Liverpool Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


FA kupa döntőjéről mi a véleményetek? Mint Pool fan, tuti, hogy a Liverpool nyer, de úgy egy semleges fejjel, szerintetek, ki fogja megnyerni a döntőt?

Forrás: sport365.hu

Brendan Rodgers lesz a Liverpool új menedzsere

Szerkesztő: Brousil Csaba | Forrás: bbc.co.uk

2012. 05. 30. 19:21

A BBC információi szerint a Swansea korábbi menedzsere, Brendan Rogers három éves szerződést ír alá a Liverpoollal és ő ül a csapat kispadjára.

Brendan Rogers állítólag meg is erősítette ezt az információt, amit nagy valószínűséggel 24 órán belül nyilvánosságra is hoznak. Rodgers korábban már aláírt a Swansea csapatához. a Liverpoolnak így négy és ötmillió font közötti összeget kell fizetnie a Swanseának, amolyan kompenzációként.

Kenny Dalglis, a Pool korábbi mestere nem hozta a tőle elvárt eredményeket. A klub nem végzett BL- indulást érő helyen az angol bajnokságban, jóllehet megnyerte a Ligakupát és az FA-kupa döntőjébe is beverekedte magát, az amerikai tulajdonosok mégis menesztették Dalglisht.

Ezzel szemben viszont a Swansea jól szerepelt a bajnokságban, az utolsó fordulóban épp a Liverpoolt verték meg 1-0 arányban. Dalglish felmentése után a klub lázas keresésbe kezdett. Felmerült a korábbi Chelsea-főnök, Andre Villas Boas neve, aztán a korábbi angol szövetségi kapitány Fabio Capello sőt a korábbi kiválóság Frand De Boer neve is.

Aztán a rostán szépen hullottak ki a nevek. Ekkor merült fel Rodgers személye, aki alih két héttel ezelőtt elutasította a felkérést. A klub ekkor megkereste a Wigan mesterét, Robert Martinezt is. A sok név és a sok találgatás után, most már majdnem hivatalos információnak tekinthető: a Liverpool vezetősége Brandan Rodgersben látja a jövőt. Holnap az ámen is komondatik.
 

Az infok helyesek voltak, Brendan Rogers lett az új Boss. Rodgers a Swansea Cityt hagyja el a liverpooli klubért, amely pénteken jelentette be szerződtetését. A 39 éves szakember a Swansea trénereként a most zárult idényt a 11. helyen zárta. Dalglish családi okokra hivatkozva távozik a Liverpooltól, mely az irányításával hat év után, a Ligakupa megnyerésével szerzett újra trófeát, ugyanakkor a bajnokságban kiábrándítóan szerepelt, és csak a nyolcadik helyen végzett.

További hír, hogy a Barcelonában - többnyire sérülések miatt - mellőzött Affelayt eladásra kínálták, effektíve nem is nagy, 6 millió fontos áron. Állítólag a Pool is bejelentekezett a rivális Tottenham mellett a támadóért. Szerintem kellene is a középpályára egy másik örökmozgó Kuyt mellé vagy helyett, több variációt kínálna az egyszemélyes Suarez csatársor segítésére. Bellamy a sérülései után soha nem lesz már 90 perces játékos sajnos, Carollnak meg csak a feje ér valamit...

Az átigazolási időszak utolsó napján tisztogatás van, többek közt Charlie Adam is távozott a Stoke-ba. Az NS blogon volt erre egy komment, hát régen röhögtem ekkorát:
Adam a Stoke-ban végre megtalálhatja a stílusához illő csapatot : üthet, vághat, faraghatja a bokákat, és közben lődözheti a hollywood-i labdáit a lombrágók fejére. Adam hazatalált :D :D (by piigii)
Nagyon találó ;D ;D

Na végre a norwich ellen megvan a győzelem! 5-2 idegenben, Suarez mesterhármas, indulunk fölfelé?  :great:  :beerchug:

Volt honnan :beerchug:  Jön majd a Stoke és a Reading, reméljük jön velük a 6 pont is :2guns:

A Mansfield Town elleni mérkőzésen a hazai szurkolók 96 széket szabadon hagynak, és mindegyikre egy Hillsborough-i áldozat nevét írják, ezzel tisztelegnek az 1989. április 15-én elhunyt 96 Liverpool szurkolóra.



Szavakat nem találni, hogy mik vannak Angliában; respect! :ok:

Reméljük a közeljövőben nem kerül sor ilyen eseményekre, bár itt alapvetően nem a szurkolók voltak a hibásak, mint például a Heyselben a 85-ös BEK döntőben.  :(


Én már a PSV-ből ide igazoltam volna őt 2 éve! Neki való csapat lesz, reméljük formában is javul! Downingot csiptem, de nem váltotta be  a tehetségét, viszont Dzsudzsákkal uralhatnák a baloldalt. Kínaiasan: neekeeem tetszik!   :great: Még egy jó csatár vagy támadó középpályás ha már nam Podolski akkor Schürrle a leverkusenből ás tavasszal a manchesteriek kapkodhatnak! Hajrá POOL!  :great:


Hibái ellenére is csipázom Reinát, de nem tartom annyira labdaügyesnek, hogy a Barca elvigye és amúgy azt érzem nála, hogy túl van a csúcson. Szerintem a MU sem vinné (és remélem más angol csapatba nem is igazolna), szóval azzal járhat a legjobban, ha marad.

Coutinho immáron hivatalosan is a ,,vörösöké"

A Liverpool labdarúgó-csapata megegyezett az Internazionaléval a brazil Philippe Coutinho átigazolásáról. A fiatal támadó középpályás megfelelt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd megkapta a munkavállalási engedélyt is, így nem maradt akadálya a szerződés aláírásának. A húszesztendős brazilért 13.7 millió eurót kasszírozott az Inter, amely 3.8 millióért vette 2010-ben a Vascótól. A Liverpool a remek fizetés mellett a 10-es mezzel is várta Coutinhót, aki 2015-ig írt alá az angolokhoz.

Idézetet írta: Latzka Dátum január 30, 2013, 17:53:30
Coutinho immáron hivatalosan is a ,,vörösöké"

A Liverpool labdarúgó-csapata megegyezett az Internazionaléval a brazil Philippe Coutinho átigazolásáról. A fiatal támadó középpályás megfelelt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd megkapta a munkavállalási engedélyt is, így nem maradt akadálya a szerződés aláírásának. A húszesztendős brazilért 13.7 millió eurót kasszírozott az Inter, amely 3.8 millióért vette 2010-ben a Vascótól. A Liverpool a remek fizetés mellett a 10-es mezzel is várta Coutinhót, aki 2015-ig írt alá az angolokhoz.

Nem hiszem, hogy be fog válni Coutinho. Nem neki való ez a két bajnokság. Sérülékeny, nincs rajta izom. Simán elfogják nyomni a védők. Neki spanyoloknál lenne a helye ahol tavaly tavasszal is játszott és jól is ment neki. De visszejött az Interhez és a kis csapatok ellen a felkészülésnél és Európa ligában vitézkedett de a bajnokságban elég gyenge volt.
De azér sok sikert neki a Poolban.  :cya:

Alighanem ebben a szezonban az utolsó esély is elúszott hogy valamit nyerjen a csapat, EL meccsen Zenit - Pool 2-0. A visszavágó k*b*szott nehéz lesz, és nagy fomajavulásnak kellene történni, hogy továbbjussunk. A WBA elleni derbi eredményét betudtam annak, hogy itt akarunk jól szerepelni, ami 69 perc bekkelésben mutatkozott meg. Aztán 3 perc alatt a Zenit eldöntötte, ezt a meccset mindenképp, a maradék 18 percben már csak az eredmény után szaladt a Liverpool, ha egy gól lett volna- amire azért volt esély, főleg a szabadrúgásnál - akkor "csak" k*rva nehéz lettvolna, de így marad az fentebbi verzió...  :(