William Hill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: ncis88 Dátum június 28, 2014, 17:33:50
Ha valaki nagyon akarta megtudhatta a kódot, teljesen irreleváns hogy én beírtam-e vagy nem. Kaptam vagy 8üzenetet hogy írjam meg nekik, így egyszerűbb volt.
De te tényleg azt hiszed hogy a bingo kódok csak ezen a fórumon keltek életre? Ha felfüggesztik a promót az nem azért lesz mert innen 50ember bingozott..és ezt te is tudod, csak nem bírtad ki hogy ne fejtsd ki a mondandód barokk körmondatokkal..

Abban vagyok biztos, hogy ha az iroda látja, nagyságrendekkel több kódot váltanak be, mint amennyit őt kiküldtek, ráadásul megugrik a magyar játékosok száma, akkor abból előnyünk nem származhat.
Ha nem tűnt volna fel, pont ma szigorítottak a forgatási feltételeken.

Ha más fórumon is hozzá lehet jutni a kódokhoz, akkor miért itt kerested te is?
Te is magadtól jöttél rá a beválthatóságra vagy esetleg olvastad valahol?

Jellemző, hogy ti ketten olyan kódokat is kerestetek, amelyek nem is léteznek és közben meglepődtök, hogy kapjátok a privát üzeneteket a kunyerálóktól. (azért kaptatok üzeneteket, mert itt reklámoztátok magatokat, nem? És egyikőtök sem szívjóságból tette mivel cserélni akartatok.)

Amikor majd kizárnak minket az ilyen akciókból, akkor meg majd lehet csodálkozni.

Addig azért jó bingózást kívánok!  ;)





Direkt utána kerestem fórumokat a bingó kódokkal, miután úgy érezted hagyon fontos megint a legbölcsebbnek lenni. Csak hogy lásd nem csak magyarok nyomják.
Igen cserélni akartam és? Tapasztaltam, hogy itt a fórumon csak úgy működik ha valamit nyújtasz cserébe. Viszont én privátban nem egy embernek megírtam a kódot, pedig már tudtam a 3eurós kódot. Az meg hogy nem volt ma sem 2eurós kód, nem tudtam., volt olyan nap amikor volt. Hehe..

És ha látja az iroda hányan játszanak? Ki nem szarja le. Szerinted mit gondoltak, majd 30ember fogja nyomogatni a promó kódot. Elárulom neked, de biztos tudod, mert zseni vagy, hogy Nagy-Britanniában 10szer többen játszanak mint náluni. Nem hiszem hogy kiakadnak párszáz magyaron..

Elnézve az itthoni helyzetet a legrosszabbkor húzzátok willhill-t. Biztos vagyok benne hogy lesznek irodák akik nem kapnak blokkolást, de tiltani fogják a magyarokat. Ezzel próbálnak vigyázni jó hírükre.
Az ilyenek miatt vagyunk sok promoból ki tiltva, és ezek miatt könnyebben le is mondanak a magyar piacról. Kis ország kis pénz, emiatt kevésbé lehetnek toleránsak az oldalak velünk szemben.

Milyen logika mondatja veletek hogy csak magyarok használják ki a bingos lehetőséget?

Nemcsak a magyarok hasznaljak ki ez a "lehetoseget", de lassan oda kerulnek a magyar sportfogadok, ahol most vannak a romanok.

Akkor aki védeni akarja a magyar fogadók reputációját az ne játsszon náluk bingot!

Idézetet írta: ncis88 Dátum június 28, 2014, 18:34:56
Milyen logika mondatja veletek hogy csak magyarok használják ki a bingos lehetőséget?

Ezt hol olvastad?
Nem írt ilyet senki.

Szerintem a bingó téma látogatottságából látszik, mennyire "népszerű" játék ez nálunk.
Éppen ezért könnyű látványos növekedést elérni azzal, ha pár tucat vagy akár pár száz magyar számlatulajdonos most rámozdul.

Az iroda nem veszít rajta, mert ezek mögött a bónuszok mögött nincs pénz, ha beszállsz egy partiba akkor a többiek(a befizető játékosok) pénzét nyerheted el az ingyen szelvényekkel, így lehet, hogy nem is foglalkoznak vele, de talán már te is találkoztál olyan irodával, amely a különböző bónuszainál különbséget tett a játékosok között a nemzetiségük alapján...

Csak azt próbáltam megértetni, hogy nem kéne segíteni az irodát a döntés meghozatalában, de persze elfogadom az általad képviselt "ki nem szarja le" vélekedést is.   ;)


Jólvan Knapp, nyertél. Te vagy a mindentudó, miért pont most nem neked lenne igazad..
:great:

Ma délután a 20GBP-s Live Casino bónuszt dobta a kerék.
Nem tudja valaki, hogy Eurós számla esetén mennyi lehet a visszatérítés? Simán 20 Euró, vagy a fonttal megegyező érték kb. 25 Euró?

Aki esetleg fel szeretné használni, mai 5 fontos bingo: FOOTBALL

Jajj, hát mit tettél.. Knapp mindjárt jön és 20soros tanmesét ír neked amin felvilágosít az irodák működéséről..

Idézetet írta: ncis88 Dátum június 29, 2014, 13:38:46
Jajj, hát mit tettél.. Knapp mindjárt jön és 20soros tanmesét ír neked amin felvilágosít az irodák működéséről..

;D

Idézetet írta: ncis88 Dátum június 29, 2014, 13:38:46
Jajj, hát mit tettél.. Knapp mindjárt jön és 20soros tanmesét ír neked amin felvilágosít az irodák működéséről..

Tudom olvastam tegnap. :D  De szerintem sem érdekli őket annyira, különben nem lenne egységes kód.

Plants vs Zombies 5Ł  --> 44,5 font   Nem rossz!  ;)

Idézetet írta: csatarid Dátum június 29, 2014, 13:47:24
Plants vs Zombies 5Ł  --> 44,5 font   Nem rossz!  ;)

Grat!! Nekem 0,8$.. :)