csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában


Off: Nekem ez is nagy kedvencem

"Olyan volt, mintha külföldön játszottam volna" - Ian Rush a Juventusban eltöltött időszakról   :D

Idézetet írta: Latzka Dátum október 25, 2012, 15:20:22
Off: Nekem ez is nagy kedvencem

"Olyan volt, mintha külföldön játszottam volna" - Ian Rush a Juventusban eltöltött időszakról   :D

;D

Hát igen. Feleséget vagy barátnőt lehet cserélni, de focicsapatot soha.

#2852 október 25, 2012, 22:58:54, csabax
Steaua Bukarest - Molde

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.72
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Nagy esélye van a román csapatnak. Nincs más dolga, mint élnie a lehetőséggel. Vagyis nyernie kell a norvégok ellen, legalább három gólt illene szereznie a Molde elleni hazai mérkőzésen. Miért dumálok hazai lehetőségről és arról, hogy élni kell a lehetőséggel? Egyszerű a magyarázat. Ezen a hétvégén nagyon fontos, egészen pontosan a norvég bajnoki címről döntő mérkőzésen fogadja a Molde a Rosenborg gárdáját. Mivel ebben a helyzetben a hétközi bukaresti EL-mérkőzés csak púp a norvégok hátán, Ole Gunnar Solskjaer edző nem kevesebb, mint 12 játékosát hagyta otthon, s a Steaua elleni keretet feltöltötte juniorokkal. Elképzelhető, hogy a Molde rekordot fog dönteni ma este és az Európa Liga-mérkőzések történetének legfiatalabb csapatával lép pályára Bukarestben. Szóval hazai részről adott lesz egy jó formában lévő csapat, mely éllovas a román bajnokságban (12 mérkőzésen 9 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség) és az Európa Liga E-csoportjában is veretlenül áll az élen. Vendégoldalon adott lesz egy 20 év átlagéletkorú, többségében tartalékok és juniorok alkotta norvég csapat, melyből a fontos bajnoki mérkőzés miatt egy kezdőcsapatra is elég játékos fog hiányozni. Ilyen helyzetben nem sok értelmét látom az esélylatolgatásnak. A bukarestieknél Adi Rocha, Chipciu és Rusescu, de talán még Pintilii és Tanase is beszállhat az örömünnepbe. Sima hazai győzelmet és legalább három gólt várok.

Eredmény: 2-0. A román bagázs lőtt kettőt az első játékrészben, majd a másodikban 11-esből sem bírt gólt szerezni.

#2853 október 25, 2012, 20:51:33, csabax
Lyon - Athletic Bilbao

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.75
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Egyetlen kedvenc focicsapatom sincs a spanyol együttesek között, de a Bilbao játékára általában odafigyelek. Tetszik a mentalitásuk, a stílusuk, a focihoz való hozzáállásuk. Igaz, azt is érdemes tudni róluk, hogy olykor jeles favágók bírnak lenni, például anno a Bilbao egyik játékosa törte el Maradona lábát. Szóval baszkok. Az előző idényben az ,,őrült" edző által felkészített gárda nagyon tetszetősen játszott. Ebben a szezonban még nem láttam jól játszani a baszkokat. Egyáltalán nem bánnám, ha a franciák elleni mérkőzésen mutatnák meg, hogy nem felejtettek el focizni és mindössze annyi a gond, hogy mostanában nagy a zűrzavar náluk. Rám cáfolhatnak ma este, de nem hiszem, hogy éppen a lyoni Stade de Gerland-ban fogják megváltani a világot. A hazaiaknál Gourcuff sérült, de Grenier és Malbranque szerepeltetése is bizonytalan. Malbranque összeszedett egy kisebb sérülést a Brest elleni bajnokin és ha nem játszhat, akkor Mvuemba vagy Fofana helyettesítheti. Ander Herrera ugyan piros lapot kapott a Valencia ellen, de a Lyon ellen játszhat. Játszani is fog, ha Bielsa is úgy akarja. Gurpegi felépült sérüléséből, rendelkezésre áll, így tehát Aurtenetxe kimehet a szélre, s a védelem közepén ismét a Gurpegi, Amorebieta duó szerepelhet. Elöl valószínűleg ezúttal is Aduriz fog játszani. Úgy tűnik, így lesz ez, amíg valahogyan megoldódik a Llorente-affér. Mit várok a mérkőzéstől? A francia csapat jó formában van, harmadik a bajnokságban és hazai pályán jól szokott szerepelni mostanában. A Bilbao szeszélyes, rossz formában van a csapat, de nem lehet tudni, hogy mikor jön elő a szemkápráztató játékkal. Francia győzelmet várok, de a baszkok miatt nem fogadok hazai sikerre. Inkább gólokra fogadok. Mindkét csapat tud gólokat szerezni, reményeim szerint betalál mindkettő, s így a franciáktól egy gól nem lesz elég a győzelemhez. Tippem: két gólnál több lesz a mérkőzésen és 2-1 vagy 3-1 a Lyon javára.

Eredmény: 2-1.

#2854 október 25, 2012, 22:57:06, csabax
Borussia Mönchengladbach - Marseille

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.80
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Önbizalomnövelés gyanánt is ráférne a németekre egy győzelem, de korántsem biztos, hogy a franciák elleni mérkőzésen szerzik meg ezt. Nagyon gyengén muzsikálnak mostanában a németek. Utóbbi öt mérkőzésükön négy vereséget és egy győzelmet hoztak össze, de egy másik adat is sokat árul el a formájukról: az utolsó 10 mérkőzésükön csak egyszer bírtak győzni. Az előző találkozón 4-0-ás vereséget szenvedtek Brémában. Hogy valami nincs rendben a csapatnál, az is mutatja, hogy újabban nem csak gyengén játszik, hanem sok gólt is kap a Borussia: a Werdertől négy gólt, a Dortmundtól pedig öt gólt kaptak, a Fenerbahce négy góllal szórta meg őket, de a többi ellenfél is lőtt 1-2 gólt nekik. Inkább kettőt, mert az utóbbi két hónapban csak a Leverkusen bírt mindössze egy gólt szerezni a  Mönchengladbach elleni mérkőzésen. Szóval egyáltalán nem jók a németek mutatói. Pedig nem rossz csapatról van szó. Xhaka, Arango, Hanke, vagy Luuk de Jong bármikor megrázhatja magát, s akkor már egy jól szereplő német csapatról beszélhetünk. Az is igaz, hogy az előző tíz mérkőzésen is megrázhatták volna magukat, de nem tették. Igaz, előbb-utóbb minden sorozat megszakad. A vendég franciáknak sem sikerült a főpróba: a kikötőváros focicsapata a sereghajtó Troyes otthonában szenvedett vereséget. Ettől a megingástól eltekintve a Marseille jól szerepel a francia bajnokságban. Érvágás nekik, hogy Gignac megsérült (ha jól tudom: lábtörés) a legutóbbi mérkőzésen és sokáig hiányozni fog a csapatból. Helyette Remy játszik majd elöl, de azon sem kell meglepődni, ha Jordan Ayew, Valbuena vagy Amalfitano is gyakrabban keveredik majd a kapu elé. Az EL-ben már hat meccs óta veretlen a Marseille (3 győzelem, 3 döntetlen) és a németek gyenge formájának köszönhetően talán a sorozatban a hetedik EL-mérkőzést is vereség nélkül fogja zárni. Úgy vélem, hogy a franciák gólt fognak szerezni, de abban is bízom, hogy az otthon játszó német csapatból valamelyik játékos bemákol majd egy gólt. Tippem: mindkét csapat szerez gólt.

Eredmény: 2-0.

#2855 október 26, 2012, 20:16:18, csabax
KSV 1919 - TSV Hartberg Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.25  :great:
SV Horn - SKN St. Pölten Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.16  :great:

Szorzó: 1.45

#2856 október 26, 2012, 21:44:42, csabax
FC Eindhoven - Sparta Rotterdam Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:
Fortuna Sittard - Telstar Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:

Szorzó: 1.30

#2857 október 26, 2012, 21:44:16, csabax
Cambuur - MVV Maastricht Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:
Go Ahead Eagles - FC Dordrecht Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:

Szorzó: 1.30

#2858 október 26, 2012, 19:27:19, csabax
Le Mans FC - Stade Lavallois Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.34  :great:
FC Istres - Tours FC Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.40  :great:

Szorzó: 1.88

#2859 október 26, 2012, 20:27:50, csabax
SCR Altach - FC Blau-Weiss Linz Szerez gólt az 1-es csapat? Tipp: igen 1.05  :great:
SV Scholz Grödig - SC Austria Lustenau Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.20  :noway:

Szorzó: 1.26

#2860 október 26, 2012, 21:52:37, csabax
De Graafschap - FC Oss Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.11  :great:
SBV Excelsior - AGOVV Apeldoorn Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.09  :noway:

Szorzó: 1.21

#2861 október 26, 2012, 21:54:47, csabax
Astra Ploiesti - CS Municipal Studentesc Iasi Hány gólt szerez az 1. csapat? Tipp: Több mint 1,5 1.50  :great:
Le Havre - Nimes Olympique Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.34  :great:

Szorzó: 2.01

#2862 október 26, 2012, 21:54:19, csabax
Go Ahead Eagles - FC Dordrecht

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.50
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Szinte pontosan egyforma az idei bajnoki teljesítményük. Annyi a különbség, hogy a vendégek három góllal többet szereztek és két góllal többet kaptak. A holland másodosztály középmezőnyében foglalnak helyet a csapatok, ezen a találkozón a 8. helyezett fogadja a 7. helyen lévő együttest. Kilenc mérkőzés után a házigazdák mérlege 4 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség, 16-12-es gólarány, 15 pont, míg a vendégek 4-3-2-es mutatójához 16-12-es gólarány és szintén 15 pont társul. Talán csak az utóbbi mérkőzéseken nyújtott forma jelent egy kis különbséget a két csapat között: a Dordrecht egyszer, a Go Ahead Eagles pedig kétszer szenvedett vereséget az utóbbi öt fordulóban. Mindkét csapat hazai pályán is, idegenben is viszonylag jól játszik, így mivel itt sincs lényeges különbség közöttük, ráadásul mindketten szorgalmasan termelik a gólokat, a fogadás is a gólokról fog szólni. Úgy a Dordrecht, mint a G.A. Eagles sok gól szerez, előbbi meccsenkénti átlaga 3.7, utóbbié pedig 3.1. A vendégek kilenc bajnokin hatszor, a vendégek pedig hétszer játszottak 2,5 gól fölötti mérkőzést. Remélem, hogy ennél ma sem adják alább. Talán Houtkoop és Kolder, valamint Veldwijk és Kalisse is betalál. Potyogjanak a gólok!

Eredmény: 0-2. Egy gólnak még potyognia kellett volna.

#2863 október 26, 2012, 21:49:49, csabax
Cambuur - MVV Maastricht

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.56
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Első marad a Maastricht? Ez itt a kérdés. A holland másodosztályban kilenc forduló után éllovas az MVV, hét győzelme mellé két mindössze két döntetlent szerzett, s nem csak bajnoki mutatója, hanem a 20-8-as gólkülönbsége is arról árulkodik, hogy nincs rossz formában a csapat. A felsoroláshoz hozzátehetjük, hogy a vendégek az utóbbi négy bajnokijukat megnyerték és - a Breda ellen szeptember végén kupameccsen elszenvedett vereséget leszámítva - augusztus óta veretlen a csapat. A hazai gárda sem rossz. Olyannyira nem, hogy jelenleg 5-2-2-es mérleggel, valamint 18-12-es gólaránnyal és 17 ponttal a Jupiler League 4. helyén áll. Hat ponttal szerzett kevesebbet, mint ellenfele. Hazai pályán kifejezetten jól szerepel a Cambuur, ebben az idényben mind a négy meccsét megnyerte, saját közönsége előtt pedig legutóbb tavasszal szenvedett vereséget. Úgy tűnik, hogy mindkét csapat a legjobbjaival lép majd pályára, tehát valószínűsíthető, hogy a listavezető MVV számára nehéz lesz a vendégségben töltött 90 perc. Arra számítok, hogy a hazaiaknál Hemmen, a vendégeknél pedig Schreurs és Veldmate betalál a hálóba. Ha nem ők, akkor egy-két másik csapattársuk. A lényeg, hogy legyen három gól a mérkőzésen.

Eredmény: 1-3. Hemmen, Schreurs és Veldmate is gólt szerzett.  :)

#2864 október 26, 2012, 18:25:18, csabax
Lokomotiv v Amkar / Over/Under 4.5 Goals Under 4.5 Goals   Back   1.23  :great: