Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Paksi91 Dátum szeptember 26, 2023, 16:02:39Kinek lesz gyanus?
Az irodák nem szeretik a vpn-t,most akinek szaros pár 10 ezer forintja van fent annak persze mindegy ha netalán bannolják a számlát e miatt.De akinek milliók az azért egy kicsit már balhésabb..

Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 26, 2023, 16:11:59Az irodák nem szeretik a vpn-t,most akinek szaros pár 10 ezer forintja van fent annak persze mindegy ha netalán bannolják a számlát e miatt.De akinek milliók az azért egy kicsit már balhésabb..
Ezt nem ertem, miert ne lehetnek kint Ausztriaban vagy Romaniaban stb... ez teljesen hulseseg

Idézetet írta: Paksi91 Dátum szeptember 26, 2023, 16:14:20Ezt nem ertem, miert ne lehetnek kint Ausztriaban vagy Romaniaban stb... ez teljesen hulseseg
Lehetsz, ha ottani lakossági IP-t használsz. Ha egy VPN-es IP-t, amiről még 1000-en be vannak lépve az irodához, akkor az fura. Vehetsz dedikált IP-s VPN-t, azzal nincs gond, de a megosztott az szar.

Idézetet írta: Unibet Community Dátum szeptember 26, 2023, 16:14:20Generally speaking, VPN and Proxy's are not allowed due to online security concerns. The Gambling industry is regulated in some cases locally by individual country's and in some cases by the European Union it's self. For example, if a player is not residing in the UK, but uses a UK IP address to register, he won't be able to withdraw to a bank that is not based in that country. There are taxes as well to be paid in most instances so in short, it's best to use the real IP address whenever logging into your Unibet account and when performing any action in it.
Continuing to use the VPN will result in document requests, blocks on the account and overall frustration for the player in most cases as we need to follow the laws imposed over us to the letter. Let me know if there is anything else you would be interested in.

https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/26726-vpn-use/

#4609 szeptember 26, 2023, 16:37:00, MessiÁs
Idézetet írta: Paksi91 Dátum szeptember 26, 2023, 16:14:20Ezt nem ertem, miert ne lehetnek kint Ausztriaban vagy Romaniaban stb... ez teljesen hulseseg

Alapvetes hogy onnan jatszol/jatszhatsz ahol eletvitelszeruen elsz. Tehat az ottani orszagbol kell jatszani, azzal az ipvel, mert csak az szamit hogy ok mit hisznek, foldrajzilag honnan jelentkezel be. Tehat ha te magyar lakcimet adsz meg nekik de Daniabol jelentkezel be, akkor meg fogjak kerdezni hogy miert magyar lakcimmel jatszol. Kerni fognak hogy igazold a daniai lakcimedet, amit nyilvan nem fogsz tudni. Es addig nem fersz majd hozza a szamladhoz amig nem igazolsz olyan lakcimet amelyik orszagbol valoban jatszol.

Akkor marad ez a szarakodas ami most van, ha egyaltalan visszajon az oldal? Nincs semmi amivel ezeket a rohadekokat meg lehetne kerulni

Azt a változást figyeltem meg, hogy az hu.unibet-3.com már automatikusan az hu.unibet-4.com -ra irányít át: csak hát, sajnálatos módon, ez sem működik.

Mindenesetre ez talán azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön.

Idézetet írta: Paksi91 Dátum szeptember 26, 2023, 16:50:19Akkor marad ez a szarakodas ami most van, ha egyaltalan visszajon az oldal? Nincs semmi amivel ezeket a rohadekokat meg lehetne kerulni
Dehogynem. Van!
Például:
- A magyar kormány blokkol külföldi bejegyzésű sportfogadó irodákat, hogy a magyarországi bejegyzésű sportfogadó irodákat előnyös helyzetbe hozza.
- Jelenleg a Fidesz alkotja a magyar kormányt.
- Akik a Fideszre szavaztak, azok most örülnek és a magyarországi bejegyzésű sportfogadó irodákban fogadnak, hogy segítsenek a magyar kormánynak abban, hogy előnyös helyzetbe hozza a magyarországi bejegyzésű sportfogadó irodákat.
- Akik nem a Fideszre szavaztak, azok most nem örülnek, hanem háborognak és káromkodnak.
- Akik nem akarják, hogy blokkolják a sportfogadó irodákat, azok a legközelebbi országgyűlési választáson nem szavaznak a Fideszre.
- Kész. Vége. Ennyi.

Nekem. Èn figyelek mindent😉🤣🤣

És miért csak az Unibet zavarja állambácsit? A 365 működik... Lehetnének kicsit kreatívabbak ennél az eggyel növeljük az URL címet dolognál.

Idézetet írta: Assassin Dátum szeptember 26, 2023, 17:02:55Mindenesetre ez talán azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön.

Másik affiloldal rákérdezett, tudnak róla, dolgoznak rajta. Igazából az azért vhol necces, hogy napok óta kint volt a hirdetmény, pontosan lehetett tudni, mi lesz, mégis teljes meglepetésként érte a céget.

És ienkor a bent maradt pénzzel mi lesz

Idézetet írta: borsod1984 Dátum szeptember 26, 2023, 19:29:50És ienkor a bent maradt pénzzel mi lesz

Semmi.
A penzed nem veszik el. Egyebkent mar dolgoznak az alternativ oldalon ami kikeruli a jelenlegi tiltast. Ha megvan, be fogsz tudni lepni

Betud már lépni vhol vki?