Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Inter55 Dátum december 18, 2017, 22:20:10
Tömören annyi hogy a fiam játszott korábban náluk 1-2 éve, teljesen külön családban él, saját családja van, KÜLÖN LAKCÍMEN, és háztartásban is él, KÜLÖN CÍMEN is.Én úgy értelmezném az ÁSZF-et hogy megfelelek feltételeknek, ők úgy hogy nem, emiatt egy gyors gondolat alapján elvették 1700 jurót. Semmit nem kell bizonyítaniuk elmondta support. Ilyen lazák:

"Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy a winmastersnek nem kötelessége megindokolni egy ilyen tényállást, hiszen Ön is teljes mértékben tisztában van azzal, hogy megszegte az Általános Szerződési Feltételeket, így semmi nem indokolja, hogy további magyarázatot adjunk a döntésre vonatkozóan."

Mindenki döntse el ezek alapján hogy ez milyen iroda, és ha valakivel ugyanez történne mit érezne...Mivel tudjuk nem egyszerű nyerni beten, hogyha esetleg meg nyersz egy nagyobb összeget elveszik lazán.
De biztos jön majd okostojás winmasterses és megmagyarázza majd...

Idézetet írta: Inter55 Dátum december 18, 2017, 20:37:54
WINMASTERS!!!

50 Eurot fizettem be 1700 körül zárták számlámat azzal az indokkal hogy megsértettem ÁSZF-et és visszaküldték 50 EUR-t
Mindenki nagyon vigyázzon velük sok pénzt nem érdemes tartani itt mert egy tollvonással áthúzzák, befogom másolni az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetést is, amelyben kiderül hogy nem kell nekik bizonyítani hogy igaz az állításuk valamint kiderül ebből hogy a rokoni kapcsolatot is tiltják...
Egyszerűen egy kisstílű iroda, igazuk volt itt egyeseknek akik korábban írták hogy nem érdemes ide befizetni sajnos nem olvastam...Mindenesetre nem fogom ennyiben hagyni ezt minden sportfogadoi érdekvédelmi szervezetet igénybe fogok venni. és több forumon meg fog jelenni történet...

VIGYÁZZATOK!!!!

Befizettél 50€-t, kijátszottad a bónuszt, s volt 1.700€ a számládon, amit nem akarnak kifizetni? Arra hivatkoznak, hogy a bónuszt nem jogosan kaptad? Esetleg azonos IP-ről beléptetek mindketten (te is, meg fiad is)?

Vagy befizettél 50€-t, nyertél 1.700-at, s nem fizetnek? Nyilván utóbbi a durvább eset.

Csak azért kérdem, mert szeretnénk egy tiszta képet kapni. Nyilván ha nem sértettél szabályt, akkor nem szabad annyiban hagyni.

Én is arra tippelnék h mindmetten kaptak bónuszt majd jóhiszeműen egy gépről/IP-ről is beléptek mindkettő számlára.

A winmastersnél nem kell ugyanarról az IP-ről, gépről, háztartásból belépned, akkor is beleköthetnek az egy család dologba.
Erre írtam korábban, hogy a túl kevés ügyfelükre túl sok idejük van...

És igen, mint ha ezt az apa plusz fia egyenlő egy család dolgot szándékosan értelmeznék rosszul.

Egyrészt alapból bizonyíthatatlan, milyen rokoni kapcsolat van két külön felhasználó között (nincs olyan okmányod, amiben a faterod vagy a gyermekeid neve benne lenne), másrészt nem lehet elvárni azt sem, hogy mielőtt egy irodához regisztrálsz, a külön háztartásban élő nagykorú fiadat vagy az apádat hívogasd azért, hogy ő már ügyfele-e az adott bukinak.
Tehát életszerűtlen ezzel foglalkozni, nem is teszik ezt máshol, hacsak nincsen más "bibi".

Engem is megpróbáltak meggyőzni, hogy én csaltam, mert az apám beregisztrált az én regisztrációm után majdnem 3 évvel hozzájuk.
Egymástól 15 km-nyire élünk, mindketten otthoni vezetékes netet használunk, 35 éve nem laktunk egy helyen, volt, hogy évekig nem is láttuk egymást, de a winmasters értelmezése szerint egy család vagyunk...
Tudtam a regisztrációjáról, mivel pont én ajánlottam neki a winmasterst, mikor magyar nyelvű irodát keresett pár hónappal korábban, de fel nem merült, hogy ezzel szabályt sértek/sértünk.

A meghívásos bónuszt direkt nem használtuk ki, apám meg egy új irodánál sokkal óvatosabb, mint én, így kemény 1500 ft-tal használta ki a kezdőbónuszt...  (akik ismernek, tudják, hogy erre én nem lennék képes.  :)  )

Az egész egyébként a winmasters béna ügyfélszolgálata miatt bukott ki egyszer, mikor éppen arról győzködtek, hogy jóváírtak már nekem ingyen pörgetéseket, amiket én nem találtam sehol.
Rutintalanul próbáltam nekik segítene abban, hogy esetleg összekevernek valakivel, akinek nem véletlenül, de ugyanez a neve és bizony ebből eredően még az email-címe is hasonló...
Ezek után világosodott meg az iroda arról, hogy mi apámmal megszegtük a szabályokat.

Nagyon rápörögtek, de "nagyvonalúan" felajánlották, hogy eldönthetjük, melyik számlát zárják be és a másik számláról még a legutóbbi befizetés összegét is visszaadják!
(nagyon jellemző a "hozzáértésükre", hogy a legutolsó befizetést akarták visszaadni és nem a számlaegyenleget, persze nyilván azért, mert az nagyságrendileg kisebb összeg volt. Ha befizettem volna 100,000-t és már csak 2000 van a számlámon, akkor azért szerintem nem a befizetés összegét akarták volna visszafizetni...)

Annyira biztosak voltak benne, hogy itt most csalót fogtak, hogy apámnak nem is írtak semmit, csak miután rákérdeztem, hogy vele mire jutottak!
Nekem meg égett a fejem felhívni fatert (remek irodát ajánlottam neki, ahol bent ragad a pénze...), ráadásul két külön felhasználót hogy a picsába kérhet az iroda, hogy egyezzen meg egymással arról, hogy melyikük lesz megszívatva?!

Én felajánlottam nekik, hogy fizessenek ki, aztán zárják be a számlámat, de végül ők döntöttek és apámét zárták be. Elképzelhető, hogy a levelezés végére már nem tűntünk annyira csalónak, mert végül a teljes egyenlegét kifizették, de csak 20,000 ft körüli összegről volt szó, nem tudom, ha ott van még egy nulla, akkor is ilyen nagyvonalúak-e.


Arra a kérdésemre, hogy egész pontosan mit értenek család alatt, nem kaptam azóta sem kielégítő választ, így elvileg após, testvér vagy majd a már kirepült gyermekeink, unokánk miatt is kerülhetünk ilyen kellemetlen helyzetbe, amit jobb elkerülni. (az ügyfélszolgálatnak jeleztem, hogy Ádámig és Éváig visszavezetve tulajdonképpen valamennyien rokonok vagyunk ám...)


A személyes rossz tapasztalatomat azért nem írtam le eddig erre a fórumra, mert én még az ügyfelük vagyok és ugye "monitorozzák" ezt a fórumot, de ezek alapján én már biztosan nem fogom senkinek ajánlani a regisztrációt hozzájuk.



Tényleg mi lesz a sok Kiss Jóskákkal, meg Szabó Lacikkal  :D
Nekik aztán tényleg jobb elkerülni ezt az irodát.
;D

"Nem teljesen érthető sajnos felháborodása. Teljesen egyértelmű a közeli rokoni kapcsolat, valamint a közös IP cím, ennek megfelelően sajnos nem teljsen érthető, hogy milyen jogtalan pénz elvételre gondol. Kérjük, tekintse véglegesnek a winmasters döntését. Amennyiben jogorvoslattal szeretne élni, természetesen jogában áll megtenni. Ehhez minden szükséges információt megtalál weboldalunkon. Azonban kérjük, ne felejtkezzen meg róla, hogy bizonyíthatóan megszegte az Általános Szerződési Feltételeket.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal."

Na szóval rokonoknak se szabad regisztrálni, semmi nem igaz amit írnak, bizonyíthatóan megszegtem de bizonyítani nem kötelesek ez egy vicc.Írtam felügyeletnek fogok sbr nek meg mindenfelé....
Amúgy 50 EUR volt befizetve adtak 50 EUR bónuszt, és nem egy fogadásból nyertem 1700at hanem hónapok alatt sok sok fogadásból ezek meg mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne elveszik, amúgy ha még pár emberrel megteszik ezt akkor ez az iroda befog csődölni.


Winmasterses bonuszon buktam el en.. Emailben kuldtek hogy ujra befizethetek es 100%bonuszt adnak. 10 eurot fizettem be, tehat igy osszesen kaptam meg kemeny 10 eurot. Reszveteli felteteleket elolvastam es, mint utolag kiderult a 158458565. pontban volt egy olyan kitetel, hogy maximum a befizetett osszeggel lehet fogadni a bonusz kiforgatasa alatt,tehat 10 euroval az en esetemben. Nos mivel ilyen baromsagot egy iroda se alkalmaz ezert nyilvan elso betutol az utolsoig nem olvastam el a felteteleket ez termeszetesen az en hibam is. Es mikor mar kiforgattam es csinaltam 200 eurot belole es az oldalukon lattam, hogy sikeresen teljesitve meg minden a kifizetesnel ez az osszeg termeszetesen eluszott.. Amiert volt kepem 10 eurot meghalado osszeggel is fogadni, ugy gondolom, hogy egy ilyen fontos dolgot egy korrekt irodanak az elso sorokban fel kellene tuntetnie ahol a forgatasi kovetelmenyek vannak, de ok jol elrejtettek a sablonos szovegek utan.. Na ezzel en is befejeztem a winmasterses palyafutasom. Tudom, hogy az en figyelmetlensegem is, de 100bol 99 ember nem olvassa vegig az osszes pontot, mert gondolja az elejen ossze vannak szedve amik szamitanak

Idézetet írta: Wonder68 Dátum december 19, 2017, 16:15:15
Tényleg mi lesz a sok Kiss Jóskákkal, meg Szabó Lacikkal  :D
Nekik aztán tényleg jobb elkerülni ezt az irodát.
;D

Nekem pont, hogy ritka a nevem, ami feltűnik az ügyfélszolgálatosnak, ezért voltam benne biztos, hogy valóban azt hiszi, nekem válaszolt illetve írt jóvá pörgetéseket.
Persze ilyenkor nem jut eszükbe az emailcímet vagy a felhasználónevet is ellenőrizni, mikor ő "tudja", hogy nekem már válaszolt...


Idézetet írta: pestigabo Dátum december 19, 2017, 17:04:21
Winmasterses bonuszon buktam el en.. Emailben kuldtek hogy ujra befizethetek es 100%bonuszt adnak. 10 eurot fizettem be, tehat igy osszesen kaptam meg kemeny 10 eurot. Reszveteli felteteleket elolvastam es, mint utolag kiderult a 158458565. pontban volt egy olyan kitetel, hogy maximum a befizetett osszeggel lehet fogadni a bonusz kiforgatasa alatt,tehat 10 euroval az en esetemben. Nos mivel ilyen baromsagot egy iroda se alkalmaz ezert nyilvan elso betutol az utolsoig nem olvastam el a felteteleket ez termeszetesen az en hibam is. Es mikor mar kiforgattam es csinaltam 200 eurot belole es az oldalukon lattam, hogy sikeresen teljesitve meg minden a kifizetesnel ez az osszeg termeszetesen eluszott.. Amiert volt kepem 10 eurot meghalado osszeggel is fogadni, ugy gondolom, hogy egy ilyen fontos dolgot egy korrekt irodanak az elso sorokban fel kellene tuntetnie ahol a forgatasi kovetelmenyek vannak, de ok jol elrejtettek a sablonos szovegek utan.. Na ezzel en is befejeztem a winmasterses palyafutasom. Tudom, hogy az en figyelmetlensegem is, de 100bol 99 ember nem olvassa vegig az osszes pontot, mert gondolja az elejen ossze vannak szedve amik szamitanak

Hasonlót a thegreek irodánál láttam, ott viszont bármennyivel fogadhattál, de csak a befizetés max. 25%-áért tett téteket számolták bele a forgatásba.

Szerintem ezt is le lehetne programozni, egyszerűen nem kéne számolnia azokat a túl magas téteket. (ahogyan a nem megfelelő típusú vagy szorzójú fogadásainkat sem számolja a rendszer)


Idézetet írta: Inter55 Dátum december 19, 2017, 17:03:25
"Nem teljesen érthető sajnos felháborodása. Teljesen egyértelmű a közeli rokoni kapcsolat, valamint a közös IP cím, ennek megfelelően sajnos nem teljsen érthető, hogy milyen jogtalan pénz elvételre gondol. Kérjük, tekintse véglegesnek a winmasters döntését. Amennyiben jogorvoslattal szeretne élni, természetesen jogában áll megtenni. Ehhez minden szükséges információt megtalál weboldalunkon. Azonban kérjük, ne felejtkezzen meg róla, hogy bizonyíthatóan megszegte az Általános Szerződési Feltételeket.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal."

Na szóval rokonoknak se szabad regisztrálni, semmi nem igaz amit írnak, bizonyíthatóan megszegtem de bizonyítani nem kötelesek ez egy vicc.Írtam felügyeletnek fogok sbr nek meg mindenfelé....
Amúgy 50 EUR volt befizetve adtak 50 EUR bónuszt, és nem egy fogadásból nyertem 1700at hanem hónapok alatt sok sok fogadásból ezek meg mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne elveszik, amúgy ha még pár emberrel megteszik ezt akkor ez az iroda befog csődölni.

Az IP-cím is azonos volt?
Önmagában csak ebbe is beleköthetnek, ez sokkal inkább jogos lenne, mint a rokoni kapcsolatra hivatkozni.

Idézetet írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 17:14:34
Az IP-cím is azonos volt?
Önmagában csak ebbe is beleköthetnek, ez sokkal inkább jogos lenne, mint a rokoni kapcsolatra hivatkozni.

Nem

Idézetet írta: Inter55 Dátum december 19, 2017, 17:53:00
Nem

Akkor "sajnos nem teljesen érthető", miért írják ezt...

Idézetet írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 18:01:04
Akkor "sajnos nem teljesen érthető", miért írják ezt...

Azért mert így könnyű profitot csinálni aki bukik adunk neki bonuszt ha abbol esetleg nyer valamire hivatkozva elvesszük.Ha valaki nyer egy nagyobb összeget keresünk vmi támadási felületet és elvesszük...
Így könnyű azért valljuk be...

Idézetet írta: Inter55 Dátum december 19, 2017, 18:07:04
Azért mert így könnyű profitot csinálni aki bukik adunk neki bonuszt ha abbol esetleg nyer valamire hivatkozva elvesszük.Ha valaki nyer egy nagyobb összeget keresünk vmi támadási felületet és elvesszük...
Így könnyű azért valljuk be...

Ez csak rövidtávon működik, pont az iroda híre miatt, ezért reménykedem benne, hogy ez a túlreagálás és a szabályzatuk egyáltalán nem játékosbarát értelmezése inkább az iroda gyerekbetegsége vagy egy-két munkatárs buzgósága, mint tudatos üzletpolitika.

Idézetet írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 15:57:05
...

A személyes rossz tapasztalatomat azért nem írtam le eddig erre a fórumra, mert én még az ügyfelük vagyok és ugye "monitorozzák" ezt a fórumot, de ezek alapján én már biztosan nem fogom senkinek ajánlani a regisztrációt hozzájuk.

Tapasztalatom alapján ritkán fedik fel a "monitorozók" a kilétüket, én a felhasználói nevemmel jelzem, honnan vagyok. A jelenlétemet nem promóciók népszerűsítésére használom, mert nem akarom spamelni a fórumot. A célom, hogy szélesebb képet kapjak a winmasters megítéléséről. Kirívó esetekben, mint amilyen a legutóbbi is volt, szót emelek a winmasters érdekében, mert úgy gondolom illik meghallgatni a másik felet is. Vannak esetek, amikor nem tudom védeni a mundér becsületét, mert olyan esetről van szó, ami a játékos oldaláról is teljesen értehető és értem a winmasters oldalát is. De a Te esetedet nem ilyen.
Srácok ne legyünk álszentek, a rutinos, évek óta sportfogadók között számos olyan van, aki nem a szerencséjének vagy esetleg a sportról meglévő széles tudásának/tapasztalatának köszönhetően igyekszik pénzt csinálni, hanem az egyébként teljesen más célt szolgáló bónuszok "kiforgatásával". A bónusz egy marketing eszköz, a bonus hunterek pedig arra utaznak, hogy a szabályok értelmezési keretét kibővítsék. 10 évvel ezelőtt a bónusz szabályok 5 sorba elfértek, egyértelműek voltak és mindenki számára világos célt szolgáltak. Aztán jöttek a csalók (nem tudok jobb szót rá), akik megpróbálták kijátszani ezeket az egyszerű szabályokat és azt keresték, hogyan lehetne a bónusz értelmezési keretét kibővíteni és a jogot szélesen értelmezve jogtalan pénzt nyerni a fogadóirodáktól. Ennek az lett a következménye, hogy ma egy promóció szerződési feltételeit 5x annyi idő összeállítani, mint a promóciót magát. Merthogy nem azon gondolkodunk sokat, hogy melyik promó fog tetszeni a játékosoknak, hanem azon, hogyan lehet átverni a promót. Így most 14 pontból áll, 95 sor egy egyszerű freebet bónusz feltétel és még mindig találunk olyan esetet, ami további szabályok érvénybe léptetését tenné szükségessé.
És igen, el kellett odáig jutni, hogy egyre kifinomultabb eszközökkel szúrjuk ki azokat a csalókat, akik a bónusz kijátszása és nem a megjátszása a célja. A családtaggal kapcsolatos szabályok, melyeket természetesen tartalmaz az ÁSZF is ezt a célt szolgálják. Érdekes módon azon számlák esetén, ahol bebizonyosodik a csalás, sokkal nagyobb a nők aránya, mint a normál számlák esetén. Mert anyura, testvérre, nagynénire, de még a nagymamára is nyitnak számlát, hogy utána különböző módszerekkel csaljanak a bónuszokkal.
Én elhiszem Neked, hogy az általad ismert szabályok alapján nem sértettetek szabály édesapáddal, de ez az eset, amikor is inkább az a döntés születik a kockázatkezelés oldaláról, hogy bezárják a számlát, még ha Te tudod is, hogy nem sértetted meg a szabályt, minthogy ezt a szabályt kevésbé szigorúan értelmezzék, mert annak káros következményei lennének a cég számára, nekik pedig az a dolguk, hogy a csalókat kiszúrják.
Pont ezért nem ad az ügyfélszolgálat részletesebb információt, mert nem fogják kiadni, milyen algoritmusok használatával kerülnek kiszűrésre a csalók, mert ezzel pont őket segítenénk.
Az, hogy édesapád nem csak az utolsó befizetést kapta vissza (ami azért van, mert a csalásnak minősített állapot előtti helyzetet állítja vissza) pont azt jelenti, nem voltak teljesen meggyőződve arról, hogy csalóval állnak szemben, de magas kockázatúnak érezték, ezért zárolták a számláját. Neked pedig semmilyen akadályt nem gördítettek az utadba, hogy folytasd a játékot.
Tehát nem ellened, hanem a cég érdekében cselekedtek és mint láthatod, nem édesapád kárára. Ebben én nem találok kivetnivalót és még ha találnék sem ,,jelenteném" senkinek, mert nekem nem ez a dolgom.

Winmasters = csaló,tolvajok  :noway:

winmasters marketing, nekem ebből az jön le, hogy ti minden egyes klienst potenciális csalóként kezeltek. Legalábbis az előbbi hozzászólásban elég sokszor meg lett említve.

Versenyszabályzatok összeállításánál valóban sok mindenre kell figyelni, de nem lehet mindent kiszűrni. Ha ezt nem fogadjátok el, akkor miért van nálatok egyáltalán bónusz? Miért ez a piac a cél, ha már ilyen előítéletesek vagytok?

A bónusz kijátszását bele kell kalkulálnia egy cégnek a veszteségbe, minthogy ilyen abszurd helyzetek alakuljanak ki, lásd fent Inter55 esetét, az "n+1"-ik feltétellel. Az ember nagy nehezen nyer, erre persze, hogy van egy szabálypont ami megoldja, hogy mégse.

Knapp esetéről meg már ne is beszéljünk. Tiszta az ügy. A bónusz az csak parasztvakítás, mert jól mutat, mint marketingeszköz.