Minden ami söpör

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 február 24, 2012, 11:56:07, söprű
Teljesen jól hangzik, köszönöm!

A statisztikák teljesen a hazai győzelem mellett szólnak, a Leira nem nyert hét meccs óta, utolsó két meccsén gólt sem rúgott, idegenbeli mutatójuk 1-2-7, átlagosan 0.8 gólt szereznek idegenben.

A Maritimo sem játszik gólgazdag meccseket jellemzően (1.44 otthon), így az under is nagyon sanszos. Legutóbbi két meccsükön azonban 5 gólt szereztek és legyőzték a Sportingot otthon, a Rio Avet idegenben.

kjenő tippje nagyon-nagyon megalapozottnak tűnik, a csapatok házatáján még körülszimatolok, aztán lehet, hogy ezt választom mára.


Gladbach nyer ma?

#16 február 24, 2012, 12:58:14, söprű
További: A Leiria sohasem nyert még a Maritimo otthonában, 13-3-0 h2h itt. A Leiria honlapja roppant szűkszavú, de van egy közlemény, amelyben elhatárolódnak valamilyen offshore céggel hírbe hozott adócsalás vádjától, tehát a focin kívül is van náluk baj elég.

A Maritimo egyetlen hiányzója a sérült Olberdam, míg a másik oldalon Gottardi, Patrock, Keita és Barkroth sérült,  Edson eltiltás miatt nem léphet pályára. Barkroth az első számú kapusnak tűnik (nem kapus, de kezdő), míg Edson a védelem oszlopa.

ASSZEM EZT ELÉG JÓL KÖRBEJÁRTUK!!!  :D

#17 február 24, 2012, 23:52:22, söprű
Normál tippmix szelvény

135   Marítimo - Leiria   H   1,50   

Eredő odds:   1,50000
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   750 Ft


Garth Brooks - The Dance

A tegnappi tippünk kipipálva! :beerchug:
Lássuk a mai napot:
- Veszprém H. Kötelező nyerni nekik, ha ez meg van , biztos másodikok,ami kedvezőbb ellenfelet ígér a folytatásban!Az Atletico biztos első már , öt kulcsjátékosuk el sem utazott.De mivel hármas kötésben lehet rájuk fogadni, keresni kell még kettőt.
-Manc. City H. Erre mondják azt ,hogy országos egyes ! A City lendületbe jött, hétközben csúnyán elverték a címvédő Portót. Mindenki egészséges, Balotelli is visszatérhet, szerintem hamar eldöntik a meccset, hogy utána lehessen pihentetni az embereket.
-Benfica V. Vezetik a bajnokságot, két pont az előnyük a Portóval szemben.A Portónál érzek egy hullámvölgyet, amit kihasználhat a Benfica és eldönhetik a bajnokság sorsát.A jövő hétvégén ráadásul Benfica-Portó meccs lesz!Ezért is fontos, hogy megőrízzék az előnyüket. Az Acedémica elég gyenge formában van, hat forduló óta nem tudtak nyerni. Szerintem ideális ellenfél, egy idegenbeli győzelemhez.
Én ezeket érzem a legerőssebbnek ma. Még jó lehet a Roda, Austria Wien, Malaga.

Jött, bizony, kjeno, arra kérlek ne lankadj, nagyon sokat segítenek a tanácsaid, ne haragudj, hogy a hétvégén nem reagáltam. Ilyenkor a család élvez elsőbbséget mindenek felett, nem is voltam netközelben.

A kisgyerekes apák állandó menedékéül szolgáló vécén néztem meg a vasárnapi tippmix kínálatot és a telefonomon helyben meg is tettem az alábbit. Minden utánajárás nélkül, csak az erőviszonyokra alapozva, szerencsére viszonylag simán jött is (bár eddig a percig még nem naprakész a szerencsejátékrt).

Üdv!

söprű   :cya:


225   Dortmund - Hannover   H   1,25   
254   Porto - Feirense   H   1,10   
203   Ademar Leon - Szeged   H   1,10   

   
Eredő odds:    1,51250
Tét:    700 Ft
Várható nyeremény:    1060 Ft

Ma is lesz egy portugál meccs, a Braga nagy sorozatban van (nyolc győzelem zsinórban), ami rájuk is teszi a halál csókját, de ha a hazai győzelem nem is garantált, a 2.55-ös gólátlag igazolja a 045-ös tippet, miszerint valószínűleg ma is szereznek majd gólt.

Nem mellesleg a Benfica botlásával három pontra zárkózhatnak, ez mindenképpen megér egy alaposabb utánajárást.

Az idei meccshiány miatt nem bízom eléggé Fishben, hacsak valaki meg nem győz róla, hogy nem okozhat problémát Beck, ez kimarad.

Szemezgetek még a Den Boschsal, csalódást keltő pénteki döntetlen után javítaniuk kéne, míg az Oss nem tudom fel tud-e kelni egy ekkora zakóból három nap alatt.

Illetve a Düsseldofrnak is illene lezárni már egy hosszú nyeretlenségi szériát, más kérdés, hogy az Aachent nem olyan könnyű mostanság megverni.


Den Bosch + Braga lesz komoly elemzés tárgya ma délelőtt, aztán majd meglátjuk...



#21 február 27, 2012, 22:09:16, söprű
Addig nézegettem meg rágódtam, hogy végül kihagyom a mai napot. A Den Boschnál hiányozni fog tizenhét gól, így nem is tetszik annyira, míg a Braga győzelme túl egyértelműnek tűnik. Ilyenkor szokott jönni egy 0:0. Egyszóval nem bízom a tippekben, így inkább majd folytatom holnap.

Azért feltöttötem a sportnapilapból kihullott 3 eurót a bet-at-home-hoz, és két hokimeccsel elkezdem forgatni. Háromszor kell minimum 1.50-en, meglátjuk megyek-e vele valamire. Ami a tippeket illeti, remélem, hogy a rájátszás elején még nem szaroznak a "nagyok".



Chomutov - HC Rebel Havlickuv Brod (Tip)     1   1,25      
Slovan Ustecti LVI - Horacka Trebic (Tip)     1   1,20      

Gyűjtő: 1.50

Szép napot mindenkinek!

Pályán ma a brazil válogatott, teniszben pedig Isner, Roddick, Tsonga, Federer és Del Potro is benne van a látóteremben. Hanyagolom mára Volánt, remélem hogy nyernek, de valahogy nem bízom benne eléggé, hogy fogadjak is rá. A harmadik lépcsőt tolom ma, nem hozhatok rossznak tűnő döntéseket. Szerencsére van elég tipp, ami vállalhatónak tűnik.

#23 február 28, 2012, 17:00:31, söprű
Az örmény szövetségi kapitány Vardan Mynasian 31 fős kerettel utazott el Ciprusra, helyt adva a keretben számos tehetséges fiatalnak.

"Nagy számban akarok kiptóbálni fiatalokat. A 31 fős keret minden tagja lehetőséget kap a két felkészülési mérkőzés folyamán"



bet-at home

Serbia - Armenia (Tip)     1   1,55      

Tét: €3



#24 február 28, 2012, 20:13:50, söprű
119   Brazília - Bosznia-Hercegovina: Brazília szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)   H   1,06   
57   J.M. Del Potro - A. Dolgopolov   H   1,21   
58   M. Llodra - R. Federer   V   1,05   


Eredő odds:   1,34673
Tét:   1100 Ft
Várható nyeremény:   1480 Ft


Így néz ki a mai nap végül, úgy érzem végletekig lecsupaszítottam a dolgot. Federerre alacsonynak tartom az oddsot, de remélem azért lehozza a meccset, míg Del Potro sima lesz. A brazilokban nem hiszek már, ami a győzelmet illeti, viszont van annyi minőségi támadójuk, hogy egy gólt csak összehoznak majd valahogy...

Ja és a múltkor szerencsét hozott a country, ma sem hagyom ki. Vicces, dallamos és vannak benne cickók, fogyasszátok egészséggel Rodney Carringtont.

Rodney Carrington - Show Them To Me

Szép volt a szerb tipp!
Így kell ezt csinálni, információt gyűjteni és abból pénzt csinálni. :great:

#26 február 29, 2012, 10:17:11, söprű
Köszi, remélem tőled is jön még jónéhány hasonlóan hasznos infó, mint a múlt heti tippek.  :ok:


Egy érdekesség a mai napra:

Bahrein matematikailag még továbbjuthat az ázsiai E jelű csoportból, bár a kilenc gól különbség a gólarányban gyakorlatilag lehetetlenné teszi ezt. Megpróbálni azért gondolom meg fogják a tökultosó Indonézia ellen, akik eddig 5 meccsen 0 pontot szereztek 3-16-os gólkülönbséggel. Tovább javítja a hazaiak esélyeit, hogy a ma pályára lépő indonéz csapatból mindösszesen nyolc játékos volt már valaha válogatott (ebből is ketten csak U23-as szinten), a FIFÁ-ból kivált Szuperliga játékosok ugyanis a nemzetközi szövetség kitiltó határozatának értelmében nem léphetnek ma pályára. Ennek megfelelően az U23-as szövkap fellépett a felnőttcsapat mellé segítőnek, mondván, hogy ő jobban ismeri a ma pályára lépőket.

Tippmixen 1.12 a hazai győzelem, amely kihagyhatatlan a mai kombót illetően, de akár még kétgólos hendit is be mernék vállalni, amivel pörgethetném a BAH bónuszt, egyelőre azonban csak háromesélyt fogadnak el. Kemény csapat, el kell ismerni...  :noway:

Emellett persze figyelni kell a magyar U21-et Máltán, annyira már csak nem töketlen a szövetségi edző, hogy ezt is elkúrja, a német u21 Görögország ellen is megfontolás tárgya lesz, meg ami még menetközben kialakul.

Szép napot mindenkinek!  :cya:

Elkezdődik ma a KHL playoff is, első az utolsó ellen, a szentpéterváiaknak illene simán hozni az első meccset. Újabb terep a kutakodásra...

#28 február 29, 2012, 16:44:24, söprű
Végülis az ázsiai kombó mellett döntöttem, Irak minőségileg messze felette áll Szingapúrnak és ha kicsit is motiválja őket a csoportelsőség ügye, akkor ezt hozniuk kell. Bahreinről már beszéltünk, Malájzia pedig ugyancsak bőven felülmúlja a filippínókat. Ráadásul a legjobb csapatukat küldik, nem igazán vágom a vendéggyőzelem magas oddszát. Mindegy, kétesélybe biztonságosnak tűnik.

Viszont nem vagyok egy rutinos bónuszforgató, így lenne egy kérdésem: jól csinálom így, vagy a nyereményt is meg kell fogatni, nem csak az ajándékba kapott 3 eurót? A választ előre is köszönöm!  :ok:


bet-at-home

Iraq - Singapore (Tip)     1   1,15      
Bahrain - Indonesia (Tip)     1   1,10      
Phillipines - Malaysia (Double Chance)     X2   1,22   
      

#29 február 29, 2012, 18:46:59, söprű
178   Magyarország - Bulgária: Magyarország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)   H   1,22   
159   Bahrein - Indonézia   H   1,12   
136   SZKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva 1.m.   H   1,35   


Eredő odds:   1,84464
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   920 Ft[/b]


Ez lett a vége, konkrétumokat nem találtam a hokimeccsel kapcsolatban, de olvasgatva a honlapjukat, illetve a róluk szóló híreket az volt a benyomásom, hogy valami nagyon nagy dologra készülnek odafönt. Nem hiszem, hogy esélyt adnak egy papíron jóval gyengébb ellenfélnek a playoff nyitányon.

És igen, betettem a mieink meccsét is, szerintem ugyanis mi vagyunk a favoritok ma, és ha nem is feltétlenül sikerül nyerni, van ebben a csapatban annyi kreatív játékos és kraft, hogy egy gólt mindenképpen odapörköljünk nekik.

Végül pedig ha már eddig szerencsét hozott a country, ma se maradjon el, generációs legendák dolgoznak együtt ebben a dalban...

Toby Keith - Beer For My Horses ft. Willie Nelson