Befizetés/Kifizetés Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Igen.ZB king bejegyzése.Hozzáraktam még ezt-azt,hogy jól működjön.(egyenlőre papíron).Ha be tudok fizetni a bet 365-re akkor nyomom élesben.Szóval vissza be és kifizetéshez.Veszek paysafecash kódot az ömv-n ezzel befizetek skrill-re a srillről utalok a bet-re azután kérek fizikai kártyát amivel fel tudok venni casht ATM-ből.Ez a verzió működik?Vagy erre is kitalált már valamit Orbán és népi zenekara?Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.

Ez mukodik, de nem kell omw kutjoz menned. Az appban feltoltheted a szamlad.

Sziasztok, tegnap este nyertem egy kisebb összeget a bet365-n.
Próbáltam a kifizetést megindítani de sajnos sikertelenül.
"A számlája ezen része jelenleg korlátozás alatt áll"- írja az oldalamon.
Próbáltam élő chaten választ kérni,nem tudom elérni őket..
Mi lehet a probléma?
Miért van korlátozásom ?
Vagy ez csak egy 24-48 órás korlátozás az esemény után?
Ebben kérnék segítséget,köszönettel:
BL

Nem tudom miert de tobbszor olvastam hogy nem tudjatok elerni oket chaten. En az utobbi idoben sokszor kerestem oket es mind a magyar mind az angol chatet siman elertem.

Kycd megvan?
Mivel fizettel be?
Irhatsz nekik emailt is..

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 02, 2023, 10:38:56Nem tudom miert de tobbszor olvastam hogy nem tudjatok elerni oket chaten. En az utobbi idoben sokszor kerestem oket es mind a magyar mind az angol chatet siman elertem.

Kycd megvan?
Mivel fizettel be?
Irhatsz nekik emailt is..

Én pl. azért nem tudom elérni őket chaten, mert amint a chatbot átirányít a live agentre, a blokkolt domainen keresztül akarja megnyitni és ezért nem is tölt be semmi.

#846 november 02, 2023, 12:15:05, MessiÁs
Idézetet írta: precike123 Dátum november 02, 2023, 10:55:38Én pl. azért nem tudom elérni őket chaten, mert amint a chatbot átirányít a live agentre, a blokkolt domainen keresztül akarja megnyitni és ezért nem is tölt be semmi.

Akkor ott nalad van a hiba mert nalam ilyet nem csinal.

De amugy ott az email opcio

Sziasztok
Ha nincs magyar bankszámlán be tudok fizetni valahogy a tippmixprora vagy teljesen felejtős??
Köszönöm

Idézetet írta: artur72 Dátum november 17, 2023, 05:40:00Sziasztok
Ha nincs magyar bankszámlán be tudok fizetni valahogy a tippmixprora vagy teljesen felejtős??
Köszönöm

Teljesen felejtős.

Idézetet írta: Gery8 Dátum november 17, 2023, 06:06:11Teljesen felejtős.
Köszi szépen!
Abbahagyom a P*csába az egészet..   :bash:

Sziasztok!

Már összekeveredtem,valaki segíthetne összegezni a Befizetés/Kifizetés dolgokat.Sajnos úgy tűnik hogy sok helyre csak Skrill vagy Neteller ami elérhető befizetési mód számomra.Magyar Visa kuka,nem tudom magyar euroszámláról beutalni lehet-e termekbe,gondolom nem.Ha a fenti kettőhöz akarok befizetni akkor ugye gamblingra nem megy ,ha pedig non gambling akkor nem tudom továbbutalni a játékoldalra.Revolutom van még fizikai kártyával is.Pénzkivét remélem nem lehet gond mert van Neteller kártyám és ha kell kiváltok Skrill kártyát is.
Betfair befizetés:kártyát,Netellert (ezt szoktam használni) és Skrillt kínál fel,de ugye a kártya felejtős.
Pinnacle:dettó,igaz itt még nem próbáltam a kártyát,de gondolom nem működik.Felajánl más befizetési módokat is.
GGBet:új,még nem fizettem be de a pókeres oldalon nem igen írnak problémát.Szóval ide is Neteller és Skrill (ha erre adnak bónuszt).
Szóval hogy tolaj be pénzt Netellerre vagy sSkrillre hogy aztán tovább is tudjam utalni illetve valahogy visszakapni (Neteller kárty ,banki kiutalás?).Vagy van még használható más lehetőség?

Mar szazszor le lett irva. Fizess be skrillre vagy netellerre paysafecarddal vagy a kártyás nongmbling penzt valtsd at mas penznemre. Es mukodni fog a skrill es neteller

Elolvastam természetesen mind a "száz leírást" csak éppen te nem olvastad hogy nincs Paysafecardom.És hiába állítom át nongamblingra,kártyáról így sem tudok beutalni egyikre sem.Ma már nincs türelmem tovább küszködni,holnap megpróbálom a banki átutalást és megkérdezem a bankban hogy ugyan mi a francra tudom használni még a kártyájukat?Mert semmire nem fizetek.

Te azt irtad hogy "ha pedig non gambling akkor nem tudom továbbutalni a játékoldalra"
Es nem azt hogy nongamblinggel sem tudsz befizetni.
Kinaltam egy opciot, a leggyorsabb opciot. Kartya-paysafecard-skrill-barhova.
Ezen kivul mukodik elvileg masok elmondasa alapjan a revolut kartyas befizetes skrillre. Hogy ott kell-e valtani nem tudom, mert nem probaltam.
Mukodik a revos utalas skrillre. Ez lassabb, foleg hetvegen, de itt elvileg egybol gamblingre hasznalhato a penz.

Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum november 21, 2023, 19:23:25Elolvastam természetesen mind a "száz leírást" csak éppen te nem olvastad hogy nincs Paysafecardom.És hiába állítom át nongamblingra,kártyáról így sem tudok beutalni egyikre sem.Ma már nincs türelmem tovább küszködni,holnap megpróbálom a banki átutalást és megkérdezem a bankban hogy ugyan mi a francra tudom használni még a kártyájukat?Mert semmire nem fizetek.

Nálam így van.

utalás bankból forint --> Wise-ra
Wise számlán forint átvált euróra
Deposit Netelleren Wise kártyáról euró

fogadóirodán befizetés Neteller-ről euró

nálad ha jól értem Wise helyett Revolute van, ennyi a különbbség.