Tour de France 2022 - 9. Szakasz (AIGLE > CHÂTEL LES PORTES DU SOLEIL)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tour de France 2022 - július 10. - 9. Szakasz (AIGLE > CHÂTEL LES PORTES DU SOLEIL)


Van egy tipped erre a Tour de France szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (2.000 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.


Tipp: Pogacar 1-3 helyen végez

Odds: 2,75

Iroda: unibet

Indoklás: Amit eddig a Touron látunk az egy végtelenül egyszerű képlet: gyors tempó, kontrollált szakaszok, a favoritok harcolnak a szakaszokért. Ezen a vonalon tovább haladva azt gondolom, hogy holnap is lesznek ugyan próbálkozások, de a mezőny fel fogja őket falni, mint eddig mindig. A végén az összetett menők harcolnak majd a szakaszgyőzelemért és Pogacar jelenlegi formájában biztos vagyok benne, hogy dobogón végez majd. Leginkább a legfelső fokán. Sárga, pöttyös, fehér.

9.szakasz
Tipp: Különbség a Nyertes és a 2-ik helyezett között - kevesebb mint 10 másodperc
Odds: 1,70
Unibet

tipp: Fuglsang nyeri a szakaszt
odds: 15.00
iroda: bet365

Összeszedett már akkora hátrány, hogy az összetettben elől állók elengedjék, jó esélye van a szökésnek ma,  itt inkább most már mindig az a kérdés, Pogacart meg bírja-e verni bárki ezeken a szakaszokon  :)
Főleg meg ha ő is mindenképpen meg akarja nyerni adott szakaszt. Meglátjuk, hátha most nem akarja.

Sziasztok!

Tipp: Vingegaard Jonas  (1-3) végez
Odds: 8.50
Iroda: Unibet
Indoklás:

Az első szakaszon jól kezdett Vingegaard Jonas utána volt egy kis megtorpanása de a hatodik szakasz óta igen egyenletes teljesítményt nyújt. Összetettben a második helyen áll és amennyiben tovább is ott akar maradni illetve pályázik az első helyre akkor ma is jó helyen kell célba érnie. Ebbe pedig bele kell,hogy férjen az első három helyezés.

9. szakasz: 2022. 07. 10., 12:45

Tipp: Kamna, Lennard az 1-3. helyen végez

Odds: 2,50
Iroda: Unibet

Indoklás: Hihetetlen, amit Pogacar művel, mintha nem is emberből lenne. De hát még a folyékony fémből készült Termintárort is megsemmisítették a végén - egyszer csak kell hibáznia a szlovénnek is. (Vagy legalább elfáradnia kicsit.) A 7. szakaszon Kamna már megmutatta mire képes a hegyekben: pár másodpercen múlt a szakaszgyőzelem. A mai etap elképesztően kemény lesz: 3700 méter szintkülönbség vár a kerekesekre. Úgy gondolom, Pogacar már elkezd taktikázni: nem hajthatja ki magát, hiszen nagyon messze még a vége. A többiek közül a német a legesélyesebb a győzelemre. Nem tudom, sikerül-e ez neki, de a dobogón, úgy érzem, ott lesz.

Pinot 1-3 helyen végez
8.00
Unibet

Kimondva a pöttyösért jött Thibaut! Noha eddig elég gyengén mozgott, de ez kell ahhoz, hogy ma akár elengedjék. Nyert már ő ettől keményebb hegyi szakaszt is, ma is benne lehet egy dobogó. Remélem nem Gaudu "hátvédet" fog játszani.

tipp: Ion Izaguirre nyeri a szakaszt
odds: 51,00
iroda: bet365

Indokolni ezt nem nagyon lehet, egy rakétát most én is kilövök :) (amúgy nem irreális, unibeten csak 26-os szorzó és a nyolcadik legkisebb odds)

Tipp: 1-3. HELYEZÉS BÁRMELY HELYEZÉS
Tadej Pogacar / Jakob Fuglsang / Michael Woods
Odds: 1.55
Iroda: betclic



Tipp:    Primoz Roglic 1-3. helyen végez.
Odds:    11:00
iroda:   Unibet

9.szakasz

Aleksander Vlasov vagy Tom Pidcock végez előrébb?

Tipp: Vlasov előrébb végez
Odds: 1.53
Iroda: Bet365

Ki végez előrébb?
Martin, Guillaume - Paret-Peintre, Aurelien
tipp:Martin, Guillaume
odds:1,5
iroda:bet365