söprű

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Heló mindenkinek!

Én nem vagyok egy nagy pókeres, egy időben nyomattam, de már nem annyira. Viszont a Pokerstrategyről meglepetésre befutott egy második 50 dolláros bónusz, ezt úgy gondoltam elbaszom és meghívlak benneteket is, hogy legyetek tanúi, hogyan.
A PartyPokeren fogok egy dolláros turbó SNG-kat nyomni egyszerre négy asztalon. Egymenetben egy órát játszom, ez alatt lemegy kábé 10 parti.

Elsőre háromnegyed óra alatt nyomtam le nyolcat, egy győzelem, három második és egy harmadik hely a mérleg.

Befektetés: $ 8.00
Nyeremény: $ 12.80
Profit:  $4.80
Bank:  $54.80

Két headsupot ott kellett hagynom, mert megzavartak, emiatt is lett csak háromnegyed óra az első szessön, az egyiken ráadásul még komoly csipelőnyöm is volt, de hát ez van, az ellenfelek biztos nem haragudtak érte...

Ha ennyire nem kell neked az az 50$ akkor bukd át nekem  ;)  :beerchug:

Idézetet írta: gigazo Dátum július 24, 2010, 19:28:31
Ha ennyire nem kell neked az az 50$ akkor bukd át nekem  ;)  :beerchug:

Majd ha már lesz 150, akkor térjünk vissza rá.    :ok:   

A napló az önfegyelem végett van, hajlamos vagyok rá, hogy magasabb szinten játsszam, mint szabadna, ezért gondoltam, hogyha más is látja, akkor nem szalad el velem a ló. Persze ettől még a lassú halál utolérhet ha nem vagyok elég jó erre a szintre, de ennél nincs kisebb...  :)

11 parti, egy első és egy második helyezés. A lapok se jöttek, rosszul is játszottam, szerencsém se volt. Remélem, ha a következő körben csak az egyik aspektus javul, akkor az megint pluszos zárást jelent majd...

Befektetés: $ 11.00
Nyeremény: $ 6.40
Profit:  $-4.60
Bank:  $50.20


Kalandoztam egyet a 3$ speeden, egy négyasztalost toltam. Az extra két perc szintenként adott egy kis plusz nyugalmat, lapok továbbra sem jöttek, én valamivel jobban játszottam, mint az előbb, szerencse so-so. Mondjuk 4 flipből egyet sem sikerült lehozni, kettő ebből kiesést jelentett. Az egyikért haragszom magamra, mert lett volna bőven zsetonom dobni és tudtam, hogy nagyjából flipbe megyek bele, mégis belementem.

Végülis egy második és egy harmadik hely jött össze, ami a 20%-os "aztaldíj" mellett (ami egyébként szerintem rablás) éppen nullszaldó...


Befektetés: $ 12.00
Nyeremény: $ 12.00
Profit:  $ 0.00
Bank:  $50.20

Hát , én egy szinten mozgok..:) Bukok nyerek...és így tovább:( Pedig már annyi stratégiát olvastam... mindig a river miatt kapok ki...-.-

Mi van Veled söprű??

Játszol mostanában?


Idézetet írta: frostling Dátum augusztus 25, 2010, 08:55:59
Mi van Veled söprű??

Játszol mostanában?



nem nagyon, partypoker ingyenpénzt  elkúrtam (belőlem hiányzik az önfegyelem), azóta PKR-en párcentes versenyek szigorú alapelv mentén, hogy sohasem fizetek be. A fentebb említett pot limiten viszonylag könnyen összeszedem a minimális 12 centet, hogy éles SNG-ket játsszam, aztán amíg tart addig játszom, utána kis pihi és jöhet megint a pot limit. Mint említettem nem vagyok jó játékos, megtanultam az alapokat, erre a szintre ez elég is... Most éppen kemény 60 cent a BR!   :great:

Az a baj azzal NEM jutsz túl messzire igazán.

1xer meg kéne próbálnod befizetni és akkor eldől mit is tudsz ÉLESben.

Ajánlom az EVERESTet, igaz a FRANCIAK kiestek sajna, de nincs az a sok barom AMCSI sem és vannak OLASZOK, SPANYOLOK és BRAZÍLOK, akiket okosan lehet jól leszedegetni.

Annyira már nem érdekel a póker. A jelenlegi helyzet nekem teljesen megfelel. Sok sikert a kopasztáshoz!

Az Everesten is vagyok egyébként, de vegyesek az érzelmeim a struktúrával kapcsolatban. Másfél óra egy normál SNG, nekem kicsit sok...

Most is játszol?

M. én is fent vagyok :D



th3PR0j3ct0r naplóját böngészve (tartalmas egy anyag, le a kalappal, nem akármilyen elhivatottság ez a téma iránt, kár hogy mostanában nem vezeted...) jutott eszembe a dolog, hogy az általa látogatott Carbon Poker terem is a Merge hálózat része, így ott is lehet a háromlépcsős SNG-val befizetés nélkül pénzt szerezni. Kipróbáltam már pár ilyet, rossz és jó tapasztalatokkal egyaránt. Annyit mindenképpen javaslok, hogy kerüljétek a sportsbooks.com nevű oldalt (az csábított oda, hogy úgy terveztem, hogy a pókeren nyert pénzből majd fogadni is fogok), ahol ahogy megnyertem befizetés nélkül az első dolláromat, másnap első dolguk volt, hogy 'biztonsági okokból' felfüggesztették a számlámat. Ennyit róluk tehát, sokkal jobb tapasztalatom volt a bonitas365-tel, ahol nem volt ilyen jellegű probléma, viszont az első dollár után sokszor órákig kellett ülni, hogy egy normál asztal megteljen.

A Carbon sokkal látogatottabb terem, mint az összes eddigi, tehát itt kívánok bankrollt építeni a semmiből, igyekszem majd naplózni is, hogy hogyan.

Aki nem tudná miről is van szó: játékpénzből lehet kupont vásárolni az első szintre, ahonnan az első három kap beülőt a második szintre. Itt az első kettő a harmadik szintre jut, a harmadik nyer egy új beülőt a második szintre.

Aki megnyer egy Step3 versenyt, annak 1$ üti a markát, a második helyezett újra próbálkozhat ezen a szinten, a harmadik egy szinttel lejjebb.

Napi 10 Step1 kupon vásárolható, négy asztalon vidáman játszható, eddig kétszer futottam neki, nyolcból hatszor tovább is léptem. A második szinten eddig kettőből kettő a mérleg, az egyik Step3-as kuponomat már el is játszottam (K9o-tal megadta a csávó az 5 BB-s emelésemet (nálam AKs volt), majd K93-as flopon buktam az all-in párbajt, nem lelkiztem rajta különösebben. Szóval most van egy csomó Step2-es és egy Step3-as kuponom, ha összejött a dollár, jelentkezem újra!

Na, egy időre befejeztem a bohóckodást a Merge-ben. Nem vagyok az a fajta aki a kibúvókat keresi, nyilván sok hibát elkövetek játék közben, de ennyi bad beatet, mint itt, nem egyszerű elviselni. Vagy húsz százalékkal eltérnek az esélyszámok attól, amit az ember megtanult. És ezt a rutinos rókák ki is használják kőkeményen, simán tolják az ostoba underdog lapjaikat, mert úgyis leesik valami... Megszokni nem akarom, inkább megszököm...

A sokat szapult Everest az új célpont. Ahogy böngésztem a minap, rájöttem, hogy milyen jól felépített a summit pont rendszerük, vannak ingyenes szitek, summit freerollok, pont az olyan olcsójánosoknak való, mint én vagyok. Ráadásul most még az is ült, ami miatt utáltam ezt a termet: a lassan emelkedő vakszintek tulajdonképpen kedveznek az én türelmes játékomnak, különösen MTT-ben.

Indul a kampány, az induló bankom $0.00, figyuzzátok, hogy török fel, mint a talajvíz!