Angol Focis Beszámolók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Angol Focis Beszámolók

Ebben a témában lehet írni az angol focis beszámolókat!

Köszönjük, s sok sikert!  :ok:

csak hogy meglegyen itt is:)

Tottenham - Sunderland: A Tottenham végigtámadta a mérkőzést, de nagyobb helyzetet alig tudott kialakítani, kivéve a gólnál amit Crouch fejelt Van der Vaart elé amit ő be is lőtt, hozzáteszem, hogy a kapus nagyon rosszul jött ki. Gareth Bale nekem nagy csalódást okozott alig volt jó beadása. Ami a Sunderland-et illeti ők csak védekeztek és alig támadtak, volt egy fél támadásuk amiből a gól született, de azt igazából a Tottenham két belső védője hozta össze(zavarták egymást és elgurult alattuk a labda Grin , és ezzel ki is alakult a végeredmény.

remélem tudtam segíteni  ;)


Manchester City - Manchester United    0-0

Sokkal jobb mecset vártam! A végeredmény mindent elárul. A két csapat kiölte egymás játékát. Ritkán forogtak veszélyben a kapuk. 5-5 kapuralövés volt a mérkőzésen, ebből a City 2-szer, a United 4-szer találta el a kaput. Ez nagyon kevés. Kiegyensúlyozott mérkőzés volt. Labdabirtoklási arány 52-48 % a City javára. Többnyire a pálya közepén zajlott a mérkőzés, néző szemmel nem volt élvezetes. Számomra csalódás volt ez a mérkőzés!

Sok sikert mindenkinek! :cya:


Idézetet írta: Jimmy76 Dátum november 11, 2010, 07:15:12
Manchester City - Manchester United    0-0

Sokkal jobb mecset vártam! A végeredmény mindent elárul. A két csapat kiölte egymás játékát. Ritkán forogtak veszélyben a kapuk. 5-5 kapuralövés volt a mérkőzésen, ebből a City 2-szer, a United 4-szer találta el a kaput. Ez nagyon kevés. Kiegyensúlyozott mérkőzés volt. Labdabirtoklási arány 52-48 % a City javára. Többnyire a pálya közepén zajlott a mérkőzés, néző szemmel nem volt élvezetes. Számomra csalódás volt ez a mérkőzés!

Sok sikert mindenkinek! :cya:



Ezt a mérkőzést én is végignéztem, s itt most regényt kellene írni egy ilyen városi rangadóról, de mint Jimmy is írta hatalmas nagy csalódás volt az egész.

Jóformán nincs is amiről beszámolni. Középpályán zajlott a mérkőzés. Az első félidőben a City többet birtokolta a labdát, de csak egyetlen egy igazi esélye volt, amikor Tevez szabadrúgását Van der Saar hárította...ez is valamikor a 35-dik percben. Másik oldalon az egyetlen normális helyzete pont annak az Evrának volt aki pár perccel korábban megsérült.

Második félidőben jóformán semmi nem volt, csak annyi, hogy Evrát le kell cserélni sérülés miatt.

Aston Villa - Manchester United    2-2

Az első 15. percben a Mu próbált dominálni, ebből az időszakból ered a félidő (talán) egyetlen helyzete, amit Berbatov csúnyán elpuskázott. Ezután magára talált a Villa és kiegyenlített csata folyt a pályán, kevés focira emlékeztető eseménnyel. Helyette rengeteg hiba és feszültség...
A szünetben vért ihattak a hazaiak nagyon bekezdtek. Kétszer még a kapufa megmentette az alárendelt szerepet játszó vendégeket, de aztán a 72. percben egy jogos 11-essel már a hazaiaknál volt az előny. Sőt, egy remek akció után  4 perccel később a fiatal Albrighton góljával már 2-0.
A Mu-nak ekkor kezdődött a meccs... A pocsékul játszó Berbatov, Hernandez csatárduó helyett Obertan és Macheda állt be. Érthetetlen, hogy Ferguson ilyen késő vette le az észrevehetetlen bolgárt és a feltűnően ideges mexikóit. Azt hittem, hogy eldőlt a találkozó, de Macheda 16-ról eleresztett bombája, majd Vidic fejese után 10 perc alatt kiegyenlítettek a vörös ördögök. A végén nagyon nyomtak, helyzeteik is voltak, de több gól nem született.

Ennyi egyéni hibát én még nem láttam egy meccsen a Manchester esetében. Berbatov, Chicarito és Nani egymást múlták alul és Ferguson is beállt közéjül a sorba, azzal hogy nem nyúlt bele hamarabb a történésekbe. A Villa ezzel a csikócsapattal remekül helytállt, megérdemelték volna a 3 pontot.

Chicarito az első 25 percben a legjobb játékos volt. Csak utána visszaesett. Nani és Berbatov labdatemető volt. És még így sem ők voltak a legrosszabbak, a második félidőben Park borzalmasan nyomta, 4x szerelték a középpálya közepén gond nélkül és indítottak belőle kontrát...De a vicc nem ez, hanem hogy egy ilyen atomszar MU ellen Mancini a 0-0ra játszott...Takarodjon haza Olaszországba egy seria B-s csapatba az a szerencsétlen, ahhoz elegendő a tudása...

Aston Villa-Arsenal  2-4:Az Arsenal nagyon nagy nyomás alá helyezte a Villa kapuját az első negyedórában 80%-ban birtokolta a labdát, de gólt nem sikerült szerezni csak a 34.percben Arshavin révén, majd az első félidő legvégén Nasri növelte az Arsenal előnyét, Arshavin szögletét kapásból vállalta el:) Így az első félidő végén két góllal vezetett az Arsenal amely teljesen megérdemelt volt, a hazai csapat alig lépte át a félpályát.
A folytatás után az Arsenal hozta a mostanában megszokott formáját és rögtön az elején gólt kapott és ezekben a percekben nagy nyomás alá helyezték a hazaik az Arsenal védelmét, azonban jött Chamakh akit Rosicky ugratott ki és  Friedel mellett a kapuba pöckölte a labdát. Így megint megnyugodhattak a vendégek, és kezdték megint uralni a  játékot, ám a Villa megint szorossá tette a mérkőzést Clark révén aki már a második gólját szerezte. A Villa próbált támadni a hátralevő 20percben, de igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani, majd az utlólsó percben az Arsenal végleg eldöntötte a mérkőzést.