Csaló pokertermek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tisztázzunk valamit! A pókertermeknek nem érdekük,hogy veszíts.Miért is lenne az, hiszen nem a terem ellen játszol, ellentétben a casinóknál. Abban egyetértek,hogy a mai elregesedett, feszes mezőnyben, kevesebb rek generálódik,ezért érdekük  lehet lapütközéseket generálni.Miért tennének ilyet? Ha borul a bili,meg merem kockáztatni,hogy $ milliárdos üzletet buknak el. Egyébként meg a Pokerstars honlapján fent van ,hogy hány független szervezet ellenőrzi a szerverüket a játék tisztasága érdekében,szóval nincs érdekük csalni.

Nem volt szándékom a témát tovább feszegetni,de Attischa egyszerűsége mégiscsak rábírt..

Először is. A mezőny semmivel sem lett erősebb,mert amúgy sem az amcsik voltak a táplálék lánc alján,hanem a németek,és ők itt maradtak. Ráadásul elözönlötték a termeket az oroszok,akik legalább annyira pökhendiek,mint a németek. Kettőt ráhívsz valamelyikre,onnantól örök ellensége leszel. Meg aztán a PS gondoskodik róla,hogy aki valamit konyít a pókerhez,annak ne legyen kedve amúgy sem játszani!

Másodszor: A különböző irományok csak az íróik számára hasznosak,mert azokból játszani NEM lehet. Minden asztal más,és mindre nincsen forgatókönyv.

Harmadszor pedig: Mivel a reménytelen esetek pénztárcája is véges,ezért gondoskodni kell róla,hogy a pénzüket ne olyan nyerje el,aki leutalja,és vígan magára költi,hanem forgassák csak bent,amíg a gebűr meg nem eszi. Meg aztán ha néha nyer,akkor elhiszi magáról,hogy tanult valamicskét a játékból,és tölt fel újabb pénzeket is esetleg.

Magyarán: Aki leutal,az nem kívánatos személy a pókerházak közelében,jobban utálják azokat,mint a pestisest.
Ez ugye érthető,csak az a gond,hogy nincsen benne a lapok kiegyensúlyozásának a lehetősége a felhasználói szerződésben.
Magyarán:csalnak.
Nem kell ezt elhinni,de legalább próbáld megérteni azt,amit írok.
/és nem sértésnek szántam ezt az írást/

Huha.... Jó,ok nem akarok belemenni adok kapok....,de nekem van 2 jó barátom,pókerből élnek,rengeteget tanulnak,fejlesztik a tudásukat,jól játszanak,nyernek is,igaz nem sokat,de a bónuszokból, az elért VIP  szintjük után szép kis összeget kapnak,Lásd: Pokerstars supernova szintek,kis minuszos játékkal is szép összeg.Ilyen butaságot állítani,hogy nem lett erősebb a mezőny.

Vicces, hogy mindig akad egy lúzer, aki újraéleszti ezt a topikot.

A véleményem a legújabban felmerült témákkal kapcsolatban:

1) Aki rendszeresen játszik, az érzi, hogy lényegesen erősebb a mezőny, mint néhány éve.

2) A hihetetlen laptalálkozások élőben sem ritkák. Ez egy ilyen játék.

3) Cashben csak azért tűnik másnak az rng, mert a cash játék teljesen más.

4) Az "irományok" valóban csak egy szintig hasznosak, viszont nélkülözhetetlenek, hogy eljuss arra a bizonyos szintre. Utána már sokkal hasznosabb, ha sikeres játékosokat figyelsz játék közben (online asztalnál, vagy élő közvetítések során)

5) A "szerencse" sokszor azért fordul, mert elbízza magát a sikeres játékos, vannak időszakok, amikor minden összejön, így a játékos túlzott magabiztossága előbb-utóbb visszaüt, figyelme tompul, helyzetértékelése felületessé válik. És ilyenkor elkerülhetetlenül jön a szopacs.

6) Én rendszeresen hívok le pénzt (nem a Starsról), de mindenhol leszarja az rng. Ha van a számládon 500 dollár és buksz 5 db 5 dolláros szitet egymás után, azt másképp, sokkal egészségesebben éled meg, mintha a cashout után bennhagyott 50 dollárod esetén történik ugynaz. Pedig ugyanúgy huszonöt dollárt vesztettél.

Asszem hirtelen ennyi.


Mindenkinek sok szerencsét kívánok az új évre és dollárhegyeket!!!

söprű

Egy dolog eszembe jutott még, amit én is észrevettem a rendszeres lehívásokkor: egyre tovább és tovább tartott, amíg megjött a pénz (PKR, 888). Ez mostanra odáig jutott, hogy mindig a feltételekben foglalt 3, illetve 4 nap huszonnegyedik órájában fut be. De befut és végülis ez számít...  :ok:

gratula,örülök ha tényleg van becsületes terem,habár ha visszaolvasol,én leginkább a ps-re lettem volna kíváncsi. Elég nagy az a terem,csak van valaki aki rendszeresen utalgat lefelé.

PokerStársrol MB re, percek kérdése.

"Augusztusban negatív rekordot döntöttem. Elrepültem Milánóba, onnan kocsival Svájcba, kibéreltem egy házat egy hétre, kicsíptem magam, irány a casino, befizettem a 2200 dollárt, megkapom az első leosztást: pocket pár, flopra szett, később kitelik a full, az ellenfélnél négy egyforma. Ilyen az élő póker, de imádom!"

részlet Sophia 'wellbet' Lovgren, PKR profi évértékelőjéből

Soha sem lesz jó játékos, aki az rng-ben keresi a hibát.

Szerintem is csalnak ezek gané pókertermek. Tegnap 8 db 5 dolláros sng-ből 7-ben pénzbe értem az 888-n, ma pedig szopat ez a csaló rng. Ma 30 percen belül volt 4 QQ-m, amit mind a négyszer levertek és mind a négyszer gyengébb induló lapok (K10o és A3o pld.) Habnak a tortán aki K10-el vert le, rá 2 percre egy másik asztalon megadta AJs pushomat QQ-val, neki persze kitartott.  :crazy:
Azért ma is sikerült pénzbe érni jó sokszor, így csak 2 beülőt vesztettem ma (mai utolsó sng-men AJs pust adott A9o, persze, hogy turnön ott volt az a huncut 9-es). Szóval szerintem is csalnak, kapják be bő nyállal.
Na jó, nem csalnak, csak rosszul esik, hogy folyton a fasz rossz végén álltam ma, be is fejeztem a sessiont mára. Viszont ennek ellenére csak 2 beülőt buktam kb. 15 sng után. Sajnos el kell fogadni, hogy néha akár egymás után sokszor lemákolnak.

Azoknak, akik szerint élőben nincs mákolás (vagy ahogy másképp nevezik "csalás"):
Viszont most tanítom a lányomat és az unokahúgomat játszani. Kiosztom a lapokat, majd az asztalt, utána egyenként végigelemezzük kinek milyen keze van, és mi a nyerő. Hát nem semmi lapütközések és mákolások vannak itt is...

Idézetet írta: pelikán01 Dátum december 27, 2012, 15:20:27
gratula,örülök ha tényleg van becsületes terem,habár ha visszaolvasol,én leginkább a ps-re lettem volna kíváncsi. Elég nagy az a terem,csak van valaki aki rendszeresen utalgat lefelé.

Jelentkezem, kifejezetten sokat vettem már ki PS-ről. Mostanság nem ott játszom, de néha-néha benézek, ettől függetlenül a múltban csak ott volt számlám, és nem panaszkodhatok. Oké, szoptam én is néha az RNG-vel, (többet rinyáltam miatta, mint ami szükséges lett volna, de hát fejlődik az ember:D), de hosszútávon bőőőven nyerő vagyok ott is.

#145 január 26, 2014, 02:56:06, matekgerilla
Én csak egy statisztikai adatot tennék hozzá, és majd ebből mindenki következtet arra amire akar...
PS-en nagyjából  3 millió osztásban vettem részt kb. 7 év alatt, mint sng, cash.
Többféle statisztikám van, ami eléggé durvák... Ezek közé tartozik egy 85632 osztás alatt kapott 391 AA amiből 139 volt preflop all-in (volt mikor hívtak, volt mikor én hívtam).
Szóval a 139 preflop AA all-inből 42-őt nyertem meg!!!!!!!! A maradék 97-ben  nem kis kasszák ugrottak le tőlem!
Matematikai tényezők: AA-szal preflop kb 85%-ban kellene nyernem. Azaz 139x0,85= 118  kb e körül kellet volna megnyernem az osztásokat ÁTLAGBAN!
Oké mondhatja valaki, hogy a póker ilyen... DE! Az ilyenekre is használható az átlag körüli szórás számítása.
A szórás= négyzetgyök alatt a ( 139x0,85x,015)=4,21   
ekkor: 118 (a  várt átlag)- 42 (a tényleges) = 76
na most a 76/4,21 = 18,05
Vagyis az átlagtól való eltérés 18,05 szórásra van!!! Általában 3 szórásnyira +/-  van az esetek 99.997%
Irdatlan az eltérés!
Ha fej vagy írás játékra lefordítjuk ezeket a számokat, akkor az olyan mintha 400x feldobnánk az érmét, és az írással veszítesz. A 400 dobásból 380 írást, és 20 fejet kaptunk!!!!!!!!
Szerintetek????

3millió leosztás 7év alatt?Ha jól számolom az 1100leosztás minden nap átlagban 7éven keresztül.. Nem semmi..

Én ezt a 139/42-t nagyon nehezen hiszem el.. Nem azt mondom hogy hazudsz, hanem inkább azt hogy a statisztika téved..

Az érmés dolognál is áll a konklúzió, mert ha 10 milliószor dobjuk fel az érmét, akkor is univerzálisan kicsi az esélye, hogy lesz benne egy 380 egymásutáni írás, vagy fej!
Igen, leszámítva egy-egy szentestét, vagy nyári tekergést szinte folyamatosan nyomtam napi rendszerességgel általában 2-3 asztalon egyszerre. Az még érdekes, hogy nagyon megtanultam ezt a pókert, de online sose tudtam nyerni stabilan hosszútávon. Ellenben élőben sokkal "sikeresebb" voltam, de kiégtem az egész pókerből, és így csak töredékét szedtem c vissza annak az összegnek amit PS-be beleküldtem...
A helyi pókerklubban esténként indulgattam sng-n kb.40-70 fővel együtt, kb. minden 2.-3. alkalommal buborékban végeztem, és nem hozott olyan nagyot, hogy örömmel töltsön el, és tudtam, hogy így csak nagyon lassan, hosszú évek alatt tudnám (ha minden nap lejárnék)  visszanyerni amit PS-re költöttem.
Inkább élek!
Ez a "nagyon megtanultam ezt a pókert" amit fentebb említettem kicsit nagyképű dumának tűnik, de ehhez hozzáfűzném, hogy gyerek korom óta imádom a matekot, és azon belül fő kedvencem a valószínűségszámítás, meg a játékelmélet, és értem is.
u.i.: a matematika sosem hazudik, így a statisztika sem ;)

Ha ilyen jó vagy matekból és "megtanultad" a pókert hogy az úristenbe lehetsz bukó?
ÉS lenyomsz 7évet és ráfogod az rngre?? Nekem ez elég hihetetlennek hangzik.

Hidd el nekem is az! De sajnos átéltem, megéltem. Sajnos az a típus vagyok aki inkább a Pierre Richard által játszott karakterekre hasonlít, de nagyon...
Volt olyan, hogy egy magazin által meghirdetett freerollon indultam 3 haverrel együtt, akik nem is tudták nagyon mi is az a póker. Indulók száma kb. 100-120 fő lehetett. A legelső osztásnál olyan helyzetbe kerültem, hogy QTs (egyszínű) preflop, aztán jött a flop amiben sor, és flush húzóm (Js, 4s, 9h) volt közben 8-10  vak hívás, és ketten maradtam egy játékossal. Turn: 8h élejen megvan a sorom, és még flushra is jó vagyok! A pali all-in hívott, megadtam, és a river: 5h......
Neki flush-e lett nekem meg maradt a sorom. Amikor all-in ment akkor nekem 80% esélyem volt a nyerésre!
Kiestem, és a dealer hangosan kiáltott a szervezőknek, hogy: Van egy kiesőnk! Mindenki odanézett, hogy ki lehet ez az amatőr aki rögtön az elején kiesik...
De ezt leszámítva az élő póker sokkal jobban ment, mint az online.