Angol Foci Zóna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 10, 2010, 19:22:18, Milan
Angol Foci Zóna

Ebben a témában lehet beszélgetni az angol fociról: hírek, pletykák, átigazolások stb.

A sportfogadásban nagyon fontos, hogy minél több infót szerezzünk a csapatokról, játékosok formájáról, sérültekről stb.
Ezért ha láttál egy angol focimérkőzést akkor megkérjük egy pár sorban írd le a véleményed az adott mérkőzésről! Nem kell hosszú beszámolókat írni, inkább röviden, s a lényeg legyen benne.

Angol Focis Beszámolók

Sok sikert kívánunk mindenkinek!  :great:


A Premier League 2010/11-es idénye augusztus 14-én kezdődik, s a nyitómérkőzésen a Tottenham a Manchester City-t fogadja.

A hagyományos FA Community Shield-re augusztus 8-án kerül sor, s itt a Chelsea a Manchester Utd. ellen fog játszani.



Squillaci fél lábbal az Arsenalban

A francia védőt, Sebastien Squillacit már csak az orvosi vizsgálat választja el az Arsenalba kerüléstől, írja a hivatalos oldalán a Sevilla.
A spanyol csapat elmondta, a 30 éves játékos, akinek az árát 6,5m fontra taksálják, Londonba utazott vasárnap.
A hivatalos bejelentés a következőképp nézett ki: ,,Az ajánlatot elfogadtuk, már csak az orvosi vizsgálat gátolhatja meg az üzlet létrejöttét."
Az Arsenalnak szüksége van a középhátvédekre, miután Senderos, Gallas, Campbell és Silvestre is elhagyták az Ágyúsokat.
A Sevilla korábban már elmondta, érkezett ajánlat az észak-londoniaktól, de az utóbbi fél szóvivője nem óhajtott erről beszélni.
A spanyol klub azt is állította, hogy Squillaci megkérte a klubját, hogy ne kelljen játszania a Braga ellen a BL-rájátszásban, hogy egy esetleges átigazolás után ne legyen eltiltva a sorozattól.
Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger eddig Laurent Koscielnyt szerződtette, valamint a sérülésből visszatérő Djourouval bővült az opciók száma a nyáron, ám elismerte, hogy ezzel még nem teljes a hátsó alakzat, kell még igazolnia a posztra.
Squillaci a franciák lebőgő válogatottjának tagja volt Dél-Afrikában, ahol a vendéglátók elleni vereség során játszott is.
A tavalyi, sérülések által sújtott idényében 14-szer volt kezdő a bajnokságban, ám azelőtt szinte minden mérkőzésen a kezdőben szavazott neki bizalmat az edzője.

Forrás: BBC.com

sziasztok egy kis segítséget szeretnék hol lehet bajnoki összefoglalokat megnézni a neten?Angol Spanyol német stb?
Köszi előre is

Szia!
Ma 19:45-től lesz Premier League összefoglaló a digisporton.
www.digisport.hu itt ha regisztrálsz akkor tudod nézni ingyen, érdemes pár perccel kezdés előtt belépni

Aki ma fogad az Arsenalra az számoljon a következőkkel... Walcott, Persie, Nasri, Vermaelen sérült  >:(  így nem lesz egyszerű, de azért bízok bennük, hogy megcsinálják!

Életveszély ez ellen a holland ellen pályára lépni.

http://www.youtube.com/watch?v=xsEY7KHpy6U

Azt nem tudom miért nem tiltják el örökre az ilyen "játékos"-okat, annyi fiatal tehetséges focista van aki szívesen átvenné a helyét... az ilyen vadbarmoknak nincs helyük a pályán...  :noway:

Most figyelem, hogy a vasárnapi megmozdulásért még csak sárga lapot se kapott de Jong. :o:


Tottenham - Sunderland: A Tottenham végigtámadta a mérkőzést, de nagyobb helyzetet alig tudott kialakítani, kivéve a gólnál amit Crouch fejelt Van der Vaart elé amit ő be is lőtt, hozzáteszem, hogy a kapus nagyon rosszul jött ki. Gareth Bale nekem nagy csalódást okozott alig volt jó beadása. Ami a Sunderland-et illeti ők csak védekeztek és alig támadtak, volt egy fél támadásuk amiből a gól született, de azt igazából a Tottenham két belső védője hozta össze(zavarták egymást és elgurult alattuk a labda ;D , és ezzel ki is alakult a végeredmény.

remélem tudtam segíteni ;)

Ha láttál egy angol focis mérkőzést, akkor beszámolhatsz róla a következő témában:

Angol Focis Beszámolók