Német Focis Beszámolók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Német Focis Beszámolók

Ebben a témában lehet írni a német focis beszámolókat!

Köszönjük, s sok sikert!  :ok:

Köln-Wolfsburg 1-1: A Wolfsburgba eltiltás miatt nem játszhatott Diego, és meg is látszott a hiánya, nem volt aki labdákkal tömte volna a Grafit-Dzeko párost, mind a ketten csak szenvedtek ahogy az egész Wolsburg, az egész meccsen nem volt egy helyzetük sem, amiből a gólt lőtték az is csak egy negyed volt ;D, bár a mozdulat szép volt, ugyanis a csereként beállt Cicero ollózva juttatta a hálóba a labdát. Ami a Kölnt illeti: ők sem mutattak valami sokat bár nekik legalább volt helyzetük. A góljukhoz nekik is szerencse kellett ugyanis a 40méterről elvégzett szabadrúgást Novakovic elé ütötte, és ez a gól megzavarta a hazaiakat, akik átálltak kontrajátékra a Wolfsburg pedig csak birtokolta a labdát, de előre nem jutott vele csak az imént említett gólig.
A mérkőzésen kiújult Grafite sérülése így kérdés, hogy a következő mérkőzésen ott lehet e a pályán...Diego már igen...

Nürnberg - Dortmund 0-2 :
A mérkőzés előtt mindenki kiváncsian várta, hogy Barrios nélkül mirre lesz képes a Dortmund támadó sorra. Megkaptuk a választ. Barrios nélkül is hatékony a Dortmund. Jó mérkőzés volt, élvezetes játék, fantasztikus hangulat. A Dortmund irányította a mérkőzést, uralta a pályát. Nürnberg próbálkozása sorra elhaltak. Az 1. félidő közepén egy védelmi megingást kihasznált a Dortmund, a védők mögé befutó Hummels szép gólt szerzett. A félidőben végig a Dortmund akarata érvényesült, de újabb gól már nem született a szünetig. A második félidőben nagy küzdelem dominált, de továbbra is Dortmund fölény volt. A mérkőzés végén a szemfüles Lewandowski adta meg a kegyelemdöfést a házigazdáknak. Összegezve elmondható, hogy a Dortmund bajnokesélyeshez méltóan magabiztos győzelmet aratot.
A statisztika is erről árulkodik: 43-57 % labdabirtoklási arány, 5-13 kapura lövés, 1-7 kaput eltaláló lövés is a Dortmund fölényét jelzi. Megérdemelt vendég győzelem született. Élmény volt nézni ezt a mérkőzést. Szimpatikus csapat a Dortmund, és fantasztikus formában vannak.
:cya: