Hárdkór póker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hali!
Mivel én is elég régóta pókerezem gondoltam nyitok én is egy naplót. Ide a naplómba a Pokerroomschool 1K weekly versenyeinek (hetente egyszer vasárnap 21:30) történéseit osztanám meg egyenlőre csak ezen indulok.

171/1 ezt láttam a képernyőnél ülve 1:45 perckor. Nem játszottam jól, viszont az all-in szituációk 80%-ban a szerencse mellém szegődött. Három fontos pillért emelnék ki a versenyből. 1. kb a verseny megkezdése után fél órával a stackem 1500-ról olyan 180 körülire fogyatkozott magyarán szólva kiestem, már csak azért is mert a vakok 50/100 voltak.És itt bizony valahogy 2* jött asszem valami egyszínű lap azt all-in-re toltam mindkétszer megadtak többen is és sikerült felhoznom magam olyan 1400 chips körül. Aztán szünet előtt kaptam egy QQ-t előttem emeltek én all-in mentem eg...y bigstack meg lepusholt egy J9 suiteddel. Nyertem és olyan 3200-300 körüli zsetonnal kezdtem a szünet után. A kövi meghatározó esemény mikor már ITM (fizetős hely) előtt voltunk és J10 off suitedet kaptam talán 3-4. helyen álltam és mivel szinte az egész mezőny feszesen játszott és elég jól lehetett olvasni a játékukat én természetesen megpróbáltam a legtöbbet steel raiselni hát a J10-el is szépen nyitottam egy 3,5 emelést, amire kaptam két all-int. Két all-in lehetetlenség adni legalábbis J10-el elég nagy donknak kell lenni, és én talán a fáradtság miatt véletlenül a megadást nyomtam és akkor kb megállt bennem a sz*r. AQ off suited meg egy 8-as pár mondom f*sza mehetek aludni.... És a flopba jött egy J109 mindkettőnek backdoor sorhúzó ha Kv7-es jön elvéreztem és KITARTOTTAK A LAPJAIM! Mindkettőt kiejtettem és feljöttem az első helyre innen szinte végig uraltam a mezőnyt amely továbbra is feszesen és passzívan játszott.....Talán 7-8-an lehettünk amikor A10s-el gombról nyitottam egy 3,5-ös emelést, erre kaptam egy all-int nem keveset kellett adni természetesen megint rosszul döntöttem és pusholtam, a csávó mutatott egy AQo-t. Aztán a floppolt 10-es párommal elküldtem aludni, de itt már szinte a fél mezőny donkeyozott meg fishezett nekem, én meg tudtam hogy ezt be fogom húzni:D És így is lett.... Egyébként  eddig kétszer indultam mindkétszer fizetős hely, két héttel ezelőtt 5. hely jött össze.

Gratulálok! Sok sikert a naplódhoz és várunk a hétfői versenyre.  :beerchug:

GRATULÁLOK, nagyon szép eredmény!! ;)

Idézetet írta: gigazo Dátum november 11, 2010, 07:34:14
Gratulálok! Sok sikert a naplódhoz és várunk a hétfői versenyre.  :beerchug:
Idézetet írta: hardcore Dátum november 09, 2010, 08:29:32
Hali!
Mivel én is elég régóta pókerezem gondoltam nyitok én is egy naplót. Ide a naplómba a Pokerroomschool 1K weekly versenyeinek (hetente egyszer vasárnap 21:30) történéseit osztanám meg egyenlőre csak ezen indulok.

Köszönöm a gratokat, nektek is hasonló vagy inkább még jobb eredményeket!

Múlt héten nem indultam a freerollon, mert nem értem rá, de továbbra is áll ez a verseny vasárnaponként.
Visszatértem a Pokerstarsra egy minimális 10$ befizetéssel DON sng-kat játszok. 1$+0,1 buy-ineseket ez nincs 10 BI, alapból ellentmond a bankroll stratégiának. És most azon vagyok, hogy brollt építsek 5$+0,2 DON sngk-hez. Az ideális bankroll 50 BI lenne de olyan 30 BI-vel (150$ körül) megelégszem . A napi célbank +4-4,5$ profit tehát addig kell játszanom ameddig el nem érem ezt a nyereséget naponta. Jelenleg a két nap alatt 17/5 arány (győzelem/vereség) a számlám 20,6$-on áll. Egyenlőre elégedett vagyok, kiváncsi vagyok ha elkezdek downswingelni, mekkorákat ingadozok. Egyszerre 3 asztalon játszok ez akkor sem változna, ha 5,2 vagy 10,4 BI DON-okat nyomnék. Néztem pár grindert akik egyszerre 10 asztalszám felett nyomják és totálisan abc pókert játszanak ráadásul 100 BI/11$ profitot hoznak ami sztem elég sz@r arány.

nah ma lesz időm indulni az 1K weekly rollon, remélem ismét első hely:D