Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Lúzer bohóc ez.  :redchug:

te flegma geci djokovic bazdmeg a kruva anyádat

Nyíregyháza Spartacus fááákkkk :tickedoff:

Egyesével, szép lassan, kínokat átélve dögöljetek meg rohadt avellinói bundás köcsög cigány férgek!!!!!!!!!!!!!

STRUFF TE ROHADT OKÁDÉK NÁCI FÉREG, A SAJÁT CSALÁDOD SZEME LÁTTÁRA FOGLAK FELAKASZTANI A KIVÁGOTT BELEIDDEL, TETŰ BUNDÁS CSALÓ ROHADT ÁLLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el, hogy két kibaszott gólt nem képes összehozni a kolumbiai és a chilei válogatott. Dögöljetek meg cigány nemzetek.  >:( >:( >:( >:(

Idézetet írta: PetoPisti Dátum november 10, 2016, 22:54:31
Nem hiszem el, hogy két kibaszott gólt nem képes összehozni a kolumbiai és a chilei válogatott. Dögöljetek meg cigány nemzetek.  >:( >:( >:( >:(

Hogy kettőt? Egyet sem  :D

Jonny O'Mara, te világ legnagyobb faszkalapja, sima két szettben kikapsz egy olyantól, aki eddig mindössze 200$-t ért el tenisszel, jóval több, mint 1000-rel van mögötted és akit pár hete mondhatni rommá vertél (6-2, 6-4)? Szégyen vagy baszd meg, SZÉGYEN!!!!! A jó kurva anyádat! :bash:

Féreg vagy Kavcic.  :hanyas:

Hogy a büdös picsába lehet valaki ekkora szerencsétlen mint én????? Szerbia - Málta U21es meccs, félidő 4 szöglet fölé ment, 12. percben volt 4, erre baszott jönni még egy  :noway: amihez nyúlok az szarrá változik  :bash:

Stakho persze, ennyire még nálad sem fő le a kávé te köcsög. Gyönyörű bunda, hozza az összes adogatását egészen 7-6, 4-2 -ig, aztán a brék után elüt mindent, zsinórban veszít három adogatójátékot (brékelni egyszer sem tud közben), aztán amikor már tuti elmegy a meccs, elkezdi megint simán hozni a szervát. Anyádat rakd teherbe te fasz  :ok:

Retkes szőröstalpú gecik,hogy egy kibaszott gólt nem tudtok összehozni hazai pályán!

Taylor 5-0-ra kikapsz Webstertől? Ez mi a kurva élet volt, vén flegma geciláda??????????????

#9493 november 15, 2016, 00:20:14, Greipel
Dutra, dupla miniről bukod a tb-t egy Linzer ellen? Baszd teherbe apádat!

Jó, így meg Linzer bassza meg, mert végül feladta vert helyzetből.

Faszszopó Brose csicskák, a fene egyen szét titeket!