BL-selejtező fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ez egy hatalmas vicc, de már megszokhattuk. A válogatott előtt le a kalappal, legalább örülhettünk kicsit és szurkolhattunk, na de ez?

Holnap MTK off, Loki off és marad a Vidi akinek szurkolhatunk még két meccsen a holnapit leszámítva, mert utánna ők is mennek a levesbe ebben szinte biztos vagyok.

Lehet ölni bele a pénzt mint a Fradinál, de ezen már komolyan csak nevetni tudok. Ez a német gyerek egy bombajó igazolás volt, a szó legszorosabb értelmében. Beverte úgy hogy szegény Dibusz meg se látta... De nem csak ő... Mit akart játszani ez a mai Fradi felfedezte valaki? Mert én nem. Úgy szenvedtek mintha a Barcelona lett volna az ellenfél, nem egy albán csapat aki mellesleg nem is bajnok hazájában....

Gratulálok a magyar futball zászlóshajójának :crazy: Ismét elég gyorsan megtorpedózták... :noway:


Nem baj majd a bajnokságot megint utcahosszal nyerik és jövőre jöhet újra a fogadkozás,hogy majd most megmutatjuk!

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 20, 2016, 22:21:55
Ezt a szégyent!  :crazy:

Az a baj, hogy csak nekünk az... A játékosok nem érzik úgy...

A probléma nem a Fradival van, hanem velünk. Nem igazán bírjuk felfogni, hogy a magyar klubfutball lófasz, túlfizetett 'profik' szaladgálnak a pályán, akik úgy is megkapják a pénzt, ha nyernek, meg úgy is, ha nem. Legfeljebb egy kis prémiumtól esnek el... Aztán akkor nem 8 milla jön a számlára, hanem csak hét...

A legutolsó senkiházi bajnokságból jövő együttes is veszélyes már a magyar klubokra, és ez nem új keletű dolog, évek óta így van. Mindig meglepődünk, minden évben 'nem hisszük el', pedig egy ilyen Partizani ellen már csak papíron vagyunk esélyesebbek.

Doll is elkúrta amúgy, nem tudom, mit nyilatkozott, de Böde egyedül is képes volt arra, amire Sestákkal meg Djuricennek. Mert azt a semmit egyedül is eljátszotta, aztán a végén persze, hogy nem volt futball, mert nem volt középpályánk se. A Ramirez hajtotta ki magát, aki amúgy védő. Gerzson meg térden járt, mert hiába van szíve, a teljesítőképességének is van határa. Az Eb-ről esett be, a rendes játékidő végén volt egy olyan puha keresztpassza a saját tizenhatosa előtt, hogy jajjj. Na, például Gerának sem lett volna szabad 60-70 percnél többet a pályán lenni. Mondjuk utólag könnyű okoskodni, nem is nagyon kéne, de ezek tények.
Nem láttam a teljes 120 percet, de nagyjából egy-két középszerű akciónál többet én nem láttam, beívelések még véletlenül sem találtak társat középen.

Komolyan mondom, ha nem tudnám, hogy milyen szar is a magyar futball, még azt is hihetnénk, hogy bunda volt. Bár az lett volna...


Idézetet írta: Nezocsa Dátum július 21, 2016, 07:54:13
Az a baj, hogy csak nekünk az... A játékosok nem érzik úgy...

Lovrencsics nyilatkozata alapján ők is szégyellik magukat, ő legalábbis biztos. Szegény nem nagyon tért magához. Eddig a teljesítménye nulla, de legalább megmondta a frankót, becsülendő.
Egy rohadt jó ősz után nagyon nagy lett az arc a Fradinál, azóta meg nincs foci. De hiába mondom, (fradista) faterék is lehurrognak  ;D Az a baj hogy Doll - tényleg bírom, mert rohadt vicces, aranyos ember- de nem jó edző. Nincs taktika, kicsit olyan Wilmotsos benyomása van az embernek. Felpakolja a magyar szinten galaktikus tizenegyet, aztán hadd szóljon. Sokszor négy-öt papíron csatár van a pályán, az mi már, FIFA 16? Meg az első pár leszart tavaszi meccs után fel kellett volna ébreszteni a társaságot, ez így nem megy srácok. Szeretem a Fradit, tetszik az ötlet hogy nemzetközileg is partiképes csapatot szeretnének gyúrni, engem még az sem érdekel hogy kinek a pénzéből és mennyiből. Csak akkor lássak is focit basszameg...

A másik ez a büntetőzés dolog. Láthattuk az EB-n hogy nyomás alatt igenis lehet bitang gyengén rúgni, még tízszer jobb játékosoknak is. Ez pszichés dolog. Schweinsteiger az olaszok elleni tizipárbajnál direkt az olasz szurkolók előtt akart rúgni, mert emlékezett hogy mekkora nyomás volt rajtuk amikor a Bayern-Chelsea döntőn a saját szurkolóik előtt kellett rúgni. Kikapott a Bayern és az olaszok is! Az hogy ők kezdtek, majd a kapus rúgott először, ráadásul így, plusz nyomasztó dolog.

Szóval ezért kár fikázni őket, sokkal nagyobb gond hogy a rendes játékidőben alig volt veszélyes helyzet. Na az az igazi gyökérség.

Szerintem van egy másik probléma is. Ez pedig, hogy rohadtul nem koncentrálnak a soron következő meccsre (ami elvileg ugye "tuti"), hanem már fejben előrébb vannak, mert "alapból" megvan a győzelem. Nem egyszer láthattunk ilyet magyaroknál az elmúlt években. Előre elbeszélik a sajtóban, vagy épp a sajtó "tutizza" le a találkozót vagy sportesemény. Tavaly vízilabdában is voltak hasonlók, fociban már megszokhattuk, de Cseh Lacinál is idén már elbeszélték előre, hogy simán veri Phelpset.
Lehet pont ezért tudott sikeres lenni a válogatott, mert ott mindig kihangsúlyozták, hogy a soron következő találkozóra koncentrálnak, nem az EB-döntőre. Itt a fradinál már a stúdióban is elbeszélték, hogy akkor következik a Salzburg stb., és sajnos kinézem a játékosokból és az edzőből is, hogy már ők is oda készültek inkább.
Persze ez csak egy apró dolog a sok hiba közül, de ez is közrejátszhat abban, hogy a magyar csapatok képtelenek megverni ezeket a noname gárdákat, mert lebecsülik őket és nem mérik fel, hogy mire is képes valójában az ellenfél.

Remélem, jövőre már az első körben is pályára kell majd lépni, amikor a San Marinó-i, máltai, feröeri, liechtensteni bajnok játszik, ott még hátha jutna sikerélmény a Fradinak is. Sajnos a 2. selejtező-kör már sok a magyar bajnoknak.  :redchug:
Pedig szerintem ez a Partizani sokkal csírább együttes volt, mint a Zeljeznicar ez előtt.

A magyar klubfoci a béka segge alatt van.

Ha az NB1-es mezőnyt alázó Fradi még egy fordulót sem képes haladni, akkor mit várjunk a többitől?

Mindeközben az albán, bosnyák, szerb stb. stb. klubfoci fejlődik.

Nagy baj van, de úgy látszik nem igazán tesznek ellene.

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 21, 2016, 11:27:51
Lovrencsics nyilatkozata alapján ők is szégyellik magukat, ő legalábbis biztos. Szegény nem nagyon tért magához. Eddig a teljesítménye nulla, de legalább megmondta a frankót, becsülendő.

Oké. Megmondta... De bassza meg ő az egyetlen. A hosszabításban amikor majd összeestek az albánok és vagy négy magas ember és támadó volt a csapatban egy előre ívelést se láttunk, se harci kedvet se semmit basszus. Az AKARÁS-hoz nem kell Doll. Ahhoz egyének kellenek akiknek nem kell hajtogatni, hogy KÜZDJ BASSZA MEG!

200 éve halljuk Madách-től és és 14 éves korodtól az iskolában, hogy "Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál."

De sosolhatnám tőle: Küzdés az élet, nyugvás a halál.

és legtalálobb a mostani helyzetre:

"Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog"

Legalább így előjött, hogy mennyire kevés ez a Fradi. Szolis Orosz szerint reális a csoportkör. Pedig nagyon nem. Leandroval, normális középhátvéd nélkül semmi esély. Ezek az albán gyerekek sose rúgtak volna gólt, kétszer mentek a kapu felé, az egyik egy rossz hazaadás volt a gólunk után, másik az öngólnál.
Ami nagyon csúnya volt, hogy helyzetünk és játékunk se volt, mint két falusi parasztcsapat gyűrték egymást (falusiaktól elnézést, nem degradálóan írom), ez a fő baj.

Komolyabb  helyeken legalább mostanra eljátszották volna, hogy Doll lemond, és Orosz Pali nem fogadja el a lemondást.

Idézetet írta: Milan Dátum július 21, 2016, 11:53:44
Nagy baj van, de úgy látszik nem igazán tesznek ellene.

Amíg az FTC-játékosok nagyjából ilyen teljesítménnyel is, mint a tegnapi, havi 5-8 millát zsebre tesznek, minek szakadjanak meg? Nem hülyék, hogy még a végén két fronton küzdjenek. Eltingli-tangliznak itt az NBI-ben, aztán ennyi bőven elég!

Kegyetlen pénzeket keresnek ezek, már persze a Fradira gondolok. Egyszer jópár éve, amikor pl. a Szpari NBII-es volt, akár fel is mehetett volna NBI-be, hallottam egy olyat, hogy a játékosoknak anyagilag jobban megérte nem feljutni, mint feljutni.  ;D Az NBII-ben ugye nyeregettek szépen, ment a győzelemért járó ilyen-olyan prémium, stb. Meg sem kellett szakadni. Hogy ez mennyire volt kacsa, vagy volt-e benne igazság, a fene sem tudja.

Én megyeII-ig jutottam, de a tegnapi Fradi-meccs alapján talán több ezren az amatőrök közül joggal elhihettük magunkról, hogy erre talán mi is képesek lettünk volna. Én is tudok 32-ről hugyozós lövést elengedni, ami 8 méterrel gurul mellé. Tudok 5-10 méterre pontosan passzolni hátrafelé. Amíg nem szállt el minden szalag a térdemben, még futni is bírtam, ám még így is képes vagyok pontatlan beadásokra! Akár többre is egy meccsen! A beadásokról ugyanúgy le tudnék késni, és kurvára meg tudok izzadni már a bemelegítésnél, szóval a tegnapi Fradiba páran biztosan befértünk volna...

Aztán amíg mi örültünk, ha meccs után jut hideg sör meg néha egy kis kaja, addig ezek ugyanazzal a szarral, amit mi toltunk hobbiból, milliókat keresnek. Mert tényleg, ha küzdenek, lőnek 8-10 lövést a blokkba, háromszor telibebaszák a kapufát, vagy Hoxha kivédi a szemüket, és tényleg semmi sem megy be, akkor talán könnyebb lett volna megemészteni, de ezt a tegnapi produkciót értékelni tényleg nehéz.

Az nso írta, milyen pénzektől esett el a klub, hát én a játékosok béréből vonnám le, mert megérdemelnék!



Nemigen értek egyet az utóbbi hozzászólásokkal.
1.Az UEFA felelősségét nem firtatta senki.Ha nem kellett volna játszani az eltiltott albán csapat helyett a másodikkal akkor - játék nélkül- továbbjuthatott volna a Fradi!
2.Szerintem elkedvetleníti a fiúkat hogy kevés pénzt keresnek.Ronaldo,Messi de még néhány átlagos Bundesliga-játékos is sokkal több pénzt keres mint ők.Sokkal de sokkal több pénzt kell beletolni a Fradiba és általában a magyar klubfociba!
3.Szerintem nem rossz csapat ez és igenis bizonyítani fogják a bajnokságban!Ott erős magyar csapatok ellen játszhatnak és nem barbár balkáni csapatok ellen.