Csak megfontoltan

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Cordoba - Espanyol   dönci   3,7x élő   200 Ft

Embermínuszban az espanyol, és nyom a Cordóba, nem fogják kihúzni még 30 percig.

Bet-at-home-nál volt maradék 2,75 euróm, gondoltam az már ne romoljon meg a számlámon, szóval tettem egy ilyet (képen)
Valencia vezet félidőben 2,85x-re, kb. 900 Ft-al átszámítva.

(Amúgy sántuljanak meg az Espanyol játékosai, hogy képesek voltak így összezuhanni, hogy 1 helyett 2 gólt kaptak, grr.  :crazy:)

A szegényes kínálathoz, meg az Espanyol bénázásához képest egész jó napot zártam, kb. +1400 Ft lett a vége összességében.


Eredmény a kezdés óta:    +3500 Ft


Hétvégén spanyol bajnokik, meg FA kupa, ahol megpróbálok elcsípni majd 1-2 meglepit jópénzért.  :ok:

Előzetes gondolatok a holnapi spanyol meccsekről:

Levante - Mallorca:   a hazaiaknál hiányzik a legnagyobb gólvágó Juanlu, de kétséges Del Horno, Koné és Javi Venta játéka is. Egyértelmű, hogy ők ezzel az őszi 4. helyükkel bőven erőn felül teljesítettek, és kizártnak tartom hogy a 7-8. helynél előrébb végezzenek. A kupameccsükön egy eléggé felforgatott csapattal kaptak ki 2. osztályú ellenfelüktől 2-1-re. A Mallorca siralmasan rajtolt, aztán az edzőváltás után egész rendesen összekapták magukat, bár még most is csak 3 pontra vannak a kiesőzónától, szóval nem lehetnek nyugodtak. Láttam őket a Sociedad elleni kupameccsükön, ahol az alapjátékosok fele a padon ült, így elég keveset is mutattak támadásban, és a védelmük se tűnt életbiztosításnak éppenséggel. Eléggé dönci szaga van ennek az egésznek, a meggyengült Levante támadósorral, és az immár teljes, sérültektől mentes kerettel felálló Mallorcával. A kezdőket természetesen megvárom, aztán lehet, hogy megteszem döntetlenre.


Santander - Zaragoza:   mindkét csapat hasonlóan szar őszt produkált, nagyon hiányoznak a gólok mindkét oldalon. A Santander elég masszív otthon, nem sok gólt kapnak, de a 8 meccsen lőtt 4 gól sem említésre méltó éppenséggel. A hétközi kupameccsen egy nagyon felforgatott csapattal, és tartalékos védelemmel felállva kaptak ki nagyon simán az alsóbb osztályú ellenfelüktől. A Zaragozától kirúgták az edzőt december végén, azóta nem játszottak tétmeccset, de gondolom hogy az újévet már a keretükhöz méltó eredményekkel és a kiesés elkerülésével akarják lehozni. Idegenben nyeretlenek eddig, ami nyilvánvalóan nem marad így még 19 fordulóig, itt a lehetőség tehát egy győzelemre egy igazi 6 pontos túlélési rangadón. (A hazaiaknál Papa Diop játéka kérdéses, a vendégeknél pedig Caceres fog hiányozni a védelemből). A kezdőcsapatokat megvárom, de szerintem 3,8x-on megy majd egy (1-gólos?) vendéggyőzelem.


Sociedad - Osasuna:   nagyon háromesélyes párharc, nobet-nek tűnik. A Sociedad 15. helye igazán irreális szerintem, volt szerencsém látni őket párszor focizni, és nagyon szép, technikás, gyors támadófocit játszanak, otthon pedig mindig 110%-ot nyújtanak. Az Osasuna meg idegenben is nagyon nehéz eset, csak a nagyok tudták elverni őket eddig kb. Ezen a 2,2-es oddson szerintem nem éri meg a hazaiakra tenni, lutrinak tűnik az egész meccs. Megpróbálom követni majd élőben, hátha ott már kitisztul a kép kicsit.


Real Madrid - Granada:   13-as odds a döncire, lehet rádobok egy kis aprópénzt, több szót ez a meccs nem érdemel, bármilyen más bet kizárva.


Malaga - ATMA:   utálom az Atleticót, mert mindig akkor játszanak kutyaütő módon/szenzációsan mikor épp nem arra fogadok...  :crazy:  Az őszi igen halovány teljesítmény után új edzőt hozott nekik a jézuska Simeone személyében, a keretük alapján minimum ez első 6-ban kéne lenniük, az ilyen Malaga szintű csapatokhoz még idegenben is győzelmi reményekkel kéne utazniuk ELMÉLETBEN. A Malaga stadionja igazi oroszlánbarlang, nem sokan távoztak onnan ponttal, pontokkal. Összefoglalva: a Malaga hazai mérlege annyira jó, hogy már csak romlani tud (fog is), az Atletico idegenben meg eddig olyan szánalmas eredményeket hozott össze, hogy innen már nyilvánvaló, hogy csak felfelé vezet az út. Aztán majd élőben követem a meccset, és várok valami megerősítést mielőtt megtenném vendégre 3,3-as oddsért.  :ok:


A holnapi FA kupa meccsekre nem akarok komolyabb összegben fogadni, egyedül ez a WBA - Cardiff böki a szemem, ahol a legjobb kezdőjével is elég gyenge játékot produkáló Albioniakat 1,8-on adják, amit igencsak keveslek, viszont a vendégek 4,8-as oddsa igazán megér egy próbát. (Vagy méginkább az egy gólos győzelmük 6,00x pénzért). Ha lesz legalább 2-3 fontosabb játékos aki hiányzik a hazaiaktól, akkor megy a vendégre egy kis summa.


Ennyi egyelőre, pénzt majd csak a mérkőzések előtt teszek fel rájuk, addig még elolvasok pár előzetest, kezdőket ellenőrzök, stb.




#19 január 07, 2012, 15:28:37, fcbayern
Ment 1 euró arra, hogy a Wolves lövi az első, és tán egyetlen gólt a Birmingham elleni meccsükön, live 51. percben 2,85x-ért.

Edit: az az ostoba gyapotszedő Ebanks Blake kihagyta a meccs helyzetét, az utolsó percben pedig a kapufán csattant a labda, így ez bukta, 0:0.

Swindon - Wigan 1:1-nél ment 1 euró arra, hogy a hazaiak lövik a következő gólt, jött is szépen. 2,6-os oddson 1,6 eurót nyertem vele.

Ahogy előzetesen gondoltam, ezek mentek végül:

Santander - Zaragoza   vendég 3,8x   1 euró
Levante - Mallorca   dönci   3,3x   1 euró

A Sociedad meccsén nézem stream-en, meglátom ki lehet-e hozni valamit belőle.

3 meccsen 1 gól, ütős egy kezdés :D :D

A Levante meccse tényleg egy büdös nagy döntetlen lett, ahogy azt sejtettem, ott jött +2,3 euró.  :ok:
A Zaragoza játéka viszont kilátástalan volt, egy pillanatig sem volt esélyük a győzelemre, örülhetnek hogy csak 1-el kaptak ki végül.


Összesítésben 1,9 euró pluszos eddig a nap, most pedig kapcsolunk a sport1-re, ahol hátra van még 2 spanyol bajnoki is!  :beerchug:

A tegnap esti maradék két meccs már fogadhatatlan volt, a Real meccse szóra sem érdemes, a Malaga meccsén meg úgy hullámzott a játék képe, hogy nem lehetett megmondani mi fog történni. (végül semmi se történt  ;D )
Akkor a mai meccsekről:

City - United:   mindkét oldalon sok a hiányzó, így egy kicsit nehéz tippelni. Ha a City a gyorspasszos, penge támadófociját tudja hozni, szerintem nem lehet kérdés a győzelmük, de inkább majd élőben teszek, ha jön az ihlet.

Vallecano - Sevilla:   A vendégek oddsát jónak érezném, ha nem lenne kérdéses Manu del Moral és Kanouté játéka is elöl, így kivárom a kezdők biztossá válását. A Sevilla nem rossz focival kapott ki a nagyon szép játékot mutató Valenciától a kupában. A Vallecano szinte minden valamire való csapattól kikapott, dehát a fene tudja mit hoz az új esztendő első meccse, maradjunk a live fogadásban.  :ok:

Getafe - Bilbao:   Két nagyon egyforma erőt képviselő csapat, igazi háromesélyes meccs. A Getafe kerete lassan kezd teljessé válni a sérültek-eltiltottak visszatérésével, a vendégeknél viszont fájó pont lesz a legfőbb gólvágó, Llorente hiánya. A kezdő sípszó előtt erre pénzt tenni szerintem lutri, majd ha látom, hogy alakulnak a dolgok.

Villareal - Valencia:   A hazaiak új edzővel kezdik az idényt, de José Molina szerintem nem tudja felszínre hozni ezt a süllyedő sárga tengeralattjárót. Továbbra is hiányzik a vezér, Rossi, valamint Catala. Teljesítményüket jól jellemzi a 18. helyük, és a szégyenletes 0 pontos kiesésük a BL-ből. Otthon elég könnyű sorsolással viszonylag sok pontot sikerült összehozniuk az ősszel, egyetlen pozitívumként. Nagy kérdés, hogy a Valencia mennyire lesz ott fejben a pályán, ugyanis hétközben a Sevillával lesz egy kupa visszavágójuk, ahol még bármi megtörténhet. (A bajnokságban előrébb úgyse juthatnak, a 3. helyért pedig szerintem nem lesz kihívójuk.) Semmi okom a kezdő sípszó előtt fogadni, ha utána is megtehetem, sokkal több infó birtokában.  :ok:

Betis - Gijón:   ahogy az 1,9-es odds is mutatja, hazai győzelem várható alapvetően. Azonban nem lepődnék meg ha 10 emberrel bekkelne az Gijón a meccs javarészében, és ikszen ragadnának a csapatok, így marad a live itt is.

Egy kis jelentés a mai eddigi fejleményekről:

A Getafe - Bilbao meccsen a 60. perc tájékán megtettem 2 euróval, hogy a Getafe lövi az első gólt, de persze kihagyták az adódó 2 ziccerüket is, így az elment.  :noway: Most a Villareal - Valenciát nézem, ami nagyon jó kis összecsapás, két igazán támadószellemű csapattalk, és eléggé lukas, lassú védelmekkel. 2-0-nál, a 30. perc tájékán 2,1x-es oddsal 2 eurót tettem arra, hogy lesz még gól a félidőben, és szerencsére a további 3-4 ziccerből egy be is ment, így ez jött. ezzel kemény 0,2 eurós pluszban vagyok ma, dehát még hátra van 2 és fél meccs, szóval jöhet még hozzá!  :ok:

Nem is zárulhatott volna gyönyörűbben a mai nap, mint a Barca szopásával, ami szépen hozott egy 6,00x-os oddsot a papának.  :beerchug: :great: Ott 1 euróra jött vissza 6, amiből azért biztos ami rendőr, feltettem egyet visszabiztosítani az egyenlítő gól után, így +4 euró lett az egyenleg.

Végre egy csapat, akik őszinte, bátor focival rukkoltak ki a naaaagy Barca ellen is, nem ültek a tizenhatosukon, nem nézték végig ahogy 20x körbetologatják őket, hanem mentek, és harcoltak. Már csak a BL-ből ejtse ki őket valaki, és akkor karácsonyra már nem i is kérek mást.  ;D

Összesítésben +6,1 euróval zárult a hétvége, amivel együtt már kb. 5300 pluszban vagyok. Jó kezdés, reméljük következő héten is sikerül folytatni. :ok:

No ma este ismét lesz mire fogadni, 3 meccsel folytatódik ugyanis a spanyol kupa, nézzük mik az előzetes gondolatok:

Mallorca - Sociedad   az odavágón a nagyrészt cserékkel felálló Mallorca igazságosnak mondható 0-2-es vereséget szenvedett baszkföldön. A Sociedad szépen, technikásan, gyors passzokkal építgette a támadásait, és picit jobb befejezéssel lehetett volna ez 3-4 gól is. Ezzel szemben a Mallorca elég keveset mutatott előrejátékban, a hétvégi bajnoki meccsükön viszont már jobb focival rukkoltak elő, és a helyzetek alapján is megérdemelték volna a 3 pontot. Valószínűleg tehát nyomni fog a Mallorca, a Sociedadtól viszont nagyon jó kis kontratámadásokat várok, szóval simán benne van a döntetlen vagy a vendég. Az biztos, hogy hazaira fogadni 1,9-ért hiba lenne, szóval nézem majd stream-en a meccset, és akkor fogadok, ha már lehet látni, hogy alakul a mérkőzés. (Amúgy mindkét csapat kerete teljes, nincsenek hiányzók, de meglátjuk kik kezdenek.)


Santander - Mirandes:   A Santander csalódást keltő 0-2-es vereséget szenvedett a Mirandes otthonában, majd a hétvégén a kevés helyzetükből 1-et belőve nyertek az edzőváltás után is eléggé elképzelés nélkül focizó csont utolsó Zaragoza ellen. A Mirandes képességeiről nehéz lenne véleményt mondani, de az odavágón mutatott játékuk tetszetős volt, bár lehetett volna akár 4-3 is a meccs vége, annyi helyzet és annyira lukas védelmek voltak. Itt se éri meg hazaira tenni 2,1-ért, gólokat érzek, és azt, hogy simán lehozza döncire a kiscsapat.


Malaga - Real Madrid:   Szegény Malagának sikerült leadni a 2-0-ás előnyüket egy félidő alatt, ami eléggé le is sújtotta őket ahogy az arcokat elnéztem. Hétvégén aztán egy elég középszerű meccset produkáltak az ATMA ellen, kevés igazi, kidolgozott gólhelyzettel, de gondolom a Real ellen már nagyon élesek lesznek, és bizonyítani akarnak. (szörnyen hiányzik azonban Joaquin, és Julio Baptista is az előrejátékukból.) A Madridról nem érdemes sokat mondani, lelépték a Granadát a hétvégén, és magabiztosan vezetik a bajnokságot. Ha a legjobb csapatukkal állnak fel (mást szerintem nem tehetnek, mert idegenben lőtt gólokkal simán kieshetnek), akkor ez lesz a nap legjobb mérkőzése, döntetlenre saccolnám ezt is, gólokkal. De nézem majd élőben, ott már jobban lehet majd látni, mi is a realitás.


ezek vannak tehát, mindegyiket nézem stream-en, vagy tévén, és live mennek a fogadások, ha látok valami elkapható meglepit.  :ok:





Egy gyors összegzés a történésekről:

A Santander ikszét megtettem, jött is, ott +4,4 euró,  :great:  aminek a javarésze azonban elment. 1 euróval vissza kellett biztosítanom, mert nem bírtam idegekkel az utolsó 10 percet, ahol futószalagon jöttek a helyzetek. Megtettem 5,5x-ön, hogy a Malaga lövi az 1. fi. első gólját a Madrid ellen, hát az a tipp igen simán ment el.  :noway: Ettől ezt még nem gondolom rossz betnek, viszont ami igazán nagy balgaság volt, az a tegnapi "Arsenal vezet a félidőben" fogadás szutykos 1,8-as oddson 2 drága euróval. Úgy elment mint a picsa, ostoba egy dolog volt.  :crazy:
Szóval kemény +0,4 euró a mérleg az utolsó 1,5 napra.


Kicsit szerintem emelem a téteket, mert így sose lesz meg a 450 euró kiforgatása, illetve ilyen 1-2 eurós téteket nem lehet normálisan visszafogadni sem élőben.

#28 január 11, 2012, 19:44:34, fcbayern
Van ma egy csomó meccsünk, úgyhogy nézzük is a kínálatot:

Tottenham - Everton:   A vendégeknél gyakorlatilag a fél keret sérült, és a Jagielka-Hibbert védőpáros nélkül elég bátornak tűnik megtenni döncire a meccset. A Spursnél "csak" Gallas, Parker, Ledley King sérültek, szóval elég jó kezdővel vághatnak neki a meccsnek. Motiváció biztosan lesz, hiszen lőtávolságba kerülhetnek a listavezető City mögött. Hazaira ezért a pöttöm oddsért természetesen nem teszünk, megpróbálom követni a meccset, és ha nem pörög túl nagy sebességen a Tottenham akkor lehet bepróbálok egy ikszet.

City - Liverpool:   A MU nagyon csúnyán megbundázta a városi rangadót, ha nincs az a nevetséges piros lap, akkor a City szétcincálja őket szerintem.  ;D A  hazaiaknál csak Balotelli sérült, dehát van ott még gólképes ember bőséggel. Úgy gondolom amúgy, hogy mindkét csapat komolyan fogja venni ezt a meccset, ha már ilyen közel vannak a szezon első megnyerhető kupájához, szóval a legjobb kezdők kiállítását várom. A Poolba visszatért Gerrard, lassan talán már csúcsformáját is visszanyeri, amire óriási szükség is lenne, mert a pár hete lejátszott City-Pool meccs nagyon sima volt, és a vörösök alig mutattak valamit a kapu előtt. Valószínűleg nobet, mert egy ikszre sem tartom jónak a Poolt, 2 alatti oddsokkal meg nem foglalkozok.

Levante - Alcorcón:   Fordított pályaválasztással 2-1-re nyert a kiscsapat, ma pedig szépen lehozzák döncire a meccset, és továbbcsúsznak - ez a megérzésem. A Levantéból hiányzik Juanlu-Javi Venta-Valdo-Nano, akik mind alapemberek, a felforgatott csapatuk meg pont annyira lesz képes, amennyire a hétvégén is volt - egy jó szar teljesítményt hoztak a Mallorca ellen, és erősen a levegőben lógott, hogy kikapnak. A döntetlen 3,9-ért ajándék, ment is rá 3 euró.

Espanyol - Cordóba:   Sajnos a hazaiak 1,4-es oddsa értékelhetetlen, főleg hogy a bajnokságban alig van a meg az 1gól/1meccs átlaguk, szóval könnyedén benne van egy döntetlen, és hogy a Cordóba ezzel a céllal is fog pályára lépni. Picit gyengébb tipp ugyan az előzőnél, de úgy érzem megéri bepróbálni ikszre (bár ahhoz jónagy mák kéne, hogy mindkettő bejöjjön, szóval lehet visszabiztosítok majd.), megy rá 2,2 euró 4,5x-ös oddson, mert az egy szerencsés szám.


Emeltem kicsit a téteken, úgyhogy értékelném, ha nem most kapnék ki egy rossz szériát  :ok:

Nem volt időm írni mostanság, úgyhogy összefoglalom az eseményeket: a spanyol kupás döntetlenek nem jöttek, igazándiból egyik sem volt még igazán közel sem. A Levante nagyon simán nyert, a Cordóba pedig felzárkózott ugyan 0-3-ról 2-3-ig, utána viszont érthető mód leálltak, hiszen azzal az eredménnyel ők már továbbjutók lettek volna. Szóval ezekkel elment 5,2 euró, amit sikerült nullára visszahozni egyrészt a Pisti1987-től átvett kombival, másrészt egy City-Pool under 2,5 tippel, amit előben adtam fel 30. perc tájékán 0-1-nél. Ezután plusz 0,3-ban voltam, amihez még hozzájött 1,3 euró szintén egy Pisti1987-től lopott szelvénnyel, szóval 1,6 euró plusszal vágunk neki a hétvégének, összesítésben 1,5 hét alatt már 6000 Ft pluszban vagyok.


Hétvégén egész szép kis kínálat van, azonban csak vasárnap délután leszek gépközelben legközelebb, így visszafogadni, élőzni nem tudok majd szombati meccsekre, így próbáltam nem elszállni a tétekkel.


ATMA - Villareal   x2   2,2x   3,00 euró


Az ATMA a Malaga ellen elég halovány játékot mutatott, és úgylátszik ebben a naptári évben is alulteljesítenek majd, mindig bennük van a blama lehetősége. A Villareal nagyon szép támadófocival és óriási lelkesedéssel játszott a Valencia ellen, és ha sikerül kicsit stabilabbá tenni az elég ingatag védelmüket, akkor simán képesnek tartom őket, hogy nyerjenek ezen a meccsen.


Sevilla - Espanyol   dönci   3,6x   2,00 euró


A Sevilla szépen építgeti a támadásait, de a kapu előtt szörnyű, hogy mennyire impotensek. Mindig sikerül elbaszni az utolsó passzt, vagy rossz befejezést képesek választani. Plusz ugye kiestek hazai pályán a Valencia ellen a kupából is, ami biztos letörte őket némileg. Masszív csapat ez az Espanyol, és nagyon nagy ott most az öröm miután egy igen izgalmas meccs/párharc után tovább verekedték magukat a kupában is a Cordóba ellenében. 1,72x-vel adni a Sevillát nem reális, szerintem nem fognak tudni nyerni.


Chelsea - Sunderland   dönci   5,00x   2,00 euró

Egyértelműen a hétvége ajándéka ez az odds!  :ok:  A jópár fontos játékosát nélkülöző Chelsea nem fogja ezt olyan könnyen behúzni, mint ahogy az oddsok mutatják. Nincs Drogba, Sturridge játéka kérdéses, Torres meg kutyaütő, a védelmük meg igencsak gólképes. A Sunderland O'Neill érkezése óta végre kezdi azt a játékot nyújtani, amit ilyen játékosokkal illik is, nagyon nagy formában és jó légkörben fociznak a fiúk. Igazából jobban félek attól, hogy elverik a kékeket, és az fogja elvinni a szelvényem, dehát már csaknem. :D

Valencia - Sociedad   dönci   4,7x   1,00 euró

Ezt a tippet kicsit nehéz megindokolni konkrétumokkal. A Sociedad olyan verésbe szaladt bele a Mallorca ellen a kupában, (teljesen felforgatott védelemmel!), amilyenbe többet nem fognak ebben a szezonban. Idegenben elég karcsú mérlegük van, baszkföldön pörögnek ők igazán, de azért jó kis csapat ők, bárhol játszanak is. Mennek, támadnak, lelkesek, és biztos bizonyítani akarnak a kupás égésük után. Jó meccs lesz, gólokkal, és reméljük döntetlennel.

Granada - Vallecano   dönci   3,3x   2,00 euró

Ez a meccs akkora iksznek tűnik, hogy még. Ha lenne tipicon "döntetlen és under 2,5 gól", tuti megtettem volna. A Vallecano szinte alig mutatott valamit előrejátékban a fogalmatlan Sevilla ellen, két eléggé a semmiből érkezett góllal nyertek végül. A védelmük rendben volt, szervezettek voltak, küzdöttek. A Granada megkapta a várható ötösét a Realtól, dehát manapság ki nem kap tőlük egy párat, lényegtelen. Időtlen idők óta nem kaptak ki hazai pályán a srácok, most sem fognak, de biztosra veszem, hogy egy elég alacsony színvonalú meccsen, sok pontatlansággal, technikai hibával, csontzenével, pontosztozkodást láthatunk majd.

WBA - Norwich   x2   1,8x
Blackburn - Fulham   x2   1,45x   3 euróval ment a kettes kötés

A Blackburnnél jó nagy grimbusz van, a szurkolók állandóan tüntetnek az edző ellen, a játékosok önbizalma a béka segge alatt, a védelmük gyenge, a támadásuk meg egyetlen ember formájára van kihegyezve. Megeszem a kalapom ha megverik a masszív, és (ahogy az Arsenal ellen is láthattuk) kontrákból nagyon veszélyes Fulhamet. Valójában 1 gólos Fulham győzelmet várok, de ez így biztosabb.

A WBA meccsén alacsonynak tartom a 2,00-ás hazai oddsot, szerintem fikarcnyival sem jobbak ők a Norwichnál. Gólok lesznek, nem is kevés, és a kanárik nem távoznak üres kézzel.


Szóval összesen 13 eurót dobtam fel, 2-3 szelvénynek szerintem jönnie kéne minimum ha van egy kis szerencsém, és nem totál papírforma hétvégét láthatunk. ;D