak holland edzője. A vendégeknél is van egy raklapra való hiányzó: Janmaat eltiltását tölti, de Riviere, Marveaux, Curtis Good és Steven Taylor sem fog játszani. És valószínűleg Moussa Sissoko és Siem de Jong sem.

Steve McClaren manager 2 forduló után is nyeretlen csapata nincs jónak nevezhető helyzetben, hiszen a sok hiányzó mellett még azzal is kell számolnia, hogy a hazai gárda nagyon jó formában van. Erről tanúskodik a két győzelem az első két fordulóban (egyiken sem kapott gólt a MU), s a belga Club Brugge elleni magabiztos BL-selejtezős siker is (3-1). Ezen a meccsen sem tudta bevenni az ellenfél a manchesteri gárda kapuját, csak öngól révén lett találatuk a belgáknak.

Mindenképpen érdemes megemlítenem Schneiderlin eddigi teljesítményét. Szerintem ő az idei nyár egyik legnagyobb igazolása, s csak azért "siklottak" el sokan felette, mert - egyelőre - még nem annyira agyonsztárolt focista, mint némelyik kollégája. Úgy gondolom, hogy most már végre az ő klasszisához megfelelő csapatba került, ahol végre azt fogja tudni nyújtani, amire képes. Az eddigi bajnokikon és a BL-meccsen is kiemelkedően teljesített, s nem látom semmi akadályát annak, hogy ez akár csak ficarknyit is változna a Newcastle elleni bajnokin.

Depay kirobbanó formában van, s alaposan feladta a leckét a több mérkőzés óta gólképtelen Wayne Rooney-nak. Abban reménykedek, hogy Rooney ezúttal már be fog találni a kapuba, talán nem is egyszer, s valószínűsítem, hogy Depay is folytatni fogja nagyszerű sorozatát. Ha tényleg Rooney-Depay gólpárbajjá fajul a mérkőzés, természetesen a Newcastle kárára, akkor szomorú 90 percet jósolok a McClaren-csapatnak. Legalább két Rooney-gólt és 1-2 Depay-találatot várok. Abban már nem vagyok biztos, hogy a vendégcsapat is fog tudni gólt szerezni. Jó esetben egyet talán igen, de nagyon sanszos, hogy egyet sem.

Tipp: Manchester United -1 gól hendikep.

0-0


#10493 augusztus 22, 2015, 18:09:20, csabax
FC Köln - Wolfsburg

Tipp: mindkét csapat szerez gólt  :great:
Odds: 1.66
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Nagyon valószínű, hogy a focisták közül Maroh, Mavraj és Osako, illetve Schürrle, Benaglio, Felipe Lopes, Perisic és Caligiuri (utóbbi kettő még felépülhet meccskezdésig) a pályán kívülről fogják nézni a mérkőzést. A hazaiaknál talán leginkább a gólvágó japán Osako hiányzása okoz majd gondot, míg a vendégeknél az a tippem, hogy a kapus Benaglio nélkülözése jelenthet némi problémát. Az a helyzet, hogy Dieter Hecking edző nem számíthat Diego Benaglio játékára, s a sérült svájci kapus helyett a belga Koen Casteels fog állni a gólvonalon. Azzal számolok, hogy ez amolyan "fél gólt" jelent a hazaiak számára, s egy kis szerencsével akár egész gól is lehet majd ebből a félből. Főleg akkor, ha Modeste sem lesz tutyimutyi.

Természetesen esélyesebbnek tartom a győzelemre a vendégcsapatot, s azzal számolok, hogy a Dost-Kruse kettős közül valamelyik játékos betalál (de akár mindkettő is). Egyszer talán majd a Kevin De Bruyne-féle átigazolási történet is véget fog érni, s akkor ismét a focira koncentrálhat a belga játékos. Nyilván egy-két góllal jelezhetné, hogy megéri azt a halom pénzt, amit remélnek érte a Farkasok vezetői.

Nem számítok fordulatos mérkőzésre, annál inkább szoros játékra, amolyan 1-1-re vagy 1-2-re. Vendéggyőzelem van kilátásban, de nagyon remélem, hogy a hazaiak lesznek annyira merészek, hogy legalább egy gólt szerezzenek.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

#10494 augusztus 22, 2015, 15:37:28, csabax
Man Utd - Newcastle, Wayne Rooney bármikor gólt szerez  :noway:

Ezúttal is impotens volt az agyonsztárolt úrfi.  >:(

#10495 augusztus 22, 2015, 18:35:37, csabax
Leicester - Tottenham, mindkét csapat szerez gólt  :great:

#10496 augusztus 22, 2015, 18:08:52, csabax
West Ham - Bournemouth

Tipp: West Ham United  :noway:
Odds: 2.37
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Slaven Bilic, a hazaiak managere kissé nagy ívben "tojt" a nemzetközi kupaszereplésre, s ennek következményeként viszonylag gyorsan sikerült megszabadulnia a feleslegesnek tartott nyűgtől, így a kiesés után most már csak a bajnokságra koncentrálhat. (Ugyan némileg ide tartozik a dolog, de mivel inkább a nemzetközi kupaszerepléshez és nem ehhez az angol bajnokihoz, csak annyit fúzök hozzá, hogy az UEFA vezetőinek már nagyon ideje lenne valamit lépniük, hogy ne fulladjon bohózatba a ,,pénzesebb nyugati focicsapatok vs. nemzetközi kupaszereplés" című kabaré.)

Nem csak Enner Valencia, Andy Carroll, Zarate, O'Brien és Oxford, hanem a kapus Adrian is hiányozni fog a hazai együttesből. Leginkább talán az utóbbi jelent majd nagy hiányt, és elsősorban nem azért, mert felelőtlen volt (az előző bajnoki utolsó perceiben előrerohant fejelni, de nagy igyekezetében letalpalta az ellenfél egyik játékosát), hanem azért, mert így az ír cserekapus, Darren Randolph lesz kénytelen védeni helyette. Ő pedig nemrég érkezett a másodosztályból, a Birmingham City együttesétől, s nem biztos, hogy volt ideje alaposan megismerkedni az új munkahelyével és a csapattársaival.

Atsu, Arter és MacDonald nélkül lesznek kénytelenek pályára lépni az újonc vendégek. Nem rossz csapat a Bournemouth, s úgy vélem, hogy csak azért nincs még pontja az I. osztályban, mert szerencsétlen volt az előző két mérkőzésen. Ebben a mostaniban is simán benne van a döntetlen lehetősége, s nagyon figyelmesnek kell lennie a hazai csapatnak, ha el akarja kerülni az újabb blamát. Szerintem mindössze csak annyi hátránya van a lelkes újonccsapatnak, hogy már van egy hazai buktája a WHU-nak, s a második otthoni meccsen már győzelmet akar ünnepelni a saját közönsége előtt. Szoros meccsre számítok, s abban bízok, hogy egy góllal többet fog szerezni ellenfelénél a hazai gárda (1-0, 2-1, stb.).

Tipp: West Ham United.

3-4

#10497 augusztus 22, 2015, 20:29:37, csabax
Verona - AS Roma

Tipp: 2,5 gól felett  :noway:
Odds: 1.85
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Nem hiányzik senki a hazai csapatból, míg a fővárosiak Strootman, Iturbe és Rüdiger nélkül lesznek kénytelenek játszani. Gyorsan meg is jegyzem, hogy biztos nyomós érv van arra, hogy Strootman továbbra sincs még az angol Manchester Unitednél. Ebben - legalábbis szinte biztosra veszem - a sérülékenysége játszik a leginkább közre (jelenleg is sérült a holland játékmester), s ez akadályozza meg Van Gaal managert abban, hogy leigazolhassa az egyik legkedvencebb játékosát.

Ugyan nincs hiányzó a hazaiaknál, de azért még jóindulattal is csak közepes szintűnek tudom tartani a keretet. Valószínűleg ezen a meccsen is az egykor szebb napokat látott, de már 38 éves Luca Toni lesz a veronai gárda középcsatára. Ezzel szemben nem csak alapból is lényegesen jobb a fővárosiak kerete, hanem még meg is sikerült megerősíteni néhány neves játékossal. Most sem okozhat bajt Strootman és Iturbe hiánya, hiszen valószínűleg Pjanic, Daniele de Rossi és Nainggolan fogja alkotni a középpályás sort, míg várhatóan Salah, Dzeko és Gervinho lesznek a csatárok.

Abszolút semmi bajom nincs a hazai gárdával, de semmi esélyt nem adok neki a győzelemre vagy akár a döntetlenre sem. Azon tény miatt, hogy ebben az idényben (is) az olasz bajnoki címért fog hajtani a Giallorossi, arra merészelek kilyukadni, hogy a rómaiak nem kezdhetik döcögősen a bajnokságot. Talán jobb lenne sima vendéggyőzelemre fogadnom, de inkább mégis a gólok felé fordulok. Benne van a pakliban, hogy szerez egy gól a hazai együttes, s ha ez összejön, akkor nagyon valószínűnek tartom, hogy nem fog megállni az 1 szerzett gólnál a római csapat.

Tipp: 2,5 gól felett.

1-1

#10498 augusztus 22, 2015, 23:20:21, csabax
Besiktas - Trabzonspor

Tipp: Besiktas  :noway:
Odds: 1.65
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Általában izgalmasak és fordulatosak szoktak lenni a két csapat egymás közötti mérkőzései, s ezúttal sem számítok másra. Mivel még csak egy forduló telt el a török bajnokságból, nyilván semmi jelentősége nincs annak, ha megjegyzem, hogy két veretlen együttes fog pályára lépni a pontokért. Annak már inkább van, hogy az isztambuli Fekete Sasok előző fordulóbeli 5-2-es idegenbeli győzelme alkalmával a csatár Tosun három gólt szerzett. Nyilvánvaló, hogy nincs rossz formában a csávó, így valószínűleg nem tévedek nagyot, ha azt valószínűsítem, hogy ha játszani fog az egykori Bayern-gólzsák, a Fiorentinától igazolt Mario Gomez, akkor nem az előző bajnokin mesterhármest szerző Cenk Tosun helyett léphet majd pályára.

Nyilván az sem jelent hátrányt a Besiktas számára, hogy a portugál Ricardo Quaresma is ott lesz a középpályások között, mint ahogyan az sem baj, hogy az egykori PSV-játékos Hutchinson is a sorait erősíti. A vendégeknél vannak bőven hiányzók: Bosingwa, Ekici, Erdogan, Yatabare, Demir és Nizam. Közülük egyértelműen az egykoron Chelsea-focista portugál Bosingwa a legnevesebb. Talán mindössze annyi a jó hír a vendégek számára, hogy ott lehet a csatársorban az általam ,,vívómesternek" nevezett egykori Benfica-gólzsák, a paraguayi Oscar Cardozo.

Szerintem a Trabzonspornak - nyitófordulóbeli 1-0-ás győzelme ellenére - még némi időre van szüksége ahhoz, hogy rendezze a sorokat, míg a Besiktas az előző fordulóbeli lehengerlő idegenbeli győzelmével is jelezte, hogy már most jó formában van. Abban bízok, hogy otthon fogja tartani a 3 pontot az isztambuli gárda. Simán győzni fog.

Tipp: Besiktas.


1-2

#10499 augusztus 29, 2015, 14:10:03, csabax
Talán ennek most nem sok értelme van, s egyelőre nem más, mint tipp az egyik kedvenc sportolóra. Ha viszont mégis nyerő lesz, akkor 15-szörös pénzt zsebelhetek be.  :)

Atlétikai vb, női magasugrás, végső győztes vagy dobogós: Blanka Vlasic  :noway: