csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum március 07, 2020, 10:19:31
Hamburger SV - Jahn Regensburg 1  :great:

Elvileg nyernie illene és kellene otthon a Hamburger SV csapatának. Újra és ismét hangsúlyozom, hogy elvileg van csak az, hogy illene és kellene nyernie otthon a Hamburger SV-nek, mert látom, hogy ebben az SfGuru játékban nálam ebben a hónapban is folytatódik az év eleje óta tartó "vesszőfutás". Tehát számolni érdemes azzal is, hogy én mostan minőségileg nagyon-nagyon megfontoltan a Hamburger SV hazai győzelmére fogok tippelni, aztán pedig a valóságban az fog történni, hogy "megtáltosodik" a vendég Jahn Regensburg és az a középcsapat ripityára fogja verni idegenben a német élvonali focibajnokságba visszatérni igyekvő korábbi BEK/Bajnokok Ligája-győztes hazai alakulatot. Nem elfelejteni, hogy vannak ám csodák! Szóval ne hevesen, hanem csak óvatosan!

Én mostan minőségileg jó alaposan megaszondom a frankót, vagy legalábbis így vélem, aztán pedig majd az is lehet, hogy a házigazdák egyik játékosa kap egy piros lapot, lehetőleg már az 1. félidőben, a kiállítás után pedig a vendégcsapat értékesíteni fog egy 11-est, végül pedig én majd somfordálhatok balra el ezzel a sokadik minőségi tippemmel. És minden elképzelésem "megy a levesbe"! Ám sebaj, lássam, hogyan lehet újból széllel szemben!

Tehát van ez a Hamburger SV - Jahn Regensburg német másodosztályú mérkőzés. Amely meccsnél azért valamennyire az is fontosnak számít, gondolom én, hogy a 41 ponttal 3. helyezett hazai gárda fog játszani a 32 ponttal 10. helyezett vendégek ellen. Sőt, talán még az is valamennyire "beszámítható" adatnak tűnik, hogy az utóbbi két fordulóban ez a vendégcsapat otthonában szenvedett vereséget az utolsó helyezett és fő kiesőjelölt SG Dynamo Dresden ellenében és idegenben kapott ki egy dobogós élcsapattól (VfB Stuttgart). Nincs jó formában a Jahn Regensburg, ám azért ettől még simán nyerhet egy másik dobogós élcsapat otthonában (Hamburger SV). Persze, én remélem, hogy nem fog.

Tipp: győz a Hamburger SV.

2-1


#26177 március 09, 2020, 17:56:59, csabax
Dinamo Zagreb - NK Istra 1  :great:

#26178 március 09, 2020, 20:58:52, csabax
Bayern - Augsburg 1  :great:

#26179 március 09, 2020, 23:06:29, csabax
Real Betis - Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt  :great:

#26180 március 08, 2020, 19:39:03, csabax
JÖN! JÖN!! JÖN!!!



Hey Pep, how many wins does Liverpool need to be crowned PL Champion?


Idézetet írta: csabax Dátum március 05, 2020, 13:58:49
FCSB - Universitatea Craiova,  0.5 gól fellett a vendégcsapat  :great:
45. perc: 1-1

#26183 március 10, 2020, 11:02:11, csabax
Leicester City - Aston Villa 1  :great:

Egyre melegebb a pite az 50 ponttal egyelőre még 3. helyezett Leicester City számára, ezért aztán házigazdaként illene nyernie a 25 ponttal utolsó előtti helyezett (19. hely) és kiesőjelölt vendég Aston Villa ellenében. Érdemes megjegyezni, hogy kizárólag csakis ILLENE ez a dolog, hiszen a tippelés végkimenetele egyáltalán nem biztos ebben az életben, amely életben csakis a halál a biztos. Semmi más.

Amúgy én a hazaiak győzelmére tippelek, ám ez csakis általam kigondolt amolyan iránymutatás jellegű valami, amitől simán és könnyedén el lehet térni. Mivel én azt gondolom, hogy a Leicester City szeretne a Bajnokok Ligája következő idényében lenni, de annyira nagyon pocsék teljesítménye volt az elmúlt időszakban, hogy hiába 3. helyezett még továbbra is, mert már csak 2 pont az előnye, szóval én azt gondolom mostan, hogy ennek a Leicester City elnevezésű és focicsapat jellegű akármicsoda abszolút összes játékosának muszáj lesz felébrednie abból a Csipkejózsika-álomból, amelyikbe már hosszú ideje belehorkoltak a tagok, s muszáj győzni a birminghami együttes ellen.

Persze, csakis abban az esetben kellene ilyesmit cselekedni, ha ezek a Leicester City nevű focicsapatnál botladozó senkiháziak a Bajnokok Ligája következő idényében is óhajtanak focit imitálni, s nem pedig azt akarják, hogy a Premier League történetének legnagyobb és leghangzatosabb bukása forrjon össze a nevükkel. Mert ha tényleg bukni akar a Leicester City, akkor nem fog nyerni otthon. Ám ha csak amolyan "kisiklásnak" lehet tekinteni és elkönyvelni azt, hogy ez az alakulat az utóbbi 4 meccsből egyen sem győzött és az összesen megnyerhető 12 ponton mindössze csak 2 (!!!) pontot "gyűjtött be", szóval ha a BL-ben akar szerepelni és nem akar ólajtóként bukni a Leicester City, akkor győzni fog az Aston Villa elleni otthoni találkozón.

Ez is olyan meccs, ahol - elvileg - annyira hatalmas a színvonalbeli különbség a hazaiak javára, mint amennyire távol van Makó Jeruzsálemtől. Hatalmas. Éppen ezért úgy vélem, hogy abszolút nem érdemes semmilyen jóslás-szerű dologba kezdeni, hiszen - elvileg - még egy teljesen tartalékos Leicester Citynek is problémák nélkül kellene győznie saját pályáján a kiesőjelölt Aston Villa ellen. Már, persze, ha akar és nem alussza tovább nyugisan azt a Csipkejózsika-álmot!

Tipp: győz a Leicester City.

#26184 március 10, 2020, 12:31:36, csabax
VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld, mindkét csapat szerez gólt  :great:

Amikor néhány nappal ezelőtt "kinéztem" magamnak ezt a VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld német másodosztályú bajnoki mérkőzést, akkor még úgy az volt az állás a tabellán, hogy ezen a rangadón a Bundesliga 2 első két helyezettje fog egymás ellen játszani, hiszen az éllovas vendégek fognak a 2. helyezett házigazdák otthonában látogatni. Ám jelenleg már nem ez a helyzet van, ugyanis időközben előzött a Hamburger SV, s így jelenleg már ez a csapat van a 2. helyen, míg a VfB Stuttgart egy helyezéssel lejjebb található, 3. helyezett. Szóval, most már "csak" az van, hogy a VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld meccsen két dobogós együttes fog megmérkőzni. Ám, természetesen, az előbbiekben említett helycsere ellenére még továbbra is rangadónak számít ez az összecsapás.

Szerintem a változás még akár jót is tehet a tippemnek, amelyik tippem az, hogy ezen a meccsen mindkét csapat fog gólt szerezni, hiszen ebből a "visszaminősítésből" akár még az is lehetséges, hogy a VfB Stuttgart játékosai még az általam eddig gondoltaknál is jobban fognak "hajtani" és robotolni azért, hogy gólt szerezzenek és győzzenek ezen a közvetlen rivális elleni találkozón. Vélekedek én így előre megfontolt szándékkal, és, persze, minőségileg.

Hiányozni fognak (persze, már akinek) a szerbiai származású osztrák Sasa Kalajdzic az egykori német válogatott Holger Badstuber és a lengyel Marcin Kaminski a hazai csapatból, illetve Andreas Voglsammer, Brian Behrendt és Nils Quaschner a listavezető vendégektől. Szerintem az nagyon lényeges, hogy jó formában van mindkét csapat. Szóval, elvileg, bármelyik gárda tudna gólt szerezni. Mondom, hogy ELVILEG van így, hiszen én ugyan reménykedek a gólváltásban, ám mégis simán az történhet, mint ami a manchesteri derbin történt és - az általam elvártakkal ellentétben - itten az egyik csapat éppen ugyanannyira "béna" lesz majd, mint amott a Manchester City.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.