Csak megfontoltan

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Beütött az első igazán szar nap tegnap, szinte semmi sem jött.  :crazy:
Az ATMA simán verte a Villarealt, és a Fulham is 3-at volt képes kapni a Blackburntől...  :bash:
A többi meccsen 1-1 gól hiányzott csak a megfelelő eredményekhez, semmi szerencsém nem volt. Így utólag csak a két angol tippemet bánom, azokat rosszul csináltam. Mindkettőt meg kellett volna tenni külön-külön a vendégcsapatok 1 gólos győzelmére, ami jobban fizet, és kisebb téttel is mehetett volna. Összesítésben -6,4 euró lett a szombati nap eredménye, ami igen gyalázatos.
Hazajöttem, gyorsan át is vettem Pisti1987 kézi meg röpi tippjét, és rádobtam egy 20 eurót, plusz olvastam előzetest a Newcaste - QPR meccsre, és szinte érzem, hogy 0-1 lesz a vége, és megindul picit felfelé a QPR az új edzővel.

Newcastle - QPR   DNB vendég   3,75x   3 euró


A többi meccset is követem, meglátom lesz-e valami fogadható.

Na, sikerült ezen az elátkozott hétvégén javítanom végül valamicskét a mérlegen, lássuk mi történt. A QPR-ben sok volt a hiányzó, Taarabt nélkül nagyon karcsú az előrejátékuk, az a tipp igen simán ment el. Később néztem stream-en ezt a Malagát, nem tűntek rossznak, megvoltak a helyzeteik, és mikor már épp fontolgattam, hogy megteszem őket, bekapták a gólt. Vártam picit, még mindig egész formásan tologatták a lasztit, gondoltam mostmár csak belövik a helyzeteiket, és megtettem őket 7,00x-es szorzón, hogy fordítanak. Hát, nem tették, kihagytak 2-3 kurva nagy ziccert, a végén beszenvedték az egyenlítő gólt, de ezzel kifújt.  :crazy:

Itt már kicsit éreztem, hogy kezd szétbaszni az ideg, szóval szüneteltettem is kicsit a fogadást. A Barca - Betist azonban nem tudtam kihagyni, ment 1 juró a döncire 12x-es oddson az első percekben. Izgalmas egy meccs volt, minden tiszteletem a Betisnek, amiért felálltak 0-2 után. De néztem a meccset, és úgy éreztem, hogy a 11 jurós "virtuális pluszomat" át kell tolnom a Barcára, mert nem fogják kihúzni a sevillai srácok. És ekkor történt az, ami még a hétvégén egyszer se: szerencsém volt, 1,5x-es oddson toltam rá a Barcára a tétet, kb. 20 mp-el azelőtt, hogy a Betis 10 emberre fogyatkozott...  :D A Barca persze behúzta (pföj, de rühellem őket...), amivel +4 euróba hozták azt a meccset. Emellett jött a Pisti1987-től lopott szeló is, így +11,7 euróban zártam a napot.


A hétvége eredménye:   +5,3 euró
Ezzel már +7500 jó magyar forintnál járunk 1,5 hét alatt, nameg a 75 euró bónusz is forog lassacskán.


Azért lássuk be, a hétvégi tippjeim igen gyalázatosan leszerepeltek, úgyhogy a hétközi kupameccseken jó volna visszatérni a nyerő vonalra.

Ma este lesz a PL zárómeccse, Wigan - City, nézzük mi lesz ebből. Úgy kezdtem el nézegetni, hogy kerestem a meglepetés lehetőségét, de bárhogy erőlködök, nem látok benne mást, csak vendéget. Az olajtól bűzlő City az utolsó 5 meccséből mindössze 1-et nyert meg, elmesélem hogyan. A MU elleni meccsüket elcsalták ahogy volt, egy jogtalan piros miatt 80 percig emberhátrányban fociztak, amúgy szépen. A Pool ellen pedig múlthéten a Carling Cup elődöntőjében tompák voltak mint a fakard, elég ráérősen, ötlettelenül terelgették a labdát, és még abból a kevés helyzetükből se lett semmi. Namármost biztos vagyok benne, hogy mivel feljött rájuk a MU pontegyenlőségre, ezért most végre összekapják magukat, és megindulnak felfelé a "hullámhegyen".

Képzeljünk el egy 11 emberrel játszó, 100%-on pörgő Cityt, és állítsuk szembe vele a Wigan védelmét, mit kapunk? Hendikeppel is vendég győzelmet 2,00-ás oddsért. Amúgy sem várok bunkerfocit az általában lelkes előrejátékot produkáló Wigantől, amiből aztán még kontragólokat is kaphatnak.

A tipp egyetlen komoly hibája, hogy a Wigan már 6 meccse nyeretlen, a legutóbb épp a szárnyait bontogató Sunderland ellen néztek bele egy négyesbe otthon, szóval csak idő kérdése, hogy elérjék a mélypontot, ahonnan már csak felfelé vezet az út. Reménykedjünk benne, hogy ez nem most lesz.

Kár lenne elsietni a tippet, megvárom a kezdőket, nagyon fontos lenne ugyanis, hogy Silva az első perctől fogva a pályán legyen pl. Belelesek a meccs első perceibe, aztán ha a várt forgatókönyv szerint zajlanak a dolgok, akkor mehet a hendis vendég

szerintem a vendég sem biztos, a hendi meg öngyilkossság..... :great:
a city utoljára több mint 2 hónapja nyert idegenben

No újra itt!  ;D  Tegnap a magyar kézi meccsen izgultam, így nem volt időm nézni a Wigan - City meccset, csak a 2. félidőtől. Ott már ugye vezetett a City, benne volt hogy lőnek még egyet, de lófasz oddsa volt, így nem tudtam mire fogadni. Ma Espanyol - Mirandes van, meccs előtt nem tettem semmit, aztán ahogy néztem stream-en a meccset, megláttam egy jókis oddsot


Mirandes to score 1st     4,00x


Ment 2 euróval. Támadott ugyan az Espanyol, de a Mirandes gyors kontráiban, pontrúgásaiban legalább annyi veszély volt, így a hazaiak 1,5x-ös oddsa egy vicc volt, ellen kellett fogadni.


Azóta be is esett a gól, 6 euró nyereség:ok:

#35 január 17, 2012, 22:50:12, fcbayern
A bekapott gól után a 2. félidőre méginkább támadó szellemben jött ki az Espanyol, és nagyon kitámadtak. Kicsit úgy éreztem hiányzik a támadásaik "éle", viszont hátul szörnyen kinyíltak, és szervezetlenek voltak, így nem tudtam ellenállni, hogy betoljak még 1 eurót a Mirandes góljára.

Espanyol - Mirandes   2nd goal   Mirandes   5,00x

Nem mondom, hogy izgalommentesen, de belőtték a másodikat is, ezzel jött újabb 4 euró. Mivel ma már nincs mire fogadni, így zárhatjuk is a napot, 1,5 óra alatt csináltam 3 euróból 13-at.  ;D :D
Így már +10 500 Ft-nál tartunk kb. 2 hét alatt, jó kezdés.  :ok:

(Edit: jézusom bazmeg, 5 perc alatt egyenlített az Espanyol  :D Kibaszott jó kis visszavágónak nézünk elébe, alig várom!
és 3-2 a vége, ezt nem hiszem el  :o ;D)

Átböngésztem a ma esti spanyol kupa kínálatot, nézzük mik lesznek itt:

Bilbao - Mallorca:   

Nekem mindig is a Bilbao volt a kedvenc spanyol csapatom, de amikor megláttam az 1,57x-es oddsukat a Mallorca ellen, csak pislogtam.  :o A Mallorca ugyan eléggé a hazai, saját kis szigetükön lejátszott meccsekre van kihegyezve, de akkor is, ez a két csapat nagyon hasonló játékerőt képvisel, és a formájuk is meggyőző. A vendégek az utóbbi időben jó játékkal hoztak le elég gyengus eredményeket: kikaptak a Sociedad otthonában egy olyan meccsen, amin abszolút partiban voltak, 0-0-on ragadtak a Levantéval, pedig egy rakat helyzetük volt a győztes gól megszerzésére, hazai pályán 6-1-re végezték ki a Sociedadot, és 0-3-as összesítésről fordítva továbbmentek a kupában, majd végül a Real ellen játszottak egy kimondottan színvonalas meccset.


Igazándiból annyira sok minden szól a Bilbao mellett, hogy szinte kötelező ellenük fogadni.  :D  [size=78%]Visszatért Llorente, instant csúcsformában, otthon idén is nagyon erősek, vagy 10 meccse veretlenek már, a hétvégén is szép játékkal lépték le a széthulló Levantét. Ja és még gólt sem kaptak idén! Ezek mind annyira szép sorozatok, hogy már csak az a kérdés, mikor szakadnak meg, én jön egy kis hullámvölgy.[/size]


Lényeges hiányzó egyik csapatban sincs (feltételezve, hogy a legjobb kezdőket küldik pályára), így pedig nincs akkora különbség a két csapat között, mint amit az oddsok mutatnak.


Óvatosabbak számára ajánlok egy +1-ről Mallorcát (ázsiai) 1,925-ért, bátrabbaknak x2-t 2,4-ért. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Mallorca túlzottan nagy erőket fog mozgósítani a győzelem érdekében, szerintem ők boldogan folytatnák a párharcot a szigetükön egy dönciről is, így a vendég győzelem elég bátor tipp lenne. Végül egy döntetlent tettem, de követem majd élőben, és meglátjuk mi lesz belőle. Ment rá 3 euró 3,8-as oddson.

Real - Barcelona

Már megint egy El Clásicó, ami helyett a barátok köztöt is szívesebben nézném...  ;D  Kutya nagy háromesély, meccs előtt erre csak az tesz pénzt, aki az izgalomért fogad, mivel semmi értelmes odds nincsen, talán majd élőben, de ott is csak óvatosan.

Ez a tegnapi dönci viszonylag simán elment, igazából még 0-0-nál volt pár elfogadható kontrája a Mallorcának, de az utolsó passzok rendre rossz helyre mentek, és végül egy pillanatig sem volt kérdés a hazai. Megesik, 3,8x-as oddsot bukni nem szégyen  ;D A Real - Barcára sikerült megállnom, hogy tegyek bármit is élőben, lassacskán leszokom már arról, hogy az izgalom kedvéért fogadjak.  :ok:

Ma szemeztem a Valencia győzelmével a kupában, mert nagyon jó csapatnak tartom őket, a Levante meg legalább 6-8 helyezéssel áll jobban, mint ahová valók. Végül a meccs elején tettem egy ilyet:

Valencia - Levante   hazai   1,45x
                                 Valencia több szöglet   1,22x


Soha a büdös életben nem teszek többet szögletre, még egy ekkora hülye tippet...  :crazy:  6-3-al ment a Valencia a 85. percben, erre a 90.-re sikerült 6-6-ig felhozniuk ezt a fogalmatlan Levantét, és csak a hosszabbításban esett be még egy szöglet keserves nehezen... :bash:

Kötésben ment (tipicónál ilyet is lehet  :o ), 5 euróval, hozott 3,85-öt, ami fedezte a tegnapi buktát, és még némi nyereséget is termelt. Ezzel +10 750 Ft-on állunk 2012-ben.

Hétvégén már 3 bajnokság pörög teljes sebességen, úgyhogy lesz miből csemegézni, holnap meg is keresem a nyerőket. :ok:

Hát végül csak nem tudtam megállni hogy ne fogadja kicsit a teniszre is, miközben nézem... Esküszöm ki fogom ilyenkor kapcsolni a gépet inkább  ;D Végülis pluszbe jöttem ki, de ez akkor is hülyeség, mindig ez hozza a vesztemet.

Tegnap Azarenkát tettem meg live 2:0-ra, az viszonylag simán lejött, ma pedig Dolgo meccsén éreztem úgy, hogy kizárt, hogy ezt bárki is 3 szettben bukja el, így arra is tettem egy kis pénzt. Aztán persze az ezeken befolyt 3,75 eurómból sikerült 3-at feltennem Dolgora, ami el is ment...  :noway:   
+0,75 a vége, de nem vagyok büszke rá.


Holnap dúskálunk a meccsekben, úgyhogy nézzük is elsőnek az angol bajnokságban mit várok:


A Norwichnak a védelme egész jónak mondható, főleg ha nem támadnak ki különösebben. Az előrejátékuk kisség gépies, hiányolom belőle a szikrát, nem lehetetlenség őket megfogni. A Chelsea-ben érezni az afrikai játékosok hiányát, a védelmük pedig továbbra sem tökéletes. Keveslem a kékek oddsát, simán érzek ide egy meglepit, de azért a döntetlennél nem merek tovább menni. Ehhez raktam még kötésben a Sunderland - Swansea meccset over 1,5 gólra. Igazából ezektől a csapatoktól egyenként is kitelik a 2 gól, a Swansea idegenben sem szokta ölni a focit, gólra törően játszanak, a védelmük is erősen gólképes. Nincs ezen mit magyarázni, jönni fog.


Norwich - Chelsea   dönci   3,8x
Sunderland - Swansea   over 1,5g   1,37x


3 euró ment rá, óvatos voltam.


A Fulham meccsén ikszet érzek, egy hiányzókkal felálló Newcastle ellen nem fognak tudni győzni. Ehhez csaptam még a Wolves - Villa meccsen egy óvatos under 4,5 gólt. Mindkét csapat támadójátéka igen karcsú, a védelmük viszont elfogadható, nem lesz itt még 3 gól se sztem.


Fulham - Newcastle   dönci   3,3x
Wolves - Villa   under 4,5g   1,1x


Ment rá 5 euró.


Ez a Blackburn a sírba visz, nem tudok kiigazodni rajtuk... Ha a Fulham elleni 10 emberrel kiharcolt győzelmük után sem kezdenek el eredményeket produkálni, akkor meghülyülök...  :D  Az Everton szégyen amit leművel ezzel a jókis keretével, dehát elöl nincs aki gólpasszt adjon, gólt lőjön, szürke középcsapattá silányultak. :( A hétvége legszarabb oddsa az ő 1,53-uk szerintem, szinte kötelező ellen fogadni.


Everton - Blackburn   DNB vendég   4,9x   3 euróval

A többi szombati meccset így, hogy nem tudom őket élőben követni nobet-nek érzem, de azért elmondom a véleményem róluk. A QPR lassan de biztosan javul az új edző keze alatt, de inkább ruletteznék, minthogy rájuk tegyek 2,00-ért egy kiesési rangadón.


A West Brom már nagyon mélyen van, a Stoke pedig túlzottan is szárnyal, a vendégek behúzzák 1 gólos különbséggel.


Angolokra ennyi, majd később beírom a német, spanyol meccsekről a gondolataimat, tippjeimet.


Tehát akkor a német és spanyol meccsek szombatra:

A németeknél első tavaszi forduló egy egész hosszú téli szünet után, úgyhogy csak egy kis aprópénzt tettem fel.

Hoffenheim - Hannover   1 góllal nyer a Hannover   5,00x   1 euró
Freiburg - Augsburg   1 góllal nyer az Augsburg   5,00x   1 euró

Nürnberg - Hertha   dönci   3,4x és
Sociedad - ATMA   over 1,5g   1,32x   kötésben   2 euróval   (4,49-es összodds)


Most nem akarnék oldalakat írni elemzésként, szóval csak röviden. A Hoffenheim az első pár jó szezonja után idén már elkezdett lefelé csúszni, a védelmük picit bizonytalanabb, a támadójátékuk pedig sokat gyengült. A Hannover nagyon masszív, jól szervezett csapat, és még úgy is jobbak ők itt egy góllal, hogy Ya Konan hiányozni fog a csatársorukból.


A Freiburg eladta az egyetlen épkézláb csatárát Cissét, amivel szerintem meg is ásták a saját sírjukat. Akik szeretik a hosszú távú fogadásokat, tudom ajánlani a kiesésüket 1,45-ért, ajándék. Az Augsburg őszinte támadófocit játszik, azért is kaptak nem kevés gólt a meccseiken, de itt most szerintem megnyerik 1-el, és elindulnak kifelé a kiesőzónából.


A Nürnberg meccsei mindig kérik a döntetlent, szerintem még az új edzővel érkező Hertha sem fogja tudni elvinni mind a 3 pontot tőlük. De azért afelől se legyen kétségünk, hogy a Nürnberg nem fogja meglőni a győzelemhez szükséges gólmennyiséget, ősszel is súlyos gólínség súlytotta őket.


A Sociedad - ATMA meccs nekem eléggé adja magát overbe, kontrából sebezhető, lassan visszazáró baszk védelem, és hát ATMA, akik sosem nyernek ha már az ember azt gondolná, hogy kezdenek formában lendülni.  ;D [size=78%] (Ld. a Villareal lelépése múlt héten.)[/size]

#40 január 20, 2012, 22:33:39, fcbayern
Ja, egyik meccsre se fogok tudni élőzni, nem vagyok itthon szombaton, szóval reméljük nem kell őket "menteni".  ;D

Na lássuk mi történt tegnap. A német tippek sajna nem ültek, a Hannover nem tudta begyötörni a győztes gólt, az Augsburg még a legjobb csatárát elvesztő Freiburgtól is képes volt kikapni egy kiesési rangadón, sokba lehet ez még nekik. Hogy a Fulham hogyan vert be 5 gólt a Newcastle-nek, az számomra rejtély, utána kell még néznem mi az öreg isten történt ott. Na meg a Wolves - Villa, nem értem ezt a sok gólt, jobban járnék, ha maradnék az 1x2 fogadásoknál. A Chelsea-s kombó lejött, de a 75. percben már nem igazán voltam nyugodt, látva az egyre komolyabb Chelsea helyzeteket, így biztosítottam 2 euróval inkább. Így 17 euróra 17,62 jött vissza, karcsú egy eredmény, reméljük ma tudom növelni.

Vasárnap kb. a fél napot végigaludtam a szombati buli után, szóval nem sok mindenre tudtam fogadni :D a Mallorcát tettem meg DNB-vel 3 euróra jött 4,2 profit, amiből 2-t feldobtam live 3,9-ért arra, hogy Bilbao lövi a 2. gólt is a Real elleni meccsükön, de nem volt szerencsém. Mindegy, +2,2 euró lett a nap mérlege, amivel már 11 600 Ft profitnál járunk kb. ebben az évben.  :ok:

Ma délután Afrikai bohóckodás van, nézem majd a meccset tv-ben, aztán meglátom, jön-e valami ihlet, bár nincs túl nagy bizalmam egyik gyapotszedő bagázs felé sem. Este aztán Villareal - Gijón lesz, és ha most nem nyer a Villareal, akkor tényleg soha. Meg kell szerezniük az első győzelmüket végre 2012-ben, miután már 3 hónapja (!) nem tudtak egyetlen bajnokit se behúzni. Nem tartom túl sokra ezt az Gijónt, főleg nem idegenben, úgyhogy szerintem az újabb 2 fontos visszatérőjével erősödő hazaiak nyerik a meccset. De persze semmi okom meccs előtt fogadni, ha majd az eseményeket látva is megtehetem.  ;D

Tegnap végül hanyagoltam az afrikai meccseket, nem tettem semmit. Este néztem a Villareal meccsét, fontolgattam hogy megteszem hazaira mikor már 2,00 felett járt, de aztán végül beesett a gól, és lecsúsztam róla. Utána még belenéztem egy portugál meccsbe, 7-es oddson betettem 1 eurót az Olhanense győzelmére 0-0-nál, 15 perccel a vége előtt. Rögtön utána sikerült is kihagyniuk a meccslabdát, egy oldalról beívelt lasztit 11 méterről a kapusba lőtt valamelyik barbár...

Reggel nagyon éreztem, hogy jó nap lesz a mai, és hogy a Nadal meccsen kinéz valami profit. A 2. szettben úgy éreztem, hogy megindul a spanyol, és hozza a játszmát, de végül nagyon izgulós lett. 5-2-ről és tie break 4-1-ről is majdnem sikerült elbasznia, de végül lehozta, hála az égnek.  Ott kb. 21 euróra jött 31.

Elég lassan forog a bónuszom, szóval úgy gondoltam hogy "külsős tippeket" is beveszek, így összeszedtem pár fogadást megbízhatónak tűnő fórumról, meg "tippadó oldalról", blogokról. Az egyik valami kosár meccs volt tegnap, ami végül ha szűken is, de elment, vitte a kötést, ahol Nadal -1.5-el volt együtt. Egy másikon már csak valami lengyel kosár kéne 8,9 euróhoz, reméljük lejön. Van még két ilyen összevadászott szelvényem, az egyik Libertadores kupa, a másik pedig kosármeccsek, mindkettő 3 euróval ment, 2-es odds környékén.

Este Espanyol - Mirandes, kíváncsian várom, hogy a Mirandes mennyire bátor támadójátékkal rukkol vajon elő, mert az sokmindent eldönthet. Ha van merszük gyors, sok emberes támadásokat vezetni, akkor simán beeshet az over 2,5  de én nem szeretek gólra fogadni, szóval ezt hanyagolni fogom valószínűleg. Nézem majd élőben, meglátjuk, jön-e valami ihlet.

#44 január 24, 2012, 15:39:00, fcbayern
.