Snooker - UK Championship

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki lesz a végső győztes?

Neil Robertson
8 (42.1%)
John Higgins
6 (31.6%)
Shaun Murphy
1 (5.3%)
Mark Selby
2 (10.5%)
Mark Williams
2 (10.5%)
A felsoroltakon kívül más
0 (0%)

Összes szavazó: 19

Cesc, kicsit elaludtam gép előtt, 5-3mal mentek pihenni Selby-ék?

Káosz volt a 8. frame-ben, de végül Walden hozta, így 4-4-el mentek pihenni. Szóval itt még semmi nem dőlt el.

Idézetet írta: Cesc18 Dátum december 04, 2010, 17:05:06
Káosz volt a 8. frame-ben, de végül Walden hozta, így 4-4-el mentek pihenni. Szóval itt még semmi nem dőlt el.

Pff, ezt nem hittem volna. Amikor ránéztem, láttam h megy 10 ponttal kb Walden, aztán amikor újra visszamentem, vagy 40gyel ment Selby. Akkor már odaadtam Neki a frame-t, de ezek szerint bunda volt ;D Köszi az infót :ok:

Gould eddig egész jól áll, remélem folytatja is ezt (3-1 Neki). Robertson nehezen ébredt, de Rory hozza eddig a TVs formáját, ennek is tudok örülni ;D Ebdon meg tapad Higginson-ra, de ezt is jó leírni, mert ennél sokkal simább Ebdon sikert vártam.

#19 december 04, 2010, 19:13:51, Cesc18
Higgins meccsét itt lehet nézni
http://mypremium.tv/

Jobb oldalt ki kell választani az eurosport 2-t.  Aztán amikor bejön a meccs még felül lehet válogatni a streameket...

Első nap eredményei:

Ding Junhui - Matthew Stevens 9-4
Mark Allen - Tom Ford 9-5
Stephen Maguire - Ken Doherty 9-6
Mark Selby - Ricky Walden 9-6
_________________________________

Graeme Dott - Martin Gould 3-5   
John Higgins - Stephen Lee 4-4
Peter Ebdon - Andrew Higginson 4-4 
Neil Robertson - Rory McLeod 7-1

1.55  Marco Fu - Barry Hawkins  2.30
1.20  Ali Carter - Mark Joyce  4.00
1.50  Stephen Hendry - Jimmy White  2.40
1.20  Mark Williams - Mark Davis     3.50

1.10  Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham  6.00
1.80  Jamie Cope - Judd Trump  1.90
1.10  Shaun Murphy - Patrick Wallace  6.00
2.20  Mark King - Ryan Day  1.60

Junhui győzelemre, 9-4 1,6: szerintem várható eredmény lett, bár szorosabb meccsre számítottam, de Junhui jól pörög.

Doherty +2,5, 6-9 : beigazolódott Cesc "félelme", Maguire jól játszott.

Walden győzelemre 3,7 és Walden +2,5 1,95, 6-9: Walden szépen elszúrta a hendit. Sokáig partyban volt (4-4ig), kevés esélyt adtam volna arra, h elmegy a hendim, de Selby zsenialitása megcsillant, Walden összetört, így ugrott a hendi.

Függőben:

Robertson -2,5 1,57 (7-1)
Gould +1,5 1,85 (5-3)
Higginson győzelemre 2,28 (4-4)

Összeségében a két vezető tipp jött, ill jönni látszódik (Junhui és Robertson -2,5), ez pedig optimizmusra ad okot ;)



O'Sullivan - Bingham: úgy érzem, O'Sullivan ismét feltöltődött, ez pedig a snooker, és a nézők szempontjából is a lehető legjobb dolog. Úgy is mondhatnám, ennek mindenki örül, csak az éppen aktuális ellenfele nem. Nagy a hendi értéke, de engem nagyon meggyőzött O'Sullivan a múlt héten. Egymás ellenijük így is 3-0ás, ráadásul mindig nagy különbség volt a két versenyző között. Tudom, egy súlyos kór az O'Sullivan hcp fogadás, de nem tudom kiheverni. "Veszek" rá azért plusz pontokat is.
Tippjeim:
O'Sullivan -4,5 1,95, tét: 5 pts
Pontos végeredmény: O'Sullivan 9-5re nyer 7,2, tét: 1 pt
Pontos végeredmény: O'Sullivan 9-6ra nyer 8,5, tét: 1 pt

Cope - Trump: ismét érthetetlen számomra ez a meccs, legalábbis azért, h miért Trump az esélytelenebb, legalábbis szorzókat nézve. Trump az egyik legnagyobb reménységnek tartott játékos, és évről-évre egyre feljebb találhatjuk a ranglistán. A keze tökéletesen működik, a feje néha annyira nem, de ez az Ő korában még nem is nagy baj. Mindketten agresszív játékosoknak tekinthetőek, szerintem ez is egy 50-50es meccs, így a Trump +1,5, 1,65os oddson, nekem kihagyhatatlan. Tét: 2 pts

Williams - Davis: számomra az egyik legerősebb tipp a mai napra. Egymás ellenijük 1-1, ráadásul a vereség a legfrisebb élménye Williams-nek. November elején találkoztak az asztal mellett, akkor Davis 4-2re nyert. Utána Williams kicsit visszavonult, és felkészült a mostani versenyre. Képzettebb, és jobb kezű játékosnak is tartom a wales-i srácot, és a Williams -2,5es hcp, 1,75ön sok jóval kecsegtet így a meccs előtt. Remélem, ezt a meccs végén is elmondhatom majd. Tét: 5 pts

Murphy - Wallace : a másik kedvenc meccsem a mai napra. Wallace már igencsak benne van a korban, és még fiatalabb korában sem tartozott ahhoz a "krémhez", amibe most Murphy sorolható. Igazából a legkönnyebb első körös ellenfelet fogta ki Murphy, és ha 100%osan odateszi magát, akkor egy könnyed 9-2, 9-3mal is továbbléphet. Azonban a plusz frame vásárlásról itt sem teszek le, így a tippjeim így festenek:
Murphy -4,5, 1,95, tét: 4 pts
Murphy 9-5re nyer, 6,5, tét: 1 pt




Ami a meglepetéseket illeti:

Marco Fu - Hawkins: Fu eléggé leszállóágba került, pedig remek kis játékos. Versenyzett az ázsiai No. 1 címért Junhui-val, és úgy tűnik, ez negatívan hatott ki rá. Nem lepődnék meg azon, ha nyerne Hawkins, akinek a stílusát egyébként nagyon bírom, de a Hawkins +1,5es hcp több mint vonzó, 1,8es oddson. Tét: 1,5 pts



Ami jónak tűnik, de érzelmi okoknál fogva nem kerül megjátszásra:

Hendry - White: két nagy öreg játszik egymás ellen, bár Hendry még mindig tinédzsernek számít White-hoz képest. White az igazi, nagybetűs LEGENDA. Simán megjátszanék ide egy Hendry győzelmet, de nem vesz erre rá a lélek. Szerintem minden snooker kedvelőnek öröm, hogy az asztal mellett láthatja White-ot, és az ilyen pillanatokat nem szabad fogadással elrontani.












Na gyors még én is lekarcolom, hogy látom a mai találkozókat...

Ronnie - Bingham... akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy Ronnienak mintha újra lenne kedve snookerezni. A Power snooker neki nagyon jót tett, ott kiélte nagyon magát utána a Premier ligában is, szóval szerintem Binghamnek nem sok köze lesz a játékhoz. Sima Ronnie győzelmet várok, 2-3 100-as brékkel.

Cope - Trump... számomra nobet. Mindketten iszonyat ügyesek, és fene se tudja melyik hogy fogja bírni ezt a hosszabb meccset, ráadásul azért ez nagy esély mindkettejük számára, hisz verhető ellenfelet kapott. Csak nem úgy állnak oda mintha egy Ronnie ellen játszanának.

Williams - Davis... Legutóbbi meccsüket ha jól emlékszek láttam, azért ha 9 frame győzelemre ment volna, nem hiszem, hogy Davis nyert volna... Williams azért csak Williams, most csúnyán visszafog vágni a múltkoriért.

Murphy - Wallace... Hu, kíváncsi leszek Murphy, hogy fog játszani...ha már a meccset elsöprően kezdi akkor simán leveri majd Wallacet, de ha azt a Murphyt fogjuk látni aki szenved akkor max 2 framemmel nyer...bár elég nehéz elképzelni, hogy Wallace 7 frame-et nyerjen...

Fu - Hawkins... nagyon ugyanazon jár az agyunk jaaas. Hawkinst amikor láttam legutóbb, ha jól emlékszek shanghaiban akkor nagyon jól kente. Fu meg a Premier ligába szépen bejutott az elődöntőbe, de egy ilyen tornán én már sokat nem várok tőle. Képtelen egy nagyobb bréket lökni. Hawkins ezt a meccset befogja húzni. Hendiről pedig kicsit ajándék szagú...

Carter - Joyce... Itt sem tudnám elképzelni, hogy Joyce meglepetést okozzon. Nem mintha Carter olyan bomba formába játszana, de egy ilyen ellenfél ellen nem fog kikapni az biztos.

Nekem a Carter - Royce elég bizonytalannak tűnik. 1,2es oddson nem dobom be, h nyer Carter, annyit nem ér az egész, de a hendi meg túl magas. Royce a selejtezőn nagyon ment, ha jól emlékszem, Campbell-t is Ő verte meg. Ráadásul játékban van, jól nyomta, szóval akár meglepetés is kikerekedhet belőle.

Wallace-ban szerintem max 5 frame van, de ahhoz kell Murphy kihagyása is. Egyedül képtelen lesz összehozni 6 frame-t, szóval laza meccsre számítok, kérdés h mennyire fogja komolyan venni Murphy. Ezen múlik a hendi sorsa, nem Wallace-on, legalábbis szerintem.

O'Sullivan tényleg élvezi a játékot, a Robertson elleni kellemetlen zakó után ez nagyon kellett Neki. Ahogy olvastam angol sportújságokban, végre megszokta a mostani dákót, és így egyértelműen favorit ezen a tornán. Kb olyan Ő, mint Federer, ha nincs kedve játszani, akkor bárki megüti, de ha bepörög, akkor egyértlemű h a versenyeken az a kérdés, ki lesz a második, mert a Zseni győzelmét nem lehet megkérdőjelezni. Bingham meg egyébként is tele gatyával szokott ellene játszani, még akkor is, ha nincs topformában Ronnie.

A Cope - Trump meccs nekem olyan, mint a "tegnapi" Gould meccs. Teljesen 50-50es, ezért választottam rá a plusz hendit.

Williams visszavágásában nagyon bízom, van miért visszavágnia, és nem hiába vonult kicsit vissza. Nem lennék ma Davis helyében...

Örülök h Hawkins-t nem csak én látom így, pedig annyira nem voltam biztos ebben a tippemben ;) Fu legutóbbi meccséből indultam ki, ahol vezetett vagy már 3-0ra (Murphy ellen? A Premier League-ben), majd onnan frame-t se nyerve vesztette el a meccset. Lélektelen, dekoncentrált játék jellemezte Őt akkor, így viszont Hawkins-nak elég jó esélyei vannak.


#26 december 05, 2010, 15:25:10, Cesc18
Streamek --->

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Live-Video-Streaming-Snooker.php

Ha vége Higginsék meccsének akkor valószínűleg a Hendry-White meccsre kapcsolnak majd át, az meg igazi csemege :)

Hendry bekezdett egy 111-es break-el.

Ebdon mellett megosztanék egy szimpatikus tényt:
Tudtátok hogy a felesége magyar, és ideje nagy részét Budapesten tölti?
Egy ausztriai biliárdos rendezvény esti buliján ismerkedtek meg. Ebdon pont akkor volt válófélben, és eléggé maga alatt volt.
Este nem találta a buli helyét, és már hazafelé indult, mikor azt hiszem Maguire megfogta a kezét, hogy el ne merjen menni, és keressék meg a
party helyszínét. Ott ismerkedett meg a magy hölggyel, aki valamilyen tisztséget tölt be a magyar biliárd szövetségben.
Azóta Pesten összeházasodtak, és Ebdon Dubai rezidenciáját pestire cserélte.

Egyébként játékstílusát én sem szeretem, különösen a Ronnie elleni "ellassúskodott" VB döntő verte ki nálam a biztosítékot.

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 05, 2010, 16:13:42
Ebdon mellett megosztanék egy szimpatikus tényt:
Tudtátok hogy a felesége magyar, és ideje nagy részét Budapesten tölti?
Egy ausztriai biliárdos rendezvény esti buliján ismerkedtek meg. Ebdon pont akkor volt válófélben, és eléggé maga alatt volt.
Este nem találta a buli helyét, és már hazafelé indult, mikor azt hiszem Maguire megfogta a kezét, hogy el ne merjen menni, és keressék meg a
party helyszínét. Ott ismerkedett meg a magy hölggyel, aki valamilyen tisztséget tölt be a magyar biliárd szövetségben.
Azóta Pesten összeházasodtak, és Ebdon Dubai rezidenciáját pestire cserélte.

Egyébként játékstílusát én sem szeretem, különösen a Ronnie elleni "ellassúskodott" VB döntő verte ki nálam a biztosítékot.

Ez érdekes, köszönöm az infót. Így azért már kezd szimpatikus lenni ;) Bár a Dubai-t Bp-re cserélni.... ;D

Érdekes infó, bár számomra akkor is ugyanaz az az idegesítő játékos marad. Egyszerűen képtelen vagyok elviselni a játékstílusát, de szerencsére itt a UK-n nem fogjuk látni, ugyanis Higginson megverte :)